ilk fotoğrafta sanki ps ile oynanmış gibime geldi. üst tarafata iki tane ağaç gibi duruo...
maşallah araba gok harika ama vtec jantıyla daha güzelmiş
kazasız belasız cezasız kullanım dileğiyle...
ilk fotoğrafta sanki ps ile oynanmış gibime geldi. üst tarafata iki tane ağaç gibi duruo...
maşallah araba gok harika ama vtec jantıyla daha güzelmiş
kazasız belasız cezasız kullanım dileğiyle...
aracın son hali en son resimdeki gibi... resim telefonla çekildiği için çok kötü görünüyor araç aslında jantlar çok yakıştı en kısa zamanda yeni resimlerle ve birkaç değişiklikle engin konuyu güncelleyecektir arkadaşlar...
orjinal jantlarrr vtı ı ies'lerden ayıran en belirgin fark bence bunlarda güzel fakat orjinali olsa daha iyi olurdu bence ama rengi yeter bence çok güzel duruyor kazasız belasız
orjinal jantlarrr vtı ı ies'lerden ayıran en belirgin fark bence bunlarda güzel fakat orjinali olsa daha iyi olurdu bence ama rengi yeter bence çok güzel duruyor kazasız belasız
maşallah yalnız fotodan pek güzel durmuyoda yakından gerçekten çok güzel duruyo dün floryada gördüm arka taraf maşallah önden daha iyi durmuş...
egzos harici güsel 1 JDM kazasız belasız masallah diyelim aman iyi bakın VTİ'lara hergün sayıları azalıyor .....
aynen kamer kardeşimabi bu arada bugün mesaj atmışsın öğlenleyin arabayı yıkıyordum bahçede acil cıkmam gerekti geldiğimde senin mesaj attıgını söylediler kusura bakma
tşk ederim dr.sck umarım daha iyilerine sahip olursun
dostum araca cibiyes mi bağladın nereye gitsem görüyorsun wallagördüğünde bir işaret çek tanışalım
![]()
aman diyelim usta hiç azalmasın.tşk ederim
çok tşk ederim yorumunu da yazsaydın iyi olurdu![]()
maşallah güzel ytg eski halinide bilirim
99 spec takışıyor tek sorun vtec jantsız ies oluyor bendekide öle![]()
ben anlamıyorum bu konuyu ies i 1.4 ü olanlar vti jantına saldırıyor takınca araba vti mı oluyor yani ? yada ex i olanlar si jantı takıyor ? veya 1.6 ies e farklı bir jant takınca güzel oluyorda vti a kendi jantından baskasını takınca yakısmıyor? benmi yanlıs biliyorum yoksa sacmalanıyomu bu konuda vti la 1.6 ies aynı kasa dimeek4 olarak adlandırıyoduk bide galiba...
vay bee...eski ytg...
bu arada aracın kırmızı sedan vti olduğu için gözüme daha da güzel görünüyor güle güle kullan...
![]()
Tesla Model Y Sr
masallah masalah allah kaza bela vermeısnn
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)