...........................
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.
Araç zaten çok diriydi, her bir müdahalenizle daha da şahane oldu maşallah, nazar değmesin. Ben de evin ikinci aracı olarak şu sıralar bir ufaklık arayışındayım. Fiat 500, Hyundai i10, Kia Picanto, Citroen C1 gibi araçlar arasında gidip geliyoruz bakalım.
DS serileri normal Citroen'lere göre yalıtım açısından her zaman öndeydi, doğrudur. Neticede grubun premium modelleri. Bununla birlikte Citroen ve Peugeot grubu araçlarda genellikle serilerin en donanımlı versiyonlarında farklı yalıtım uygulamaları kullanma geleneği de vardır. Mesela sahip olduğum 3.nesil X7 kasa kodlu C5'lerin en dolu (Exclusive) versiyonlarında ekstra yalıtım, daha kalın taban halısı ve akustik/lamine çift camlar mevcut. Benzer uygulama ve akustik/lamine camlar mesela güncel Peugeot 5008'in en dolu GT paketlerinde, C5 Aircros'ların en dolu Shine Bold paketlerinde falan da mevcut. Ayrıca güncel DS modellerinin tamamında da mevcut.
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
Maşallah çok diri duruyor. Son dokunuşlardan sonra tam cilala parlat kıvamına gelmiş. Ek olarak plakalarda applenirse daha güzel bi görüntü yakalanabilir![]()
keske ayna kapaklarinin rengi korunsaymis. Krom hali de guzel de onceki hali bence daha hos, tavanla uyumlu olmasi guzel bir detay, bence tabibundan sonra mesela DS3 Racing detaylari gelir mi
bir de guzel bir mercek montaji olsa on goruntu referans olur gercekten. Kazasiz belasiz, guzel gunlerde kullansin esin, senin elin degdikce guzellesiyor araba.
öyle işte.
Şahane. Şu krom un altında kalan kısım tavan rengi mi. Telefondan çok seçemedim. Eğer değilse orası tavan rengi Şahane olur. Saten fırçalı aluminyum daha mı yakışırdı bilemedim. Bu hali de çok iyi olmuş ama.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Hangisi daha iyi karar veremedim, haftanın 4 günü krom 3 günü de bordo ile gezilebilir
Ya da @BARR gibi bir kapak krom da gezilebilir![]()
maşallah kazasız belasız çok güzel araç ,istemsizce ilanlara baktımtarzım degil ama
ve şunu gördüm ilanın birinde
yapılması gereken işlemleri arasında ,yag pompasının degişim var diyo ve servisten aldıgım fiyatta 62000 bin diyo
o yüzden fiyatı uygun tuttum diye bi açıklam yazmış
onu görünce içimde bi titremeyle ürperti oldu![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
1.6 HDi yağ pompası Euro5 için PSA orijinal parça 4000 TL civarı çıkıyor internette![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
SimRacersTR.Net
Kesinlikle katılıyorum sonuna kadar. Detaylı işlemlerden ne kadar titiz olduğunuzu görüyorum zaten. Böyle araç kullananlardan hayatta araç alamazsınız
Saçmalamış tamamen. Araç da baya kötü durumda geldi gözüme.
Yeri gelmişken DS3 isteyen olursa ilan dışı satarım1.6 HDi muayene yeni Aralık'ta yapıldı.
2010 160 binde, GTD1244vz turbo var (35K km oldu takalı) 158hp/340nm dyno, Bilstein Amortisör, H&R yay, DS4 fren takımı (kaliperler de büyütüldü), 17 inç Vossen Replika Janti, RCZ intercooler, orta halli ses sistemi, 1,5 parça boya, alt takım burçlar yenilendi. Yıllık 4500-5000 km binip 5000 km'de bir motul yağ değişimi yapıyorum. Turbo dahil orijinal parçalar da duruyor.Pasta cila ihtiyacı var sadece iç dış detaylı işlem yaptırıp veririm
Düşünen olursa özelden yazsın burayı kirletmek istemem.
SimRacersTR.Net
Bu arada küçük bir bilgi ekleyeyim Teyp olarak RD45 bulup bide C tipi ekran temin ederseniz güzel olabilir. C tipi ekranda daha fazla detaylı bilgi çıkıyor. RD45 ile de Bluetooth özelliği eklenmiş oluyor. Şahsen ben C tipi ekran değişimine çok özendim ama kimseye güvenemediğim ve kendim uğraşacak zaman ve el becerim olmadığı için kurcalatmadım. Ama sizin el yatkın şip şak değiştirirsiniz.![]()
SimRacersTR.Net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)