User Tag List

Sayfa 87/89 İlkİlk ... 37778586878889 SonSon
1676 sonuçtan 1.635 ile 1.653 arası

Konu: Otomobiller & DIY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TA ozellikle araba gibi asimetrik oturulan bir alan icin gayet onemli.
    dedigin uzere muzik sistemi derya deniz, ses muhendisligi diye bir meslek var biliyorsundur. DSP kullanarak sinyale mudahale etme isine girecek isen uzun bir ogrenme sureci olur.
    bazilari ne gerek var herkes DSP aliyor iste diye dusunebilir. o sekilde alinanlar genelde bir sonuc vermiyor ve sahibinden'de ucuza bulunuyor ...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phantom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedigin uzere muzik sistemi derya deniz, ses muhendisligi diye bir meslek var biliyorsundur. DSP kullanarak sinyale mudahale etme isine girecek isen uzun bir ogrenme sureci olur.
    bazilari ne gerek var herkes DSP aliyor iste diye dusunebilir. o sekilde alinanlar genelde bir sonuc vermiyor ve sahibinden'de ucuza bulunuyor ...
    Maksat öğrenmek olsun abi bize. Giriş seviyesi bi for-x / wibe / rainbow falan alır deneriz. Bizimki kendini eğlendiren bir sistem olsun. SQ kısmında standarda göre biraz iyileşme yaşasak bana kafi.

Zira günlük c4 e binerken müzik açtığım sürüş sayısı 10 da 1 falan anca. TA dan sonra görüşürüz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece fiyatindan bir alete dalmani onermem.
    bu aletler bilgisayarda calisan kendi programi ile ayarlaniyor. (genelde) her marka urununun programini sitesinde barindiriyor. kafandakini indirip bir bakman ve/veya screenshot'larini kontrol etmen mantikli olur.
    programin eli yuzu duzgun ise rahatca oynaman icin aleti almaya -belki- karar verirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece fiyatindan bir alete dalmani onermem.
    bu aletler bilgisayarda calisan kendi programi ile ayarlaniyor. (genelde) her marka urununun programini sitesinde barindiriyor. kafandakini indirip bir bakman ve/veya screenshot'larini kontrol etmen mantikli olur.
    programin eli yuzu duzgun ise rahatca oynaman icin aleti almaya -belki- karar verirsin.
    Evet ayar serbestisi ve program detay / kullanım kolaylığı kesinlikle önemli kritermiş bu konuda. Bizi oraya yolumuz uzun daha.

Şimdilik dışarıdaki işlerden biri olan egsoz ile ilgili birkaç görsel paylaşayım. Aracın değişik bir egsoz sistemi vardı, ortada kocaman bi susturucu arkada belirsiz bir son susturucu.

Ben komple oem e dönelim dedim ama egsozcu abim ayarlarız dedi, şöyle şöyle yapalım. Tamam dedim.

Son susturucu 306 2.0 litrenin susturucusu olarak aldık. Egsoz manifoldunun altında flnaşllı bir bölüm var, 4 - 2 - 1 olarak egsoz kurgulanmış orj de, ben bunu 4-1 olarak revize etmek istesem de alt devirlerin biraz kayıp olacağı bilgisi ile 4-2-1 olarak devam etsin dedim.

Araç üzerindeki oem bloğa bağlı kısımdaki 4 lü sistemden sonra alttaki flanş ile devam eden 2 şu şekilde.

Biz bunu 42mm çap krom borudan yeniledik, zira oem de darbe kaynaklı yamukluklar vardı.

Araç üzerinde alıştırması yapılırken çektiğim fotolar.

Güzel tarafı flex sonrası bir flanş olacağı için bu kısmı söküp dışarı alabileceğim. Karteri söküp (bulabilirsem yenilemek) bulamazsam üzerindekini düzeltip boyayıp yerine takacağım için bana kolaylık sağlayacak.

Bu da sonsusturucu,

Parça referanslarını şuraya bırakayım lazım olan olursa faydalanır.

