etc Nickli Üyeden Alıntı
O kadar doğru bir noktaya değinmişsiniz ki, aynı şeyleri ben de sürekli düşünüyorum. Zaten bu fiyatlara sunduklarını tecrübe edince insan C5'ten vazgeçemiyor. Özellikle en dolusunu (sizin c5'iniz de kendi kasasının en full versiyonu) ve nispeten de geçmişi düzgün bir c5 denk getirebiliyorsanız şu zamanda çok şanslısınız. Kendi aracım adına konuşursam, benzer donanım özelliklerine sahip D segment yeni bir araç şu anda minimum 1 milyon 500 bin TL civarında. Isıtmalı/hafızalı/masajlı koltuğundan akustik çift camlar ve ekstra yalıtıma, hydractive süspansiyonundan adaptif bixenon farlarına... Yeni/sorunsuz/ruhsuz araç mı yoksa biraz tutulmayan, eski ama size çok şey sunan araç mı? Sözkonusu araçlar geçmişten günümüze otomotiv sektöründe mihenk taşı sayılabilecek yeniliklere ve çılgınlıklara imza atmış bir markanın temsilcileriyse ben hep ikinci tarafta yer almayı tercih ediyorum. ��
Aracınızı güle güle kullanın. İçi/dışı aynı renk ve donanımda, birebir aynısından (2.0 Hdi 6 ileri manuel) Edirne'de bir tane vardı 2017'de, o arabaya arkadaşımla çok niyetlenmiştik. Kilometresi de henüz 60 binlerdeydi. Bu araç acaba o araç mı diye düşünmeden edemedim.