Sağol Manisa kaplanı.
Teşekkürler beyler.
Evet yazmayı unutmuşum ön logo ve arka Tesla yazısı siyah olanlarla değişti.
Arka cama my other car is 911 yazdırdım bu yeter mi![]()
Sağol Manisa kaplanı.
Teşekkürler beyler.
Evet yazmayı unutmuşum ön logo ve arka Tesla yazısı siyah olanlarla değişti.
Arka cama my other car is 911 yazdırdım bu yeter mi![]()
Renk güzel olmuş, güle güle kullanın. Araçla ilgili bir soru sormak istiyorum. Bu arabada uçak modu gibi bir şey var mı? İnterneti kapatarak elektrik motoru, dört teker ve direksiyon sadeliğine inebiliyor muyuz? (seyir hâlinde)
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Vay be renk manyak guzel olmuş cok yakismis hatlarina, şu an benzersizsin sanirim renk olarak teslada.
Birde bu yeni jant lastik kombinasyonu ile menzil ve hizlanma ne durumda? Ölçüm yaptinmi hiç?
e60 535d & THE A45 AMG
TC de ve kainatta tek.Teşekkürler.
Menzilde ortalama %10-15 civarı artış var. LR gibi yakıyor kısacası zaten motorlar vs aynı tek fark yazılım ve janttı. Hatta LR'den daha az yakabilir yere 1.5cm daha yakın olduğu için uzun yolda. Hızlanmayı ben ölçmedim ama bizim arabanın fabrika verisi 3.7 reelde 3.9-4 çıkıyor bunu 3.4'e reelde de 3.6-3.7 bandına indiriyor. 100-200 de 1-1.5sn fark ediyor.
renk yakışmış. güle güle kullanın. jant olayı da ayrıca güzel olmuş %10 15 menzil çok ciddi rakam konfor da cabası
Bu balinanın yanına hanıma gündelikte kullanması için minik bişey gerekiyordu. Fiat 500e LaPrima ile ihtiyacımızı giderdik. Kampanya olduğu için sıfır tercih ettim almışken hanıma da jest oldu.
Tamamen @G_TT_I bey'i kıskandığım için böle bir tercih yaptım aslındaAlır almaz PPF ve cam filmimizi yaptırdık, OEM İtalyan bayrakları çamurluklara yine OEM kaput kromu kaputa servisten alındı ve uygulandı. 3D paspas ve bebek koltuğu ile noktalamayı yaptık.
Arabayı kullanması o kadar keyifli ki.. 118hp ve anlık tork ile çok keyifli gidiyor. Ayrıca donanım olarak Tesladan da aman aman bir eksiği yok. Koltuk ısıtma, şerit takip, adaptif cc, kör nokta uyarı, apple car play, built in nav, deri koltuk gibi gibi her türlü donanım var. Ayrıca bataryası küçük olduğu için çok kısa sürede şarj oluyor. Bütün hafta kullanım sonrası (İzmir-Bostanlı-Alsancak-Bostanlı) 1 saat içinde evde doluyor
Image-23 hosted at ImgBB — ImgBB
Image-22 hosted at ImgBB — ImgBB
Image-21 hosted at ImgBB — ImgBB
Image-20 hosted at ImgBB — ImgBB
Image-19 hosted at ImgBB — ImgBB
https://ibb.co/nNZFzc8J
https://ibb.co/b5Rhnhq2
kampanyadan kastınız nedir hocam? =)
2023 model elinde kalmış araçlara 1.5 milyon çekiyor sitesinde
fiat 500, mx-5 hep içimde ukte kalan araçlardandır kazasız belasız kullanın..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Teşekkürler tabiki ailemizin plakacısı @berkaym' den.
Ben 2023'te ilk geldiginde bu rengi cok istemistim ama cabrioda gelenlerde yoktu o dönem. Beyaz alıp bi de PUF plaka yapmıstım![]()
Keyifli arac gule gule kullanın
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Foruma girmeye girmeye foto yüklemeyi de unutmuş, müdür yaa
Güzel araba, güzel günlerde kullanın Baran
Bunların 3 kapılı versiyonları var cocuk varsa onlar daha kullanıslı olurdu ben çok beğeniyorum. Güzel günlerde kullanın
![]()
www.vava.cars
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)