Maaşallah![]()
zevkler tartışılmaz tabi vtı aracı olanda farklı jant takar ies'i olanda artık herkes vtı jantına yöneldigi için onunda olayı bitti yolda gazlayınca çözebiliyorsun olayı deilse vtı ies çokta fark edilebilecek yönleri yok aynı kasa aynı araç motor hariç tek farkta o sanırım)
valla o kadar içine girilmez kardeşim ya bu olayın haklısınızda bi jant takma olayından nereye gitti dava o kadar detaylı kimse incelemez bende vtı kullandım ama inan o kadar inceledim desem yalan olur ies ile olna farkını sadece dışardan izlenimlerim söylediklerim sesine laf yok ama gerçekten vtı ların sesi bi farklı aem v2 olursa bide))
Sonunda Beklenen Parçalar GeldiGelen parçalarda bir sorun cıktı bu nedenle kalan parçalar için yine beklemek gerekecek
Şimdilik bunlarla idare spec
Yellow fog lights
Uzun ve amansız bekleyiş sigarayla daha da uzar
Eskileri yoket BOB !
böyle iyi mi ?
![]()
Aynı zamanda Greddy 1.3 kgf Radyatör kapağımızıda bu bekleyişte takalım![]()
son rötüşler derken
Yine akşam oldu yine resim çekimi için geç kaldıkIsrarım sonucu 1-2 tane çekelim dedik gözünüzde canlanır az cok umarum
![]()
güzel olmus sarı kırmızı masallah![]()
Maşallah çok beğendim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
olaylı bir günde olsa sonunda güzel bir görüntü ortaya çıktı engin hayırlı olsun
koray abi senin arabayıda merak ediyorum resimlerini ne zaman koyuyosun![]()
Masallah kardesim cok güzel olmus![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
maşallah güzel olmuş sisli tamponu değiştirdğime pişman oluyor gibiyim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)