Maşallah. O jantlar içinde bir Brembo kaliper eksik kalmış. Onu da tamamlarsın sen.![]()
Maşallah. O jantlar içinde bir Brembo kaliper eksik kalmış. Onu da tamamlarsın sen.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Snow performance stage 2.5 methanol kitimiz de geldi yaz gelmeden
Önümüzdeki hafta içi montaj yapacağız inşallahh. Daha sonra tekrar ayar yapıp devam edeceğiz kafamda olan her şeyi yaptım sayılır hemen hemen çok şükür.
Bir kaç kutu açılışı fotoğrafı ekliyeyim))
![]()
Teşekkür ederim kankam
Senin de çok başını ağrıtıyorum bu arabanın yapım aşamasında hakkını helal et ters giden işlerde kahrımı çok çektinantidepresan gibi amdasın sakinleştiriyon beni
Valla son olarak sırada o var ama bakalım ne zaman kısmet olur üstadd senin muhabbetini de özledim inşallah yine denk geliriz bir yerlerde![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Meth çok iyi olmuş, bizim arabalarda TR yakıt ve sıcaklıktan ötürü bulunmaz nimet.
Asym 5 de hayırlı olsun. Benim şu anki asym 5 seti 15.000 km yi geçti, ama hala canavar gibi tutuyor. Özellikle yağışlı havada çok şaşırtıyor. Dun akşam yağmurlu havada bazı günahlara girildi yani![]()
Bro methanolsuz hep bi eksik gibi geliyor bana araba seviyorum bağımlısı oldum![]()
Teşekkür ederim zaten bende diğer ölçülerde 5000 km kullanmıştım ebat kücültüp asym5 lerden devam. senlede konustuk o zaman için yorumların güzeldi. Sonrasında yöneldim zaten dediğin gibi ıslakta bu kadar bende beklemiyordum.
Ps4 ler benimde 15/20 bin arası garantisi bitmiş ürün gibi bitti![]()
Bişi buldum.
Sahibinden de bişi buldum.![]()
Schumi.Projects
Schumi.Projects
Biraz araştırdım da yolladığın ilandaki kaliper ayaklarının sıkıntı olabileceğini söylediler .
Şu ilandakini almam daha doğru olur vs muhabbeti döndü.
Just a moment...
Schumi.Projects
İlk linkteki Astra Opc kaliperleri Corsa için biraz büyük gelebilir piston çapı olarak. Bu da fren pedalının çok yumuşayıp dibe gitmesine sebap olur.
İkinci linktekiler de Renault, Alfa ya da Corsa OPC de çıkan bir kaliper ancak Renault 40mm piston diğerleri ise 38 mm piston ile geliyor, arabanın üzerindeki ana merkeze göre seçim yapmak gerekli.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Fotoğraflar yanıltıcı beyler, araba gerçekte daha sıkı duruyor
Bugün trendyolun oradan çıkışını gördüm, maşallah demek için geldim, dedim, gidiyorum
Kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)