travel assist i halletmenize sevindim. alsam mı almasam mı yazılsam mı derken memlekette her şey uçtu gitti apışıp kaldıkkazasız belasız hocam
travel assist i halletmenize sevindim. alsam mı almasam mı yazılsam mı derken memlekette her şey uçtu gitti apışıp kaldıkkazasız belasız hocam
Teşekkür ederim.Benimde denk geldi arkadaşımın Almanya'da oluşundan ötürü hazır geliyorken ben Ebay ikinci el sitesinden bulup temin ettim.Yoksa yetkili Serviste getiriyormuş ama rakamlar 25-30 civarı Almanya siparişi.Aldıktan sonra 3 kez zam gördü biri tam teslim aldığım sabahtı.Hala da görecek gibi.Hızlı karar verdim ani de gelişip yolunda gitti yoksa bende alamazdım açıkcası bu seviyelerde.
Orcunun dukkanin karsisi benim isyeri, Islemi yapılırkem dikkatimi cekmisti dukkaninda forumdammis demekki hayırlı olsun![]()
1881 - 193∞
Tam arsida ada ofis var. Bizim tum sirket araclarla Orcun ilgileniyor, geldiginde Orcuna beni soylersen ordaysam ugrarim zwvkle
1881 - 193∞
Bir süredir paylaşım yapmamışım.Yakın zamanda bir değişiklik yapınca burada paylaşayımÖncelikle geçtiğimiz ay aldığımdan beri topladığım orjinal elektrikli bagajın parçaları araca montajlandı.Biraz sancılı bir süreç olsu kurulum ve çalıştırma kısmı ama bitti çok şükür.Sanal pedal dahil (ayakla açma) hepsi fabrikasyon şekilde çalışıyor.Türkiye’de formentor forumu yok yurt dışından bakıyorum biraz.Baktım bir konu var pazar günü gezinirken vites yanındaki orta konsol sert plastik deri ile kaplanmış.Hemen bende uygulattım
Dikişleri de iç dikişlerin aynısı bakır tercih ettik fabrikadan böyle çıkmış gibi bir hava yakalamış olduk.Uzun yolda en azından dizin değdiği yer yumuşak olmuş oldu.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
deri işçiliği ve kalitesi güzel olmuş ayrıca çok orijinal durmuş kesenize bereket.
𝕮𝖔𝖓𝖘𝖙𝖆𝖓𝖙 𝖈𝖍𝖎𝖑𝖑 𝖉𝖊𝖊𝖕 𝖎𝖓𝖘𝖎𝖉𝖊
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)