Sayfaya biraz renk gelmesin mi![]()
DS'i almak için gelip RS i alıp giden arkadaşımdan bu sefer RS i ben aldım.
Hadise şu aslında, evde 4 kapı ve günlük konforlu bir seçenek var bilindiği üzere, DS i satınca yine hızlı bir araba alayım diyordum.
rcz / mito / scirocco / 208 gti baktım bunları almak için hem ds in üstüne baya para koymam gerekecekti, bir de ben biliyorum kendimi aldığımda ekstra ben de harcayacaktım.
Dedim bu araçlar tamam hızlı ama 208 gti hariç diğerleri doğuştan hothatch değil.
RS in de üzerinde emeğim ortada, mekanik olarak bir eksiği de yok. Gittim aldım geldim.
Geri alma işi için sakaryaya gelecekti arkadaşım ama ufak bir sağlık sorunu oldu ailesinde dedik ortada buluşalım. Kalktık gittik bolu ya.
Gitmişken de bir yedi göllere gittik. Doğası muhteşem, yeşile doyduk resmen. 7göller yolu da çok güzel bol virajlı, ufaktan hakkını verdik döndük.
Bu da 2. noter sonrası kapının önüne ilk gelişi
Sonra yolda çok toz toprak doldu içi, güzelce bir temizledim.
Deri bakımı için K2 Letan kullandım, fotolar parlak çıktı ama gözle bakılınca bu kadar parlak durmuyor.
Telefonu da değiştirme zamanı geldi, hesap makinası gibi çekiyor artık.
Araç benden uzakta kaldığı süre de 1 kere petrol istasyonunda yıkandı. Camlar hemen leke olmuş.
2 -3 tur temizlik sonrası kendine geldi.
En sonda dış yıkama kurulama derken garaja koydum. Yazın genellikle motor kullanıyorum, RS artık tamamen hafta sonu eğlence için çıkar gez yerine koy arabası olarak hayatına devam edecek.
2023 Mart ile 2024 haziran arasında zaten 8 bin km kadar yol yapmıştım.
direksiyon ve koltuklar için bir çalışmamız olacak bu arada.
öncelik direksiyondan yana tabiki.