Troc'a yaptırmak istiyıorum ben de müsait bir zamanda 2021 ama 40K'da daha kesin kurum içindedir.
Troc'a yaptırmak istiyıorum ben de müsait bir zamanda 2021 ama 40K'da daha kesin kurum içindedir.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Bende geçen hafta kurum temizliği yaptırdım 2.0tfsi için. Öncesi sonrası fotolarını gördüm, manifold deliklerinin nerdeyse %30du dolmuştu. Km: 173bin
Benim soğuk motorda ilk çalışmada rolanti dengesiz gibiydi. 5-6 saniye sonra topluyordu. Sanki stop edicek gibi oluyordu. Sıcak havalarda ilk marşta eğer gaza hiç dokunmazsan EPC yakıyordu 2. silindir hatası veriyordu. Temizlikten sonra daha düzgün çalışıyor ama hala mükemmel değil.
Memlekete gelince ihmal ettiğim ufaklığa biraz dokunayım dedim. Uzun zamandır aynı görüntüden epey sıkılmıştım, sıkılınca da keyif vermiyordu. Hele apar topar APP'leri söküp standart plakaya geçince iyicene gözüme çirkin görünmeye başlamıştı. Hal böyle olunca 1-2 müdahale ile baya hoşuma gider duruma geldi. Ön taraf değişince halihazırda mevcut olan arka difizöre de işlem gerekti. Koyu Gri taban ve açık gri çizgisi çok alakasız kalınca mat siyah taban ve parlak siyah çizgisini yaptım. Logo da siyahtan nasibini alacaktı, haliyle aldı.
aynaları da siyah yaptık mı, uzun süre ellemem muhtemelen.
![]()
Konu Evrenoz tarafından (27-07-2026 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
Paraya kıy ve git servisten arka tampon ve yan maşpiyel al delirtme adamı
23" Fiat 500e LaPrima
Abi ilk fotoda nasıl muhteşem duruyordu ikinci fotoğrafta plakayla görünce yıkıldımmecburiyetler çok kötü
güzel olmuş böyle de, güle güle kullan
Bir plaka bu kadar mı etki eder. Audi grubu plakasız gercekten cok güzel.
yeni dokunuşlar yerinde olmuş maşallah. bu arada qr lı cemiyet baskı orj. app plakaya ceza yazmıyorlar ona düzenleme geldi.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Sana yok ihbar ederim sahte plaka taktı diye.
23" Fiat 500e LaPrima
Sana Cemaat baskı yakışırdı.
23" Fiat 500e LaPrima
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)