Hayırlısı olsun, umarım sonraki kmlerde de keyifle binmeye devam edersiniz.
Hayırlısı olsun, umarım sonraki kmlerde de keyifle binmeye devam edersiniz.
Çok teşekkürler
Sanırım sadece bu var.Videolarda tanıtıldığı gibide öyle önünde ayrı arkasında ayrı koltuk ısıtma yok bunların.Belki 1/2 tane ilk gelenlerde vardır ama son gelenlerde yok.
Teşekkürler
Teşekkürler
Çok teşekkürler
Amin kardeşim cümlemize
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
abi bu donanım azaltma olayını seat çok yapar.ilk gelen serilerde araçlar full+full olur sonra yavaş yavaş koltuk altı gözleri gelmez far yıkama gelmez elektirikli katlanan aynalar gelmez.
yalan yok ilk alanlar en donanımlı araca sahip oluyor ama araçlardaki ilk kronik sorunlarıda onlar yaşıyor.
tekrar'dan maşallah nazar değmesin türkiye'de şuan bu sınıf'da bu araç tek başka yok.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Hayırlı olsun abi iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah![]()
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Maşallah çok güzel gözüküyor. Bende yanda oturup gidişini canlı olarak merak edenlerdenim![]()
1881 - 193∞
Kazasız belasız güzel günlerde kullanın üstat
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
[QUOTE=PiscocuK;8744845]250 km daha sıkacağım dişimi.Yarın detay işleri için bırakacağım.Önümüz hafta ufak ufak kırbaçlamaya başlarım.İstanbulda olan merak eden herkes buyursun gelsin.
sen pleskavitsa olmadan gelme ama
hahah bende uzun zamandır yemedim o zaman abi @akko ile seni bayrampaşaya bekliyoruz![]()
1881 - 193∞
Güzel günlerde kullan abi.
Mx5'i almadan önce eğer listeden verselerdi kredi oranları iyi olduğu için ben de düşünüyordum ama malesef ülkede tüm kurumlar gibi firmalar da karaborsacı olunca hayalden öteye gidemedi bendeki. İlerleyen yıllara bıraktım bu binilecekler listemize giren tazen i20n'i.
Nedense hothatch ve sahibi sen olunca kendime yakın hissediyorum aracı da hahaha
Instagram: mutusgarage
otm mesaj: hayırlı olsun abi![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Hayırlı uğurlu olsun abi, çok ufak kullanma fırsatı buldum ben de çok beğendim. İmkan olsa kesinlikle alınmalı. Kazasız belasız İnşallah
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
iyi günlerde kullanın kazasız sürüşler.
Youtube kanalım
https://www.youtube.com/c/DensWorkshop
Instagram sayfam
https://www.instagram.com/dens_workshop
Sağol kardeşim.Her şey kısmet.Bahsettiğin araçlar bayide olsa bugün mx5 konusu açılmış olacaktı.Kısmet i20 ye oldu
hothatc extra yakınlaştırıyor bizi
Hahaaa çok iyiydi bu![]()
Teşekkürler cümlemize kazasız belasız sürüşler
Çok teşekkürler
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)