OEM Kodu
    172680 / FN

AES Kodu
    PG060721

Marka
    PEUGEOT

Model
    306

Açıklama
    XSi HB 2.0i ARKA SUST. BASK. 1993-02

Oem numaralar 1726FN, 172680, 1726AX, 1726N0, 1726FL

Evet video da geldi az önce paylaşalım kalsın notlarımızda.

https://www.youtube.com/shorts/DxUfJ7_J4sQ
    Konu KÖROĞLU tarafından (18-06-2026 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akşam tüm TA vs ayarları yaptım, gerçekten fark edilecek kadar net şekilde fark oldu. YZ ile sohbet ederken basın ön camdan gelmesi lazım falan dedi, yav diyorum bu nasıl olacak, gerçekten oldu. Tabi benim bu noktadaki cahilliğim bunun olma olasılığını düşündürmüş olabilir. Ama çok keyifli oldu gerçekten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ayar serbestisi ve program detay / kullanım kolaylığı kesinlikle önemli kritermiş bu konuda. Bizi oraya yolumuz uzun daha.
    AI'dan kontrol ettin, dogru cikti yani ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AI'dan kontrol ettin, dogru cikti yani ...
    Ben ai den çok faydalanıyorum bu konuda. Çevremde ses işinden anlayan danışacağım ve bana ai kada teknik izah edecek kimse yok. Haliyle olayları ai ile tartışarak ilerliyorum.

Verdiği reçeteyi uyuglayınca farkı net hissettim çok da iyi oldu. Bana göre müthiş bir şey, hatta hobiyi geçtim profesyonel iş hayatımda beni öyle bir yere taşıdı ki inanılmaz.

Kullanın kullandırın ama teyit edin tabi Sonra böyle olmamak lazım

Bu arada arabayı aldım egsoz işi bitti, üst devirlerde hissedilir bir fark var. Ses kısmında sanırım ortaya bir susturucu koymamız gerekecek ilerleyen zamanda. Şuan arka susturucu çok yeni olduğu için sesi çok iyi azaltıyor. 1 sene içinde bir orta lazım olacak bize.
    Konu KÖROĞLU tarafından (19-06-2026 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ufak tefek işler var paylaşalım.

Arkadaki ovalleri söküp hertz leri taktım. Ovaller haliyle büyük olunca üzerine kontraplaktan malzeme ile halıfleks kapladım.

Orta konsolu 1 daha boyadım, istediğim matlıkta olmamıştı ve ufak tefek kusurlar vardı, arka kısımdaki elektrik işlerini de revize ettim. Hızlı şarj modülünün bir devre elemanı kırıldı onu da yeni küçük tip ile değiştirdim.

Arabayı aldıktan bir süre sonra direksiyon pompası çalışmayı bırakmıştı. Elektriksel olarak kontrol eddiğimde röle hattı ve tezgahta röleyi kontrol ettiğimde iki tarafın da sorunsuz olduğunu gördüm. Motora aküden harici elektrik verdiğimde ise çalışmayınca hadi dedim sökeyim.

Araba tam bir lego, sökmesi takması müthiş kolay. Pompayı tutan ayağın üzerinde 2 tane cıvata var onları söküp kutuya giden boruları da söktüğünüzde hop dışarıda.

Tahmini 20 25 dk da sökülür. Yeri de kolay. Pompayı dağıtmak ta kolay total de 8 cıvata sökünce içi açılıyor. Kollektöre 4 tane kömür basıyor, bu kömürlerden 1 tanesi sıkışmış o yüzden pompa susmuş. O kömürün lehimi ayırıp dışarı aldım. Zımpara ile çok hafif aşındırdım yuvada rahat hareket edecek kadar. SOnra lehimini yeniledim ve taktım. KOllektörün de aralarını falçata ucu ile temizledim biriken kömür vs varsa diyerek. En son olarak 2000 kum zıpmara ile kollektörün kömürle temas eden yüzeyini parlatıp balata spreyi ile tozları yok edip motoru geri topladım, yağı yeniledim. Tabi arabaya takmadan önce test ettim pompa çok güzel şekilde çalışıyordu.

Kasa içinde de kablo çıkış yerinden giren bir su kaynaklı bozulmalar vardı güzelce temizledim.

Bu kısmı oturtmak biraz zor ama biraz uğraşla oluyor, 4 kömürü dışa doğru açıp kollektörü oturtmak gerek, çapraz yapınca daha rahat oluyor söken olursa bilgisine.

Şu dayson olan yerlerde 4 tane 10cm+ saplama var, arka kapak içindeki somun yuvalarından 2 taraflı olarak kasaya çektiriyor kendisini. Ve burası motor içine yağ vs girmesin diye bu şekilde izole edilmeli.

Hazır sökmüşüm yağ haznesini de güzelce temizledim. Yeri orn de ön panelde ama bu arabada değiştirmişler, akü tablasına bağlamışlar. Bağlantı ayağı gereksiz uzundu onu spiralle kesip kısalttım boyadım taktım. Foto çekmemişim. İlk haline göre daha iyi oldu.

