User Tag List

Sayfa 75/75 İlkİlk ... 2565737475
1416 sonuçtan 1.407 ile 1.416 arası

Konu: Otomobiller & DIY

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hayırlı olsun.Tam senlik araba,düzgün ama eksikli araba Güzel günlerde kullanman dileği ile
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hayırlı olsun.Tam senlik araba,düzgün ama eksikli araba Güzel günlerde kullanman dileği ile
    Aynen valla.. Ufak ufak yapacağız.. Dün topuz taktım bt yaptım coil leri de indirdim.

Teyp için de ufak bir ayar yapınca keyif katlandı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan abi hayırlı olsun, elinde güzelleşeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Bir sonra ki sahibi muhtemelen ömür boyu teşekkür edecek zaten

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana yeni araban bize yeni konu hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTechJr. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saxo çok iyi tercih. Artık çok farklı tecrübeler edindikten sonra saxoya kendinizi hazır hissetmeniz, bu işe girmeniz.. takdire şayan. bakalım biz o yaşlara gelince düzgün saxo bulabilecek miyiz

Aynı zangırtılı trim sesi durumunu kendi 106 gti'mda yaşamıştım. aks değiştirsem lastik değiştirsem naparsam yapayım bu sallantı kesilemez, kesilebilir gibi bir sallanma değil bu, 60ı 70 i geçince teyp kendi kendine şarkı değiştiriyordu öyle söyeyeyim. mümkün değil ama bi deneyelim diyerek laf olsun diye lastikçide iki çekip vurdurduğum jantların düzeldikten sonra arabanın yola oturup sıfır trim sesi ile ok gibi gidişini görünce inanamadım. hiç canınızı sıkmayın 4 lastik balans güzel bir rot ayarı jantlara da ok gibi bir düzeltme yapılınca bir anda başka bir araba olacak inanın. sadece torsiyon inşallah sağlamdır. coil ile basınca o da çok gezdiriyor arabayı. kasa çok hafif olduğu için en ufak titreşim koltukta direksiyonda size hissettirir kendini.
    Oldum olası süspansiyonda merdiven altı iş sevmiyorum, ama bu şekilde geldi bana bir süre böyle idare edeceğiz.

Benim anladığım bu arabalar hep 2 de 60 kuralım 4 sonu kim öndeyse onun ki daha büyük ( motoru ) şeklinde kullanılmış.

Ben hem günlük bineceğim hem de piste girdiğimde mutlu olacağım bir araba istiyorum. Şuan bu kombinden oldukça uzak.

Lastikler waterfall ecodynamik diye bi lastik. Şelale gibi akıyor araba frene basınca, isminin hakkını veriyor lastik kısacası

Yol uzun bu araba için, bütçe ve zaman müsade ettikçe bir şeyler ilerleyecek.

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...

Lastikler waterfall ecodynamik diye bi lastik. Şelale gibi akıyor araba frene basınca, isminin hakkını veriyor lastik kısacası

...

Yol uzun bu araba için, bütçe ve zaman müsade ettikçe bir şeyler ilerleyecek.
    ilerleyeceğine hiç şüphem yok. sökmesi takması son derece user friendly bir araba. Sadece canınızı parça temini ve fiyatları sıkacak. 300 liralık saxo parçalanıp satılınca 800 bine geliyor

lastiklerle alakalı olarak da sizin titreme konusu biraz daha netleşti. 2022-2023 yıllarına ait internette bolca waterfall yanak telleri koptu, 500km de lastik balon yaptı zıplamaya başladı, horon tepti... vs. diye yorum var. Dediğim gibi sizin iş jant düzeltme ve lastikle hallolacaktır.

Bu arada meraktan soruyorum araçta göz yakıcı bir benzin kokusu var mı egsozdan gelen? Yada kırmızı ışığa yaklaşıp durmak üzereyken stop etme gibi bir huysuzluk?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTechJr. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilerleyeceğine hiç şüphem yok. sökmesi takması son derece user friendly bir araba. Sadece canınızı parça temini ve fiyatları sıkacak. 300 liralık saxo parçalanıp satılınca 800 bine geliyor

lastiklerle alakalı olarak da sizin titreme konusu biraz daha netleşti. 2022-2023 yıllarına ait internette bolca waterfall yanak telleri koptu, 500km de lastik balon yaptı zıplamaya başladı, horon tepti... vs. diye yorum var. Dediğim gibi sizin iş jant düzeltme ve lastikle hallolacaktır.

Bu arada meraktan soruyorum araçta göz yakıcı bir benzin kokusu var mı egsozdan gelen? Yada kırmızı ışığa yaklaşıp durmak üzereyken stop etme gibi bir huysuzluk?
    İlanlardaki en pahalı araçtı ben aldığımda bu araba, 300 olsaydı keşke Muhtemelen lastikler kötü onun etkisi var. Jantlar da çok iyi değil onunda katkısı var. Bir de coil ile şerbetleyince al sana titreşim.

Neyseki jantları aldım yarın ya da ertesi gün gelir. Şimdi sıra lastikte.

Benzin kokusu yok araçta ben almadım açıkçası, tabi ilk marşta biraz mutlaka oluyor ama sonrasında çiğ attığını görmedim hissetmedim. Cumartesi günü istanbuldaydım dur kalk trafiğe de girdik herhani bir stop etme hadisesi olmadı.

tu5 konusunda tecrübeli olan arkadaşlar aşağıdaki soruları biliyorlarsa cevaplar mı ?

1. si Motul 8100 X-cess Gen2 5W-40 koyacağım araca PSA B71 2296 onaylı bir yağ. Şuan içinde 10w60 var.

2. si 195 45 15 ebatta Kumho Ecsta hs51 - Laufenn (S Fit EQ) - Hankook Ventus Prime 2 yapay zeka bu lastikleri sırasıyla önerdi,

sene içinde 2-3 defa piste girme hedefim var. Tecrübesi olan yorum katarsa sevinirim.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz sana tu5 için en verimli yağı önerdik sen hala farklı yağ önerisi mi arıyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz sana tu5 için en verimli yağı önerdik sen hala farklı yağ önerisi mi arıyorsun
    o aklımda mobil1 2000 10w40

teknik olarak biraz da araştırıyorum. Kullanıcı deneyimi elbette önemli.

mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan Hayırlı olsun Yarın Sakarya'dayım arayacağım seni
    Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler