Aracımı aldığımdan beri rline tampon alt ızgaranın plastik oluşu hoşuma gitmiyordu.Boyatmaya kalksam çok petek dokulu işçiliği istediğim gibi olmayabilirdi.Birde tamponu söktür ızgarayı söktür boyat tekrar toplat görüntü içime sinmezse boşuna kürek çekmek olacaktı.İlk karar verdiğimde alsaydım maliyet yarı fiyatına gelmiş olacaktı ama benim karar vermem uzun sürdü.Servise sipariş geçtik ertesi gün geldi parçalar.Sadece orta ızgara değişince rline tampondaki sislerin etrafındaki piano black çıtalar tamamlamıyor ızgarayı.Bir parmak boşluk kalıyor,oyüzden yapmışken tam olsun deyip onları da aldım. Fiyat merak edenler alt ızgara 1900 civarındaydı yan piano parçalar 824x2.Bu sabah montajını yaptırdım ve istediğim görüntüyü aldım keşke daha önce değiştirseydim.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Can gözünü seveyim benim arabayı da al uğraş ya retrofit vs.![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Sen al benim arabaya yap yapacağını ya ben karışmıyorum uzun süre oyalar seni ama maddi olarak bayılabilirsin :hehe
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Maşallah fabrikanın yapamadığını yapmışsın arabaya
bu göstergelerin şekilleri değişebiliyormu misal hız göstergesinin içindeki benzin menzili gibi
Ben çok kurcalamadım ama onlar bende yok![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Sadece kendini değil bizi de düşün.Tam kendimi dizginliyorum para harcamamak için.Konuya giriyorum en başa dönüyorum![]()
Bir süredir güncellememişim.Aklımda olan orjinali 288 mm Frenleri 312 mm ölçüsüne çıkarmak için malzemeleri tamamladıktan sonra.Önce ön arka kaliperleri ve tutucularını aracın gövde rengiyle aynı renge boyatıp vernikledik.Daha sonra sırasıyla
312 mm disk için kaliper tutucuları (piyasada passat kaliper tutucusu diye biliniyor)
312 mm golf gti ölçüsü Zimmerman sport z disk
Arka balatalarım azalmıştı Değiştirecektim önlerde yeni diske takılacakken önlere de arkayla beraber ate sıfır balata takmak istedim.Tabi kaliper tutucusu ve balatalarının dışarı bakan kısımlarını yine yarış mavisi boyayıp vernikledim.
312 mm disk yurt dışında da fiyat performans açısından tercih edilen bir upgrade.Frenler çok daha az basmayla ısırıyor şuan.Daha dün montajladık rodajdan sonra daha da iyi olacağını düşünüyorum.Yüksek süratte ard arda 2 frenden sonra kazıklaşma durumunun önüne geçmek istedim.Tercih etmişken de hem göze hitap etsin hem de performans versin diye delikli zimmermann tercih ettim.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Gerenk yok buna biliyorsun
takır takır çalışıyor düz panjurla
Bi @BARR bi sen huzurumu bozup bozup duruyorsunuz. dün direkten döndü 312'lik diskler
o bana gösterdiğin kaliper taşıyıcı hazırda olsaydı takacaktım onları da
bu arada link at da alayım o taşıyıcıları, zira seve seve 312'ye geçicem o malzemeye de seve seve ihtiyaç olacak.
Bu arada kazasız belasız maşallah, büyük disk getirdiği güvenlik faydalarının yanı sıra çok da güzel duruyor arabada
maşALLAH güncellemeler birbirinden güzel. fren kiti bende aldım golf5 gtı . bildiğim kadarıyla vag grubunda şöyle bir sorun var 2015 e kadar 276 mm kullanılmış 2015 sonrası 288 m e geçmiş. 276 mm den 312 ye geçmek için taşıyıcıda değişmesi lazımo yüzden kaldı benim fren işi
siz o konuda şanslısınız 288 mm de taşıyıcı değişmeden halloluyor.
@aliburakbatmaz_
@brkhobbygarage
maliyetler ne oldu özel değilse set olarak komple.
@aliburakbatmaz_
@brkhobbygarage
yok neden özel olsun piyasada satılan şeyler
814 lira trw kaliper tutucuları çifti
Volkswagen Golf 7 Kaliper Taşıyıcı Seti On Fren Diski Buyutme Kiti 288 mm > 312 mm 2013-2020 TRW Marka Fiyatı - otosupermarket.com
ate ön arka balata 1800 lira civarında daha uyguna ferado trw hella pagid vs de var
diskler de 2600 k üzeriydi şuan ne kadar oldu bilmiyorum açıkcası.Ben rotaştan aldım piyasada 3800 fiyat isteyende oldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)