araç çok güzel, hayırlı olsun kazasız belasız. Dükkan da hayırlı olsun, komşuyuz demekkidükkanın 2 bina altında oturuyorum, siyah r59 mini var bende, nadiren çıkartıyorum ama görmüşsünüzdür belki. Şu korona günleri bir bitsin yüz yüze de tanışırız.
araç çok güzel, hayırlı olsun kazasız belasız. Dükkan da hayırlı olsun, komşuyuz demekkidükkanın 2 bina altında oturuyorum, siyah r59 mini var bende, nadiren çıkartıyorum ama görmüşsünüzdür belki. Şu korona günleri bir bitsin yüz yüze de tanışırız.
Yeni aracın da, dükkanın da, evin de, çocukların da, hepsi hayırlı uğurlu olsun diyim Rıza, Allah mutlu mesut uzun ömür versin inşallah, yeni geleni de sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Cooper duruyor heralde halen, dükkanın yerine baktım abime tavsiye etmek için, Eryaman'da oturuyor onlar da, o sırada Google Maps fotoğraflarında gördüm. Hanım Cooper'ı kullanmıyor mu ben tek araca düştünüz sandım arabayı çok basmak istemeyince.
Yapılanlar çok güzel olmuş, benim asla yapmayacağım şeyler var kafaya takıp düzeltmişsin, kesene bereketKazasız belasız diyelim
Maşallah Rıza çok güzelmiş aracın, dipdiri duruyor
Simsiyah böbrekleri söküp , dış çerçevesi siyah iç diklemesine krom olanları takarsan müthiş durur.
Ön tarafı aydınlatır
iyi geldi valla güzelce okudum
app plaka takmaman yerinde bi karar olmuş yazılım ve kilitli diff düşünmelisin çok güzel araç maşallahhh
Araç çok güzel gerçekten, e90 kullanıcısı olarak aracın donanımına ve görüntüsüne imrendim, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle , yapılan işlemler yerli yerinde olmuş ama acizane görüşüm (fotoğrafın açısıyla mı alakalı emin değilim) aracın kafası arkaya göre yüksek kalmış gibi geldi dengelense sanki daha mı iyi olur. Son olarak bende kendi aracımın angel halkalarını beyaz yapmak istedim ancak uygun lambaları bulamadım ve beyaz lambaların sürekli patladığını söyledikleri için bir işlem yapmadım, siz nereden temin ettiniz lambaları bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için, güzel ve içten dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Her birinizden Allah razı olsun.
Bu yorumları okumak gerçekten mutlu etti beni.
Dediğim gibi bir E90'ım olmasaydı gerçekten içimde kalacaktı.
Allah da nasip etti ve istediğim gibi bir araç denk geldi.
Eğer dediğim gibi imkanlarımı geliştirebilirsem aklımda olan diğer şeyleri de gerçekleştirip aracımı uzun yıllar kullanmak istiyorum.
Amin, teşekkürler.
ya bende garip bir huy var, kış lastiklerini hep farklı jant ile kullanıyorum.
Kışın da piyasada görülmeye çok alışık olunmayan çirkin bile olsa oem jant seviyorum.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, güzel denk geldi gerçekten.
Bir de aracın eski sahibi ile benim eski evimin arası 4 km idi. Aslında yıllarca o kadar yakınımdaymış
Teşekkürler Yavuz
Teşekkürler Mehmet, şimdi o halinden çok daha iyi oldu
Aslında HiFi sistemden çok memnunum. gerçekten çok kaliteli bir sesi var. Aratmıyor HK'u.
Tam detayını bilemiyorum işte, belki maddi olarak uymadı da iptal ettiler, belki termin süresi daha uzun oluyordu o yüzden iptal ettirdiler.
Çok emin konuşmayayım ama 2011 ve 2012 model E90 larda ben daha hiç antrasit tavan ve Recaro koltuk görmedim.
2010 ve öncesinde mevcut.
Onlar da da şöyle bir durum var; Recaro + sunroff + navigas opsiyonlarının beraber bulunduğu bir arabaya da ben denk gelmedim hiç.
Daha da eski yılları ben istemiyordum. 2010 altı E90 alacağıma 2008 model E60 almayı tercih ederdim.
Amin, teşekkürler.
Molygen'i 2.0 TFSI'da ve 1.6 hdi 307'de kullandım.
Bu aracımda da devam etmek istedim. (Aldığım 5w30 DPF yağ BMW tarafından onaylanmış bir yağ - Longlife4-)
Açıkçası çok karşılaştırma yapabilecek bilgim yok ama içim rahat olsun diye kullanıyorum.
İnşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur.
Gerçekten kısmetimizmiş,
Aracı ilk görmeye gittiğimizde biraderime demiştim "şu anda cebimde param olsa bir dakika düşünmeden bu aracı alırdım" diye. Aradan 6 geçti ve sözümü tuttum
E90'ı tavsiye ederim. kullanıcısını parça fiyatları haricinde üzecek bir araç değil.
Bakacağınız araç bakımlı olsun yeter.
Amin, teşekkür ederim.
Çok teşekkürler, güzel günler göreceğiz inşallah. heyecanla şu korona günlerinin bitmesini bekliyoruz.
Ne zaman isterseniz beklerim.
Teşekkür ederim, hayatım baya bir değişti son 1 yılda. Umuyorum ki hakkımızda hayırlısı olacak.
