Ön-arka yükseklik ayarı ilk fotodaki hali ile binmezsin diye umarak, hayırlı uğurlu olsun diyorum![]()
Ön-arka yükseklik ayarı ilk fotodaki hali ile binmezsin diye umarak, hayırlı uğurlu olsun diyorum![]()
mal kalamar, temiz görünüyor, kazasız belasız olsun.
kapalı garajdan mı çıkardılar merak ettim kapı önünde böyle temiz kalması zor
group b ___
hayırlı olsun. diğer arkadaşların dediği gibi süspansiyon ve jantlar da orijinale çevrilirse, arkaya da orijinal 316i logosuyla çok tatlı olur bence![]()
Sağol abi yine yakalandık
Sağol kardeşim.Yeni tanıştık zamanla birşeyler değişir
Teşekkürler
Teşekkürler abi
Teşekkürler
3 yaşında ellerinizden öper.kreşe bıraktım..Öğretmenlerine babam bana bmw aldı hepinizi gezdiricem tek tek demişhocaları anlata anlata bitiremediler.
Teşekkürler.Bakalım zamanla birşeyleri değiştireceğiz
Bu haliyle aldık.Göz tırmalayan şeyler zamanla küçük küçük hallolur.Öncelik sırası yapıyoruz.Teşekkürler
Çok teşekkürler abi aynı etkiyi yarattı bendede
Evet kardeşim sonunda beni E30 cu yaptınız.Artık üçümüzde kafada huni takılabiliriz el eleAraba senin eksikleri ellerinden öper..Asıl mesai şimdi başlıyor
yürüyeni e36 yapıp kw-st tarzı coil almak gerek. e36 yürüyen yapmazsak taşıyıcılara kaynak yapılması gerekiyor ki ben hayatta girmem o topa.Yavaş yavaş sindire sindire
Biz sokakta buluştuk ama nerede nasıl sakladılar bende bilmiyorum ama gerçekten yaşının arabası gibi durmuyor.
Ben kapalı garajda muhafaza edeceğim.
Teşekkürler.Aklımızda bir kaç şey var.Yapıp yapıp değiştirmek yerine nokta atışı parçalarla tek seferde bitirmek istiyoruz işi
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
yaa durup durup icat çıkarma başımızaişin yoksa şimdi de e30 ilanlarına bak dur r
maaşallah kazasız belasız
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
oooo
maaşallah içi de oldukça şükela
olmadı ama bak bu iç fotolarla yaptığın
şimdi gürsel başkan yine attı takozdan
son fiyat soracak ilandaki bütün e30'lara
(başkan , kızmadın di mi?)
Tesla Model Y Sr
içi dışı çok güzel. Allah kaza bela vermesin. güle güle kullanmanız dileğiyle.
motordan sebep yanlanmamış diyebilir miyiz![]()
Günaydın arkadaşlar
Aracımızı biraz güncelledik.Sağolsun @OmerBLN namı değer The HOCA kendi arabası gibi ilgilendi yine..Zaten beni onlar bmw ci yaptı, sonuçlarına da katlanacaklar
Tabi onun E30 projesini onun ağzından dinlemek varki şimdiden 2 sene oldu.Bittiğinde ortalık karışır
Aracın diferansiyeli uzundu belli ki uydur kaydır bir şey takmışlar şehir içi 1/2/3 vitesler yetiyoraraba canlı olsa 5.sonu 270 garanti. (Bi polo tdi değil ama
)
Uygun difoyu bulup aracı kaldırdık..Ya kaldırmışken yürüyene de bakalım amortisördü yaydı derken coil alıcam dedim.KW ST gibi markalar var ama gelmesi ciddi süre ve fiyatı araba parası çünkü e30 3,16 taşıyıcıları çok farklıymış.Ne yapalım derken kesme biçme kaynakla olur dediler ben yokum dedim.O zaman 3,25 yürüyene geçeceksin dedilergeçtik
sonrada coillerimizi aldık cuk diye oturttuk. Bu süreçte debriyaj, direksiyon pompası, salıncaklar,amortisör takozları, fren hortumları, debriyaj merkezleri kısacası aklınıza gelen ne varsa hepsi sıfırıyla değişti.
Dedik o zaman arkalar kampana kalmasın onlarıda diske çevirelimhadi dedik çevirelim ama bulamadık (arayışlarımız devam ediyor) *** yiyen arabanın parçası hem yok hemde olan kişi kat karşılığı veriyor parçayı. Silecek fiskiye memesinin tanesi 750TL olurmu ya. Orjinal olunca oluyor tabi.Orjinal olmazsada bi halta yaramıyor uydur kaydır yerinden çıkıyor düzgün su atmıyor vs vs
Yani bir liste çıkarttım şuan başındamıyız yarısındamıyız bilmiyorum da işi bitince parçalar arabadan pahallı olacak gibi.Bir kaç yerde arka diskleri bulduk ama fiyatta anlaşamadık.Beklesin bakalım dedik illa ki denk gelir.Tabi bu kadar güzel bir yürüyene güzel bir motor yakışır dedik kafamızda m54b30 var.Bir kaç yerden fiyat aldık çok kafamıza yatmadı.Dün en son m52b25 bulduk yükseldik ama oda 20den çevirme çıktı.Şimdilik mekanik işine bu şekilde ara verdik ama arayışlar devam ediyor.
Dün sabah aracı ailemizin detailingcisi Multigaraj Serkan'a teslim ettim.Eski model tüm araçlarımda olduğu gibi bu aracımında farları yeni nesil mercekli farlarla değişti.Sağolsun incede bi pasta cila atarsın demiştim bu işin incesi olmaz abi, ya tam olur ya hiç olmaz dedi.Yapıştır dedimkampanalarıma egzozuma varana kadar boyamış.Silecek demirlerine de tıs tıs yapmış inşallah yarın teslim alacağım.Bu arada aracın sol dikiz ayna elektiriği çalışmıyordu kapıyı söktük maşallah poşetlerine kadar üzerinde çıktı..Kupası gerçekten çok güzel olmasa bu arabaya bu masrafı yapmazdım.Şimdilik bir kaç karışık foto atıyorum.Devamı gelecek
![]()
e30 da işin içine girince ben ne b.k yedim hissi gelmiyo değil bir yandan da inanılmaz zevkli parçayı bulmak bile ayrı heyecankolay gelsin
araç ilk paylaşılınca acaba dedim 1.6 olarak mı devam edecek. ama motor arama olayları başladıysa kondisyon güç vs derken çok başka bir e30 oluyor. Kesenize bereket Allah kaza bela vermesin
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.Dün akşam aracımı teslim aldım.
Farlara ve işlevine bayıldım.Eski tüm araçlarımda yaptığım gibi buna da mercekli far uygulaması yaptırdım.
Sizler için kısa bir video ekledim.Videonun sonunda da göreceğiniz üzere tüm garaj gündüz gibi oluyor hahahahah
Bir sonraki gönderide de detaylı temizlik sonrası bir kaç foto ekleyeceğim
E30 yeni nesil mercekli far - YouTube
https://youtube.com/shorts/XKhwZPBiL...H89NFP3Req4Sze
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)