User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
103 sonuçtan 96 ile 103 arası

Konu: E39 530d Titansilber Orijinal M-Sport

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aracınıza maşallah..Eski bir E39 530İA kullanıcısı olarak tadı damağımda kalan bir araçtı..Homurtusu,verdiği halite hissi bambaşkaydı..
    Son olarak antalya tarafına gitmişti benim aracım.. 34 EM 5067 ..

TolgaKaraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de 98 528 var, sürüş hissi filan çok başka, o yıllarda boşuna benchmark olmamış, en iyi sedan kabul ediyorlar yurtdışında
    Evet gerçekten sürüş hissi e60'dan sonra en beğendiğim araba oldu benimde. Şu zamanlara bile yabancı kalmıyor hem görüşüz hemde hissiyat olarak
    E92 320d - Scirocco White Edition - 116D F20 M-SPORT - E92 320D M-SPORT LCİ - E60 535D M-SPORT
    E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2014 yılında lassa fabrikasında bir müdürden 1998 model e39 almıştım. Tamponlarinda dahi boya yoktu. Tek elden kullanılmış gıcır gıcır makinaydi.4 sene bindim. Hic bir sorun yaşamadan ama hatun sag olsun beton direğe 120kmh ile vurunca makina pert. Sonra baska makinalar aldm sattm ama düzgün bir e39 gerçekten o yıllarda cok arabayi duruşu ile gidişi ile bozardi. Smdi civic kullanıyorum ama cacık.
    Sonu üzücü olmuş Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah size göre temiz bir e39 bulur ve tekrardan sahibi olursunuz .
    E92 320d - Scirocco White Edition - 116D F20 M-SPORT - E92 320D M-SPORT LCİ - E60 535D M-SPORT
    E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınıza maşallah..Eski bir E39 530İA kullanıcısı olarak tadı damağımda kalan bir araçtı..Homurtusu,verdiği halite hissi bambaşkaydı..
    Son olarak antalya tarafına gitmişti benim aracım.. 34 EM 5067 ..
    Evet 30ia'da farklı bir makina fakat m57 motor benim için çok ayrı o yüzden wagonumdada 30d tercih etmiştim sedanda da. M54 performans olarak mütiş olabilir doğru ama bir döküm blok kadarda sağlam değil ne yazık ki bu tabi ki benim görüşüm.

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E39 başka bir dünya, tadı damağımda kalanlardan.. kendi aracımı hatırladım fotoğrafları görünce, bire bir aynı kombinasyon.. Tabi seninki biraz Amerikan bagaj-kare plakalık olayı çok güzel.
    Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
    seninki boş arabaydı manueldi...pehh...

Valla eskimeyecek tasarım.. alıp bir tane saklamak lazım... maşallah araca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninki boş arabaydı manueldi...pehh...

Valla eskimeyecek tasarım.. alıp bir tane saklamak lazım... maşallah araca
    Teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir türlü içime sinecek bir style 66 8-9 ofset jant bulamadım arkadaşlar. Çevrenizde satan eden varsa iletişime geçebiliriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar,

Çok uzun zaman oldu foruma girip gelişmeleri yazmayalı. Normalde arabayı satma gibi bir düşüncem vardı. İşten güçten fırsat bulumayıp araba pek ilgi gösteremiyordum. Buna benim canımı sıkıyordu. Fakat en sonunda nasıl mutluysam öyle hareket etme kararı aldım ve arabayı satmaktan vazgeçtim kendimce olan eksikleri tamamlamak için yola koyuldum. Aslında bakıldığında çoğu insanın ya saçmalama oğlum ne gerek var eksiği çok oda olmayı versin diyeceği ama benim asla olmazsa olmaz mükemelliyetçi tavrım yüzünden başladım parça aramaya.

İlk önce yapmam gereken far camı ve mercek değişimiydi aslında. Hangi farcı'ya sorduysam ya yapamıyoruz eski tip far diyip pek oralı olmuyordu veya elimizde cam yok merceklerin fiyatı bu diyip yüksekten fiyar verip yapmak istememeleriyle başladı. Bende başlarım sizin tribinize dedim Bwm depo serhatı aradım orijinal facelift hella d2s modelli bir takım farın varmı diye sordum sağolsun bana yardımcı oldu hem fiyatta hem parça tedarik ediminde.

Far olayını tamamladıktan sonra aradan belki 4-5 ay geçti anca takabildik @Oguz.ozturk ile buradan da teşekkürlerimi ileteyim kendisi çok uğraştı ellerine emeğine sağlık farları arabaya taktık en sonunda.

Eski far ve yeni far paylaşımları

Uzun zamandır aradığımın ama bir türlü hem kendi bütçeme uygun hemde temiz jant bulamamıştım Style 66 olarak. En sonunda denk geldim ve hemen gittim aldım ( Yaklaşık 3 ay oldu) fakat hala taktırmaya zamanım oldu en kısa zamanda montajını yaptırıp sizlere resimlerini atacağım. Lastiklerle beraber almıştım 8-9 ofset olduğu için kullanılan 235-45-17 lastik ebatı yanlış ebattı bende orijinal ebatını almak istedim. Lastik araştırmasına girdim deli paralar resmen. Daha sonrasında çok temiz kumho lastikle benim istediğim ebatlarla orijinal style 194 jant lastik buldum gittim hemen onu aldım lastiğe vereceğim paraya jant lastik aldım çokta iyi oldu Style 194lerin resmini çekmedim o yüzden koyamacağım. Style 65 jant lastik ve style 194 jant lastikleride montaj işleri bittikten sonra satıcağım.

Araba instagram sayfamda dolaşırken temiz ikinci el ürün satan bir kaç sayfa takip ediyorum onlara denk geldim. Ve bir baktım ki araba el freni orijinal birde araba kitapçı var hemen aldım kaçırmadım tertmiz geldi ürünlerde valla inanılmaz iyi oldu.

@Oguz.ozturk kayseriden dönerken kule gergisi istemiştim kendisinden bilgi çok kaliteli yapan bir yer vardı ondan rica ettim gelirken getirirmisin diye kendiside sağolsun beni kırmadı getirdi farların montajını yaparken onuda aradan çıkardık.

Dünde tertmiz bir M paket ayak dayama parçası aldım benim arabada eksikti

Ve son olarak iç trimleri ve direksiyoun bir bölümünü maun kaplanması için randevu aldım 17 şubatta inşallah istediğim gibi olucak onunda resmini bırakıyorum inanılmaz hoşuma gitti benim açıkcası.

Bu aralar arayı buladığım tesisatlarıyla beraber double erkan E39 için veya E38 için. Umarım onuda bulucam bulduğum gibi hemen orijinale çeviricem daha sonrasında inşallah keyifli bir şekilde binicem. Aynı zamanda kafamda bu aralar 6 ileri manuel'e çevirmek lazım ki yapanı bulursam hemen vericeğim yapılması için sizlerin bildiği işini iyi yapan ustalar varsa benimlede paylaşırsanız bu konuda sevinirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler