Gergi çok yakışmış, güle güle kullan.
Herkese selamlar.
Uzunca süredir kovaladığım Gt orta konsolunu buldum. Üzerinde yapmam gereken bazı işler vardı. Kolçak, ASR düğme grubu ve komple konsol içi tesisatını eski kolçaktan Gt versiyonuna transfer ettim.
Baya bi kirliydi malzeme. Yarım gün temizlik sürdü
Arka havalandırma menfezi sıkıntılıydı, onu tamir ettim. Deri körük şablonu uymuyordu, onu GT ye uygun hale getirdim ve son olarak 2 kat boyasını attım.
Küllük üzerinde ki Gt yazısını Dremel ile kesip aldım. Baya ince freze işçiliği yaptım diyebilirim
Yerine ti logosunu gömdüm. Bence hoş ve araca özel oldu.
Aylardır evin salonunda bekleyen antrasit taban halısı ile birlikte konsolu arabaya monte etmek için yine iç kısımda bayaa bi parçayı söktüm
Yerleştirmeden önce altına izolasyon yaparım diyordum fakat beni şaşırtan bir izolasyon ile karşılaştım
Konsol herşeyiyle montaja hazır
Yeni halıyı yerleştirdim. Üzerine konsol ve koltukları monte ettim
Geri toplarken eksik olan/kırılan vida/pin tarzı ürünleri sıfırlayıp o şekilde taktım.
İçeride büyük iş olarak bir tek kemerler kaldı. Sarı kemerler ile kafamda ki beraber iç kısım bitecek. Bu hafta yeni klipsli paspaslarım da gelecek inşallah.
Haftasonu yeni paspaslar ve gün ışığında çekilen fotolar ile konuyu güncellerim.
Süreci devam eden 2 iş var. Umarım onları da yakın zamanda halleder ve paylaşırım.
Okuduğunuz için teşekkürler. Çok foto çekmişim ama kota canavarı olmasın diye hepsini koymadım![]()
Konu Kutay tarafından (27-08-2024 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.
147 İnsta: Kuti.147
Harika iş, müthiş olmuş yeni konsol. Allen başlı cıvatalar aşırı sportif durmuş.
Yalıtım beni de şaşırttı bu kadar çok keçe beklemezdim. Eline emeğine sağlık.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Konsoldan sonra klima tuşu göze battı bi tek, onlarda sıfırlansa iç kısım 0 diye bayiiye çek tadında olmuş. Bir de bu arabanın hakkı güzel bi motor swabı artık![]()
Keyifle okumaya devam ediyoruz, eline emeğine sağlık.
Teşekkür ederim. Valla baya iç trimci oldum çıktım hahah
Allen başlı civataları sıfırladım. Orjinali ya siyahtı ya kararmıştı. Sıfır krom civatalar yakıştı gerçekten.
Keçelerin altında da geniş yüzeylerde parça parça bitüself benzeri malzeme vardı. Acaba dedim oem bose olan araçlarda ekstra bir izolasyon mu var, bilemedim.
Konu Kutay tarafından (27-08-2024 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.
harika olmus elinize saglik, cok guzel tasarim zaten makine.
ic mekanda sari temasi da cok yakismis, sadece koltuklardaki kirmizi dikisler biraz dikkatimi cekti, ilerleyen zamanda o dikisler de sari olur mu![]()
Teşekkür ederim, elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Siyaha sarıyı seviyorum evet. Detaylar güzel patlıyor. Paspas ve kemer ile biraz daha vurgulanacak inşallah
Koltukta ki kırmızı dikişler için her öneriye açığım aslındapolyester olduğu için boya tutmaz diyorlar. (Edding kalem ile denedim, leke de olsa kumaşı boyuyor) döşemelerin komple sökülüp o dikişleri sarıya çevirmek için saçma rakamlar isteniyor :/birkaç fikir var aklımda ama, olur mu olmaz mı deneyince görecez.
