İnsan bir markayı sevince yeni bi markaya bulaşası gelmiyor sanırımİnsignia benim de hedefimde ama şanzımandan dolayı hantal kalmasından korkuyorum. Yoksa 2015 cam tavansız highline 100k+ km passat parasına 17-18 koltuk ısıtmalı led farlı insignia'ya binilebiliyor. Yazılımla yürümesi nasıl olur diye düşünmüyor değilim. Kazasız belasız
![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
H&R yaylarla birlikteliğimiz eşimin de kullanıyor olması nedeni ile kısa sürdü orijinale döndüm.
Bu süreçte olmazsa olmazım “bir arabanın kronik sorunu varsa kesin beni bulur” söylemimi yerine getirerek turbo hortumunu patlattım. Garantiyi uzatmanın avantajı ile masrafsız çözdüm.
Bu arada gönlümü ilk defa Opel dışı bir modele kaptırdım. Bakalım bir süre daha bununla devam edip Opel ile yollarımı ayırmayı planlıyorum.
Madem bir süre daha bineceğiz hazır evde tadilat var çoluk çocuk evde değil arabaya da ihtiyaç yok ve seramiksiz bineni dövüyorlar güzel bir detailing yaptırdım.
![]()
dün sizin aracı forumda gördükten sonra iş çıkışı aracımın önünde simsiyah sunrooflu bir insignia gördüm canlı gözle çok daha güzel duruyor aracınız.. Kazasız belasız kullanın..
What's yours will find you..
Bu kasa insignia güzel gerçekten.
Kullanıcı olarak artı eksi bi liste yapabilirmisin abi kısaca memnun olduğun ve olmadığın yönleri olarak.
Barış
teşekkür ederim, sunroof sanırım cam tavan olmamasından kaynaklı ebatları nedeni ile çok emanet duruyor gibi
muadili olarak karşıya aşiret paket bassatı koyacak olursam;
*ortalama da 0,5-0,7 lt/100km fazla tüketimi var
*koltuk ısıtmaya ilave direksiyon ısıtma ve bunları enjoy donanımda dahi sunuyor olması güzel (opsiyonel)
*şerit takip ve çarpışma önleme standart olması güzel
*design ve enjoylardaki koltuklar hiç olmamış, arkada kol dayama yok, ön koltuk arkalarında cep dahi yok ama AGR olsa sınıfında ilk sıralara oynar
*18” jantlar görsel olarak güzel ama köfte yanaklı 16-17” lere göre daha sert
*amortisörler net daha sert
*kağıt üzerinde motor verileri güzel ama tork konvertörlü şanzımanla totoda hissedilen o kadar olmuyor maalesef, uçup kaçmasa da tork sayesinde bagaj ve yolcu sayısından daha az etkileniyor
*bagajın camla açılıyor olması sayesinde her noktaya erişebilmek bebekli aile için müthiş nimet
*arka diz mesafesi yine bebekli ailede annenin konforu için çok iyi
*şanzıman konusunda teknolojisi gereği arıza riskinin oldukça düşük olması güzel
*dış ebatları itibarı ile park yeri konu biraz daha fazla dert
*bendeki donanımda bulunan halojen far büyük eksi, ama düzgün bir led dönüşüm kiti ile dağı taşı aydınlatmadan iyileştirilebiliyor
*kabin içinde daha az motor gürültüsü var fakat dışarda durum tam tersi
markadan bağımsız benim için tercih sebepleri sırasıyla
fiyat
sorunsuz şanzıman
kullanışlı bagaj
geniş diz mesafesi
tasarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)