Selamlar,
Hayırlı olsun öncelikle,bende yaklaşık 10 ay 17.000k kullandım suan esime kaptırdım
Yol tutuşu acısında suphelerım vardı alırken ve tahmin ettıklerımıde yasadım anı frenlemede arabanın arkası geliyordu.Yavuz abı den 30mm yay aldım ve bu problemi %70 cozdum.
Sürekli uzun yol yapan bir şoför oldugum ıcın tüm farklarını algıya bildim arata,gaz kesmeden alamadığım virajların hepsini almaya basladım özellikle frenleme hıssıyatı çok daha ıyı oldu.
Kesinlikle tavsiye ederim tek sorunu tümseklerden hızlı geçersen hızlaması olacaktır aksı halde farklılık hissetmezsin konforda.
Benim aracımda 360 park ve elektrikli koltuk harıcı opsiyonları mevcuttu.
Spacer,
Yay,
Ufak bir yazılım,
Downpıpe
Büyük on fren
kesinlikle onarırım.
Alır almaz ben,
Seramik
Gövde rengi trım ler
On cam ve arka cam film
Yay 30mm
Ornek olması acısında paylaşıyorum,
![]()
Aracınız çok güzel olmuş Yavuz abiden bende yay siparişi etmiştim fakat plan değişikliğinden ötürü şimdilik askıya aldık.Ama tahmin ettiğim gibi durmuş şık.
Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi sürüşler. Takipteyiz, uygulamalar, dokunuşlar yerli yerinde. Kesenize bereket, emeğinize sağlık. Formentor sahiplerine de kılavuz olur.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)