Evet artık ti donanım olarak eksik kalmadı gibi birşey ,OEM Spoiler da ERH nin üzerinde yerini aldı. Birkaç hafta önce elime gelen spoyler boyaya gitti, tatile gittik geldik derken. Düne kısmet oldu montaj.
Arka kısım ön tarafa göre çok hareketsiz kalmıştı. Bence tam tadında dengelendi. Oem in fiberler ile alakası yok cidden (depoda fiber spoyler 2 yıldır duruyor, takmaya içim elvermemişti) Bu çok içime sindi gerçekten. Yerine tam oturması, hafifliği. Herşeyiyle süper.
Hem spoyler hem yapışacak yüzeyi ipa ile silip siyah dayson ile montajı yapıp bantladım. Bugün de fotolarını aldım
![]()
Kıçtan çok tatlı durmuş![]()
Artık yıka cilala bin kıvamına gelmiş, Allah kaza bela vermesin nazardan saklasın. Bi gün 147 alırsam sebebi bu araba![]()
Maşallah
Şart değil ama arkada spacer varsa çıkartılabilir, ya da bi 5 mm daha düşüğü tercih edilebilir gibi geldi
Eski bir 147 kullanıcısı olarak ben yapamadım da siz yapın izleyelim, şu sağdaki çıkışı da açsanız ya![]()
Şiir gibi şiir. Yüzü hala eskimeyen bir araç 147. Aynı dönemin Corsa sı ( sanırım corsa C ) Polosu vs yanyana koyunca Alfa bambaşka duruyor.
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Sanırım cumartesi günü padokta gördüm, doğru muyum? Emin olamadığım için uğramadım maşallah araca
Daha bitmedi liste.. var birşeyler daha, ama ne kadar zamanda biter, başarabilirmiyim hep beraber görecez
Ve evet.. kıçı cidden tatlı oldu
Öncelikle teşekkürler. Hiç bi jantta Spacer yok, jantın kendisi 8” genişlikte olduğu için o kadar dışarıda gözüküyor. Bu arada fotoda ki kadar dışarıda değil lastikler. Yakından çekince telefon biraz oynamış açılarla. Tam arkadan lastik hizasından bir foto eklerim.
Sağ tarafta ki çıkışa son susturucu ekleyemiyoruz biliyorsundur eski 147 sahibiysen. Sadece kafa koyulabiliyor. Sebringin ses tonunu bozmak/kaybetmek istemem açıkçası.
Teşekkür ederim. Ah o bambaşka duruşu/hissiyatı yüzünden vazgeçemiyoruz ya bu arkadaşlardan
Teşekkür ederim, arkadan görüntü gerçekten keyifli oldu. Abartısız bi difüzör veya alt ek denk gelir mi bilmiyorum. Ama bu haline okeyim zaten
Evet bir ara uğradım. Evime 500 metre mesafede padok, ki İlbey de Engin de aile dostumdur. Denk gelirsen yine dal içeri, kahve içeriz![]()
@drago
Bu açı daha gerçekçi sanırım
![]()
Her açıdan muazzam
Yanlış anlaşılma olmasın aracı beğenmediğim için değildi yorum, benimkisi biraz baharat tadında.
Sebringe kıyamamak normal tabi, sadece görüntü için değmez muhakkak.
Bahsettiğim olay şuydu:
Ragazzon stainless steel Doppel-ESD 102
Yok yahu yanlış anlaşılan bir durum yokki beğenmeye de bilirsiniz herkesin zevki farklı olabiliyor.
Aslında lastiği 225 değil 215 yapmam lazım dı. Ki yurt dışında bu jantı kullananlar ile konuştuğumda hepsi ısrarla 215 dedi. Ben dik kafalı Türk olarak 225 aldım haha. Tabi biraz da fiyat etken oldu. 225 ler çok daha mantıklı fiyat çünkü
Çift çıkış yapan çok var evet. Ragazzonu Tr de bulamayız da zaten. Gerçi ragazzonun sesini de pek sevmiyorum açıkçası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)