yeniden type-R alasım geldi fotoğraflara bakıncamaşallah
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Teşekkür ediyorum Tarık. Buralara yolun düşerse beklerim
Abi teşekkür ederim EP3 istediğin zaman emrinde
Berk senin ve @Evrenoz abinin yüzünden bende VTEC2 almıştım.EP3 eski günlerin anısına aldım. En güzel anılarımın olduğu arabam gri VTEC2'mdi
![]()
Herkese Merhabalar,
K20 motorun kaderini değiştiren subap boşluk ayarı ve buji değişimi planlarım arasındaydı. İstanbul Kartal’da Coşar Garajın yolunu tuttuk..
Külbütör kapağımız söküldü..
Sökülmüşken pütürlü kırmızı yeni boyanmış külbütör kapağımızı taktık..
Daha önce headers altında gördüğüm siyah duman izlerini incelediğimizde vidaların yalama olduğunu ve headersin oynadığını fakettik. Sağolsunlar yeni vidalar takıldı. Külbütör sökülmüşken arka tarafa ulaşmamız kolay oldu..
HKS tip varex evde duruyordu. Polisaj yaptırayım dedim..
Egzoz bitti ve sanayide bütün işleri çözen 2.5 LT kola (bardağa dökerken lütfen belini sıkın)
O kadar güzel oldu ki bir süre gözümün önünde dursun istedim
Eşim kızınca balkona koydum
Görüntü konusunda polislerle aynı fikirde olmadığım aklıma geldi. Kendisini uykuya aldık.
Pist günü yada bir buluşma olursa ileride takabilirim. Bu model bir egzozla günlük gezmek polis kontrollerinde bile bile lades oluyor açıkçası..
Hafif ve esnemeye müsait bir kasası olan Honda’ya kule gergisi takmak planlarım arasındaydı krom takayım dedim. Son halimiz aşağıdaki gibidir. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
![]()
Konu Diyadin tarafından (10-04-2023 Saat 08:20 ) değiştirilmiştir.
klişe mılişe ama yine de ben demeden geçemiycemyapıyosun bu siporu be
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Maşallah.. Çok güzel görünüyor be... kesene bereket..
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Egzoz pozları aklıma şunu getirdi
Tatile yeni aldığı televizyonuyla cıktı
Maşallah araca
Teşekkür ederim kardeşim
Ülkemizde ve yurtdışında bir çok renk ve kaplama seçeneği var. Ben pütürlü kırmızı orijinal olsun dedim. Beğenmene sevindim abi
Teşekkür ederimDaha önce başka otomobillerin kapı döşemelerini banyoda yıkamışlığım var
![]()
Emrem typere doyulur mu
Herkesin otomobile bakış açısı farklı Cenkerim bizim aylarca uğraştığımız işlere adam ellemeden 5 sene biniyor sağını solunu söküyor.
Elimizden geldiğince yaparken büyük keyif alıyorum eskiyi yenilemek kirliyi temizlemek bana haz veriyor![]()
Hahahah egsoz cok iyiymisBalkondan komurluge gider diye dusunurken
![]()
Arabaya 41 kere masallah zaten.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)