Selamlar
Sizleri yeni yol arkadaşımla tanıştırayım.
Okulların açılmasıyla birlikte oturduğum semtte araba kullanmak ciddi tehlike olmaya başladı.Her yer acemi anne doluHergün 2/3 farklı noktada kazalar görmeye başlayınca dedim sende bu muhteşem çekim gücü varken seni bulması an meselesi, golfü kaldır ortadan.
Aslında motor alacaktım ama arkadaşımın gün verememesi ve inceden de kışın gelmesinden dolayı eski nesil bir araba bakayım dedim.Sağolsun arkadaşlar arabalar önerdi ama vti almak için golfü falan satmam gerekiyordu yada üzerine az para ve Holoskoyu vererek takas edebilirdim
Aklımında bir köşesinde e46 3,30 vardı hep ama o paralara çıkmak istemiyordum. Şu bu o derken ben Hocamla Dodoya sürekli ilan atıyorum.Hoca isyanda 106 alırsan kapıdan sokmamsağolsun az kahrımızı çekmiyor
Lafı çok uzatmim 2 adet e30 buldum.Ben diğerini beğenmiştim ama BMW ci olan onlardı onlarda bunu beğendi.Kısmet bunaymış
Kendisi askerliğini yapmış 2 çocuklu 33 yaşında 4 cam otomatik klimalı bir e30
10 yıllık sahibinden olması büyük bir kazası söküleni takılanı değişeni olmayışı beni mest etti.İlk plakası hala üzerinde.Test sürüşüne çıktıklarında arabayı dışardan izlerken gülümsediğimi farkettim tamam dedim alıyoruz bunu. Motoru 3,16 m40b16tüplü ve sakin
Bu yaşta bu konfor bu duruş.Hemen herşeyin aktif çalışması çok hoşuma gitti.Klima camlar hatta anten bile radyoyu açınca kapanıp açılıyor
Taze taze bir kaç foto bırakıyorum
![]()