Pompanın dışını etrafını güzelce temizledikten sonra yağı koydum hava yapmaması için fotoda soldaki geri dönüş hortumunu gevşek bırakıp kontağı yarım açtım ve bir miktar yağ oradan soluksuz çıkana kadar yağ ekledim ve kapattım.

Daha sonra mercekli far gülen yüz panjur ve davlumbazları taktım.

Ön sol teker için davlumbaz aldım ama ürün okadar kötü ki, içime hiç sinmedi ama üzerinden gelen de takılacak gibi olmayınca mecbur takıp geçtim.

Panjur arması takmak istemedim, krom detay istemiyorum araç üzerinde. Panjuru bir miktar macun bol miktar zımpara ve motip mat siyah ile boyadım.

Panjuru ben phira diye bir marka almıştım ama ürünü çok beğenmedim. Kafa ayarını istediğim gibi yapamadım ne kadar uğraşsamda. Plaka da yamuk onu da düzelteceğim.

Çeki demir kapağına da el atamadım bi sonraki onarım orası. Oraya bir parça kesip sök tak olabilecek şekilde yapıp boyayacağım.

logosuz panjur yandan böyle duruyor. Panjurun da siyah olan kısmı yerine istediğim gibi oturmadı ittir kaktır bir şeyler yapmak zorunda kaldım.

En son motor içi dahil toplanmış hali bu şekilde oldu. milimetrik bir çalışma olmadı ama bence kötü de durmuyor.

Akü kapağını 3d de yaptırdım VTS sahibi bi arkadaşımıza. Bir de jantlara kapak yaptırdım 2 si de geldiğinde takacağım, özellikle kaput altı biraz daha güzelleşecek bence.

Yere indirdiğimde böyle görünüyor artık. Sanırım sislerin sarı folyolarını sökeceğim.

Bu farların park lambaları güzel yanıyor. Çıplak gözle çok daha iyi bu arada.

Kapılar hala takmadım çünkü cam filmi yaparken içerideki fitilleri sökeceğim, hazır kapı sökükken bu işi yapmak çok daha iyi netice oluşturuyor.

Kapı içinde kalan açık kısımlarada ne yapsam diye düşünürken nalbura gidip kalın naylon aldım. İnce çift taraflı bantı bu kapanacak olan kısmın etrafına dikkatlice döndüm. Bir de kapı çerçevesine döndüm. Sonra kapladım ve fazlalıkları kestim. SOn görüntü aşağıdaki şekilde oldu. Kablo geçirmek için deldiğim alanlara da koli bandı ile destek alanlar yaptım yırtılıp açılmasın.

Bujileri de ngk bkr6ek olarak aldım değiştirdim. Gerek var mıydı yoktu belki ama kafamız rahat olsun dedim.

Egsoz sanırım bir yere ufak sürtüp titreşim yapıyor, amyantı sarmak için gittiğimde onu hallettireceğim.

Eksikler var hala ama araç şuan günlük kullanılacak seviyeye geldi sonunda. Bundan sonra stm32 ile yapacğaım projeler var. 1.si 60 km hız dan sonra direksiyon pompası duracak bir sistem kuracağım, hem pompa ömrü uzayacak hem de direksiyon hissi daha iyi olacak.

İçeriye de 4" dokunmatik bir dahboard yapıyorum proje kafamda hazır. Ecu pinoutları vs buldum göstergedeki her şeyi ve ekstralar ile bu kadranda göreceğim.

Şuan devir göstergem çalışmıyor bu ekranı o gösterge yerine takmayı planlıyorum.
    Konu KÖROĞLU tarafından (23-06-2026 Saat 08:47 ) değiştirilmiştir.

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    An itibariyle Türkiye'nin en iyi Saxo'su
    Toyota Fleet Expert

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    An itibariyle Türkiye'nin en iyi Saxo'su
    oraya çok yolu var daha, kafamdaki seviyeye gelmesi için bi fırın ekmek yemesi lazım Ama yolda keyifli yalıtım ve göğüs içi sar sarmala işleri gerçekten sessizlik olarak geri döndü

Daha powerflex alıcaz bilstein alcaz alcaz da alcaz oo yol uzun ve gençliğimiz de yok artık hehe

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben arabayı yakında sana satıp yenilenmiş şekilde geri almayı düşünüyorum :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben arabayı yakında sana satıp yenilenmiş şekilde geri almayı düşünüyorum :P
    Yani bu kelimelerden sonra okuduğun satırlar konusunda hiç stabil bi insan olmadım genel yaşantımın aksine.

