Volkan selam,
Powerflex görünce, hemen yazayım dedim, ki sen de gündemine almışsın zaten.
Önceki sayfalarda bahsettiğim f10 530d aracıma, powerflex ön üst salıncak burç lastikleri eklendi 1.5 ay evvel
Direksiyon hissiyatı üzerinden arabanın şahsiyeti değişti, resmen bi anda hala aşkla andığım orjinal m sport e60 eski aracımı, ya da 1 tık daha ileri gideyim, arkadaşımın m sport e90'ını kullanıyormuşum gibi hissettim, o kıvama geldi sanki direksiyon.
Bu kadar çok fark edeceğini tahmin etmemiştim, tavsiye ederim acilen.
Şanzıman yağını da 1 sene evvel ZF'de değiştirtmiştim zaten araç 90 binlerdeyken, şikayetim yoktu, yine mutlu mesut devam.
Şu an km 125 binden selamlar
benim f10 530d'de şu an kombinasyon;
superchips stage 1 yazılım (tahmini 295-310 hp arası) + KW V3 yürüyen + GarageTR Aayhan Usta'dan LSD kilitli dif + powerflex burç
530d düşünürsen bak burda 1 tane var hala:
Just a moment...
belki sen de benzer kombinasyonu düşünebilirsin, kaldı ki sen detaycılığın ve inceciliğinle bu arabayı da muazzam hale getirirsin
ben f10'umdan çok memnunum, bu araca ancak f90 m5 için kıyabilirim gibi geliyor artık Allah kaza bela vermezse... -- ki f90 m5'e bu kadar rahat, umarsız ve maliyetsiz olarak günlük binemeyeceğim de kesin olduğu için, çok da kurcalamıyorum kendimi
bence sen de arabanın kıymetini bil, 1-2 kasa eski olabilir, ama bmw 5 serisi bence "otomobil" in en ideal tarifi
TTs artık sana hayal kırıklığı yaşatır, hafif kaçar, farkında mısın bilmiyorum ama bmw 5 serisine bulaştığından beri (sanırım 2018-2019) dönüp dönüp 1 doz bmw 5 alıp rahatlıyıp sonra yine arabayı bozdurup satıp başka yollara sapıp sonra pişman olup 5'e geri dönüyorsun :)