Yukarıda yazdığım gibi gerçekten nasibimizde varmış. Bende her aracımda olduğu gibi en titiz ve özenli şekilde binmeye devam edeceğim.
Yağ konusu da, BMW onaylı olduğu için hiç düşünmeden aldım. Ayrıca orjinal alman üretimi.
Bir aksilik olmaz ise, önümüzdeki ay başında Şaşmaz'daki AU yetkili serviste yağ değişimi yapılacak.
Takip eden süreçte gözlemlerimi yazarım.
Çok sevindim, komşu olmuşuz. Geldiğinizde görüşmek üzere.
Teşekkür ederim, saolun.
Hiç görmedim aracınızı, bir iki tane mini R56 gözüme çarptı ama bizim sokakta farketmedim.
Önümüzdeki hafta yeni bebekten dolayı evde olup biraz eşime yardım edeceğim ama sonraki hafta falan ne zaman açık görürseniz lütfen uğrayın, tanışalım.
Teşekkür ederim Tarık,
Mini'nin hikayesi şöyle; biz o aracı 2018 haziran gibi hem daha büyük bir araç alabilmek hem de eşime iş kurmak için satılığa çıkardık.
Aracı bir ay kadar satamadım, sonra eşimin kuzeni aradı bizi ve aracı almak istediğini belirtti.
Kendisi yurtdışında yaşıyor ve yılda toplamda 3-4 ay kadar Türkiye'ye geliyor.
Kalan süreçte araç yine bizde duruyor.
Artık eşim kullanmıyor ama, genelde ben biniyorum.
geçen ay zaten miniye de iç temizlik ve seramik koruma uyguladım.
Teşekkürler Volkancım, Seninle konuştuktan sonra Sahibinden'de K&N filtre de denk geldi.
Hem de Ankara'da, hemen gidip aldım.
Sıfır diye ilanda belirtmişler ama bi gördüm az biraz kullanışmış.
Yok denemek için taktık sadece, 3 gün durdu falan filan... Dedim o kadar yol geldim şu fiyata alırım falan diye biraz belini kırıp aldım
Böbrek konusunda var mı tavsiye link?
Sen kendi konunda aldığın bi böbrekten memnun olmadığını sonra aynı görünümde başka satıcıdan aldığını belirtmiştin.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Aslında APP sevdamız var ama aracı aldığım zaman bu app plakalara ceza olayı çok gündemdeydi.
Bir de Ön cam dahil fim olduğu için çok göze batmayalım dedim. Sadece gidip sıfır plaka bastırdım o kadar.
Kilitli differansiyeli konusunu aslında merak ediyorum ama hiç örneğini incelemedim. nasıl temin edebiliyoruz, başka bir modelden çıkma mı yoksa aftermarket imkanları var mı?
bu konuyu bir araştırmam lazım yabancı forumlarda.
Aracın yayları 320 d için, amortisörlerin de sadece sertlik ve yumuşaklık ayarı var.
O yüzden yüksekliğe müdahale edemiyorum.
Yarın öbür gün yeni bir fotoğraf çekerim tam düz bir zeminde.
Ben bir yıldır kullanıyorum Led ampülü, zamanında Far Doktoru'ndan satın alan bir arkadaştan aldım ben.
aslında H8 olan her Led ampul uyar, sadece kasası çok büyük led olmaması lazım ki far kağağının içine sığsın.
n11'de şu ilan var:
Bmw E90 Lcı Beyaz Led Angel Eyes Encıl Ampulu - n11.com
Çok teşekkürler![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
Maşallah
Ekranlı e90ları ayrı güzel buluyorum
Keyifli sürüşler
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
maaşallah araç harika duruyor , bide recaro ve NBT olsa heralde bu km ile ömürlük bir araba olurmuş. Dükkanızın önünden tesadüfen geçtim 1-2 kere şimdi resimlerden tabelayı görünce anımsadım , ama sanki önünde yoktu BMW yada tam dikkat mi etmedim hatırlayamadım. Hayırlı müşterileriniz ve hayırlı kazançlarınız olur inşallah.. Yeni doğacak yavrunuz için şimdiden Allah Sağlık sıhhat ve hayırlı ömürler nasip etsin.. Yukarda yazan her Ankaralı gibi bende inşallah ilk fırsatda (şu virüs ve sokağa çıkma olayları bitince) çayınızı içmek için ziyaret edecem dükkanınızı..
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Abi aracın maşallahı var.2010 üstü e90 m sport hep hayalimdir.Hergün ilanları kurcalarım ve hergün ümitsizliğe kapılırım çünkü temizini bulmak hayli zor.Senin aracı görünce ümitlerim yeşerdi.Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğimle.
Maşallah kazasız belasız inşallah benimde en sevdiğim bmw modelidir kendisi. Bende çayyolunda oturuyorum dükkanınıza gelmek isterim
Ne güzel e90'mış be. Maşallah
Elin değdikçe daha da güzelleşmiş. Güzel günlerde kullan.
Yeni iş de hayırlı olsun bu arada, bol kazançlar.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Maşallah gerçekten çok güzel bir araç. İyi günlerde kullanın e90lar kıymetleniyor.
Maşallah,hayırlı olsun. Şahsi fikrim sisleri iptal edip böbrek çıtaları kroma dönerse kafadan çok iyi duracağına eminim.Kazasız belasız.![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Konu wolkanku tarafından (23-04-2020 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)