Bi tık enteresan bi konu olucak , son bikaç senedir niye bilmiyorum arabalarla uğraşma , bakım kişiselleştirme vss işlerden bi soğuma geldi , hoşuma gidecek bi model olsun , arıza çıkarmasın kafasındayım.Sanayiyi uğraşıyı falan kaldırmıyor kafam.Ya şuan böyle bi süreç , yada benden geçti bilemiyorumw126 için uğraştığım zamanları hatırlıyorumda , nası yapmışım diyorum...Babam da tam tersi , ekstra keyif alır oldu son zamanlarda
c2 yi babaya vermiştim 2018 de , çok fazla kullanmadı , bu sene ortalarında da genel bi revizyona girdi araç.Babam emekli ve en az bizler ;yada benim eski halim kadar hevesli araba işlerine.c2 nin toplanması sürecinde gayet keyifle uğraşınca ; bunu satalım , başka bişeyler alıp onlarla uğraşalım dedi, ilana koymuştum ama mesajlarına cevap vermiyordum , bayramdan sonraki gün bikaç alıcıyla irtibata geçmek için açtım , yarım saate gitti araba
Başladık arayışa.
http://www.techturkey.com/forum/kars...iye_2022_.html
Şu konudaki ihtimallerden sonra ds3 te karar kılıp 4 araba gezdim.İlk üçü gerçekten alakasızdı fotolardan.C2 4 5 yaş ve 100k km daha yaşlı olmasına ramen çok çok daha iyiydi.Son baktığım bu aracı aldım.Arabalardan çok anlamayan yeni mezun doktor bi arkadaş kullanmış 2 yıla yakın.Ön takım ve iç mekan kozmetik eksiklerinin farkında olduğum, ama baktıklarım arasında en temiz araba buydu diyebilirim.
İlk izlenimlerim olumlu , güzel yol tutuyor , Ekranlı güzel bi multimedia takılmış , yok bilgisayarı verisi lt/km yerine km/lt , onu düzeltmeyi başaraladım ama o halde de hesaplayınca korktuğum kadar yakmadı bendeki süreçte.
İlk gün fotoları
Üç gün ben kullandım Eos cam değişimi için serviste olduğu için.
Sonrasında benim araç çıkınca ona teslim ettim.
Burdan sonraki tüm uğraşılar , tüm fotolar onun emekli tost makinesinden gelenler , onun için ışık , açılar vss için şimdilik bunlarla idare edelim , araba elime geçtiğinde daha güzel fotolar çekerim..Whatsapp susmuyor , influencer gibi foto - video atıp duruyor her yapım aşamasınıAslında babayı da mı üye yapsam foruma naapsam
Ön amortisörler , ve ön takımda değişmesi gereken parçalar değişti , direksiyon kutusu elden geçti , şanzuman yağı değişti , motor yağı 1k km önce değişmiş , temiz.Egzoz askı bağlantıları elden geçti , kırmızı kaliperler siyaha boyandı.
Bu gün de iç mekan toplanıyor , pandizotta hoparlör delikleri vardı , kaplandı , bagaj havuzu halısı yapıldı , arka koltuk civataları boştaymış ve arkadaki baya bi sesi o yapıyorumuş , o sabitlendi ,, direksiyon biraz aşınmıştı tekrar kaplandı , bide kapı içlerini beğenmemiştim , sanırım onlar şuan kaplanıyor.Daha foto gelmedi
Şimdilik yapılanlar bunlar , sırada yolcu koltuğu katlanma mekanizmasının takılmasına bi çözüm , tamponlardaki bikaç sürtme ve pasta cila var diye biliyorum, Değişiklik oldukça ve araba bana geçtiği zamanlarda kendimde son halini paylaşıcam.