Gelecekte daha kupon ve böyle uğraşmayacağım bir araç istiyorum

z4 olur tt olur r171 slk olur gp olur. Tamamen hobi odaklı günlük değil.

Hem keyif alıyorum hem yoruluyorum bu işleri yaparken.

Ama şu forumda yazmaya başladığım yıllardaki enerji malesef yok.
    Konu KÖROĞLU tarafından (23-06-2026 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani bu kelimelerden sonra okuduğun satırlar konusunda hiç stabil bi insan olmadım genel yaşantımın aksine.

Yok hoca hem meraklısın, hem ince işleri yapıyorsun helal, çok özeniyorum valla bravo.
    Elimden gelip başarıp yaptığım çok ufak tefek şeyler oluyor ama mecbur kaldığım için falan oluyor en iyi ihtimalle
    İnşallah olur dediğin araçlar da...
    Zaten keyif almasan işkenceye döner, belli keyif aldığın

Enerji, vakit, eskisi gibi hiç olmuyor maalesef. Çoğu şey ile uğraşamıyorum, uğraşmak istemiyorum, vaktim olmuyor, olsa üşeniyorum vs. vs. vs. böyle gidiyor, yaşlılık böyle oluyor galiba

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok hoca hem meraklısın, hem ince işleri yapıyorsun helal, çok özeniyorum valla bravo.
    Elimden gelip başarıp yaptığım çok ufak tefek şeyler oluyor ama mecbur kaldığım için falan oluyor en iyi ihtimalle
    İnşallah olur dediğin araçlar da...
    Zaten keyif almasan işkenceye döner, belli keyif aldığın

Enerji, vakit, eskisi gibi hiç olmuyor maalesef. Çoğu şey ile uğraşamıyorum, uğraşmak istemiyorum, vaktim olmuyor, olsa üşeniyorum vs. vs. vs. böyle gidiyor, yaşlılık böyle oluyor galiba
    Az önce motosiklete usb şarj soketi takmak için kullandığım yöntemleri görseniz gözleriniz kanar. Maşallah sizin işçilikler muazzam.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    189 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bazı işler basit gibi gözüküyor ama gerçekten hem kabiliyet hem de ciddi zaman ayrılması gerekiyor. Yaptığın işler kesinlikle bu sınıfta. Bu sebeple enerjiyi bitirme devam biz de dizimizden olmayalım
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gp ne grand punto mu
    turbocuk istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BARR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı işler basit gibi gözüküyor ama gerçekten hem kabiliyet hem de ciddi zaman ayrılması gerekiyor. Yaptığın işler kesinlikle bu sınıfta. Bu sebeple enerjiyi bitirme devam biz de dizimizden olmayalım
    Şu sıra 2 sorun var can sıkan. 1.si devir göstergesi arada çalışıyor arada çalışmıyor. Diğeri park sigortaları atıyor. Park sigortaları için arabayı komple söktüm geçenlerde, arızayı bulamadım.

Kendi kendine düzeldi, sevindim oldu diye. Dün akşam 2 keyif yapalım diye çıktık yolda tak gitti canımı sıktı. En cins arıza bu arada tekrarlayan arıza. Bakalım nerden ne çıkacak. KA da da benzer durum yaşamıştım ve çok manasız bir yerden çıkmıştı konu.

Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gp ne grand punto mu
    Evet tek hayalim 1.3 mj grande punto ama sunroof lu olacak her yerine akrep yapıştırıp sağına soluna abarth yazıp kafayı 28 cm yere basıp dolaşmak semtte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi size faydalı olacağını düşündüğüm bir arıza tespit yönteminden ve yaşadığım sorunu nasıl çözdüğümden bahsetmek istiyorum. Belki birilerinin işine yarar. Ben bu yöntem sayesinde arızayı çok kısa sürede bulup çözdüm.

Aracımın park lambalarına ait sigorta sürekli atıyordu. 10'dan fazla sigorta değiştirdim ve sorunun araç içindeki tesisattan kaynaklandığını düşündüğüm için aracın içini tamamen söküp tekrar toplamak zorunda kaldım. Yaklaşık 3-4 saat boşa uğraşmış oldum.

Peki neden içini dağıttım? Çünkü aracı topladıktan hemen sonra bu arıza ortaya çıktı. Ben de arka park lambalarına giden kablolardan birini sıkıştırıp ezdiğimi düşündüm. Meğer sorun bambaşkaymış.

