Eski fotolar da gitmiş bir ara onları da güncelleyeyim. O zamana kadar güncel çekmiş olayım
En son ne yaptık arabaya dersek termostat değiştik, bir daha hararet uyarısı vermedi. Airbag ışığı yanıyordu, bir ara ona bakayım, koltukları sökmüşken detaylı bi altlarını da süpürürüz falan ama arabaya da benzinden bahaneyle haftada 1 anca binip motosiklet üzerinden inmezken 10 gün önce bir pazar günü evden çıktım caddeye indim ilk köşebaşında bilinçli olmadan hızlı çıkış sonucu azıcık arabanın arkasının kaymasıyla birlikte motorlu polisi enseme yapıştı. Yarım saat muhabbetin sonunda memura da dedim ben eğer drift yapacak olsaydım böyle bırakmazdım emin ol :D ama yok, ümraniyede veya beykozda falan olsa bu mazur görülürdü ama caddede aşırı şikayet var bıdı bıdı dedi müsamaha gösteremezmiş. Ehliyeti ve arabayı 2 aylığına teslim ettik. 9125 lira cezası da cabası
Siz siz olun bilerek veya bilmeyerek böyle bir şey yapma ihtimaliniz varsa ruhsat kendi adınıza olmasın. O zaman arabayı almıyorlarmış. Bileydim...
hayır arabanın muayenesi de dün itibarıyla bitti bi de ona ceza ödicez, çıkışta otoparktan muayeneye gidene kadar bi daha çevrilmesek bari :D
Geçen otoparka gittim baktım uslu uslu yatıyor, aküsü bitip bir de ordan ayrıca masraf açmaz inş
Ondan öncesinde son çektiğim birkaç fotoğrafla analım bebeyimizi