Eğer bir sigortanız sürekli atıyorsa, öncelikle o sigortanın hangi hattı koruduğunu bilmeniz gerekiyor. Daha sonra atmış (kopuk) bir sigortanın iki bacağına yaklaşık 1 metre uzunluğunda iki kablo lehimleyin. Bu kabloların diğer ucunu ise 21 W'lık klasik bir stop ampulüne lehimleyin. Burada LED ampul kullanmayın.

Hazırladığınız bu düzeneği sigorta yerine takın. Eğer ampul sürekli yanıyorsa, o hatta kısa devre var demektir. Bundan sonra yaptığınız işleme veya sigortanın beslediği hatta göre kabloları ve soketleri tek tek hareket ettirin, bükün ve gözlem yapın. Ampulün söndüğü veya parlaklığının değiştiği noktada büyük ihtimalle arızanın olduğu yeri bulmuş olursunuz.

Benim örneğimde park lambasının soketini lehimleyip makaronla izole etmiştim. İşçiliğimin düzgün olduğunu düşünüp hiç şüphelenmemiştim.

Fakat çok damarlı kablonun iki adet saç teli inceliğindeki telini lehimleyememişim. Bu teller zamanla makaronu delerek birbirine temas etmiş ve sigortanın sürekli atmasına neden olmuş. Yukarıdaki yöntem sayesinde bu arızayı çok hızlı ve zahmetsiz bir şekilde tespit edip çözdüm.

Belki bunun daha pratik yöntemleri de vardır. Ancak beni sonuca ulaştıran yöntem bu olduğu için, benzer bir sorun yaşayanlara yardımcı olması adına paylaşmak istedim. Umarım birilerinin işine yarar

https://youtube.com/shorts/MZd3b1sLM...bP784lvI1VZlM2

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi size faydalı olacağını düşündüğüm bir arıza tespit yönteminden ve yaşadığım sorunu nasıl çözdüğümden bahsetmek istiyorum. Belki birilerinin işine yarar. Ben bu yöntem sayesinde arızayı çok kısa sürede bulup çözdüm.

Aracımın park lambalarına ait sigorta sürekli atıyordu. 10'dan fazla sigorta değiştirdim ve sorunun araç içindeki tesisattan kaynaklandığını düşündüğüm için aracın içini tamamen söküp tekrar toplamak zorunda kaldım. Yaklaşık 3-4 saat boşa uğraşmış oldum.

Peki neden içini dağıttım? Çünkü aracı topladıktan hemen sonra bu arıza ortaya çıktı. Ben de arka park lambalarına giden kablolardan birini sıkıştırıp ezdiğimi düşündüm. Meğer sorun bambaşkaymış.

Eğer bir sigortanız sürekli atıyorsa, öncelikle o sigortanın hangi hattı koruduğunu bilmeniz gerekiyor. Daha sonra atmış (kopuk) bir sigortanın iki bacağına yaklaşık 1 metre uzunluğunda iki kablo lehimleyin. Bu kabloların diğer ucunu ise 21 W'lık klasik bir stop ampulüne lehimleyin. Burada LED ampul kullanmayın.

Hazırladığınız bu düzeneği sigorta yerine takın. Eğer ampul sürekli yanıyorsa, o hatta kısa devre var demektir. Bundan sonra yaptığınız işleme veya sigortanın beslediği hatta göre kabloları ve soketleri tek tek hareket ettirin, bükün ve gözlem yapın. Ampulün söndüğü veya parlaklığının değiştiği noktada büyük ihtimalle arızanın olduğu yeri bulmuş olursunuz.

Benim örneğimde park lambasının soketini lehimleyip makaronla izole etmiştim. İşçiliğimin düzgün olduğunu düşünüp hiç şüphelenmemiştim.

Fakat çok damarlı kablonun iki adet saç teli inceliğindeki telini lehimleyememişim. Bu teller zamanla makaronu delerek birbirine temas etmiş ve sigortanın sürekli atmasına neden olmuş. Yukarıdaki yöntem sayesinde bu arızayı çok hızlı ve zahmetsiz bir şekilde tespit edip çözdüm.

Belki bunun daha pratik yöntemleri de vardır. Ancak beni sonuca ulaştıran yöntem bu olduğu için, benzer bir sorun yaşayanlara yardımcı olması adına paylaşmak istedim. Umarım birilerinin işine yarar

https://youtube.com/shorts/MZd3b1sLM...bP784lvI1VZlM2
    güzel yöntem. bilgilendirme için teşekkürler. basit ve ulaşılabilir.
    turbocuk istiyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler