User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
99 sonuçtan 96 ile 99 arası

Konu: Bitkin bertone

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle kolay gelsin,tesisat ile alakalı şu siteden kontrol yapabilirsin.

[DIAGRAM] Opel Astra G Electrical Wiring Diagram FULL Version HD Quality Wiring Diagram - WIRINGSCHEMA.COM

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle kolay gelsin,tesisat ile alakalı şu siteden kontrol yapabilirsin.

[DIAGRAM] Opel Astra G Electrical Wiring Diagram FULL Version HD Quality Wiring Diagram - WIRINGSCHEMA.COM

Bu videoda da aydınlatmanın nerede olduğunu gösteriyor.Eğer orada soket varsa takip edip renkleri tespit edebilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=wlZi2s5Osio&t=2s
    Konu makif84 tarafından (09-04-2025 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.

calamityeas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Para olmasada yetenek var maşallah elinize sağlık

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 21dc963 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bagaj da kablolar var ama şemasına ulasacagim veri bulamadım mutlaka vardır diye düşünüyorum aslında kabloları tanisam işim kolaylaşır ama bilemiyorum kabloları

Vallahi bu yağa bulanmış görüntü ve boyle kopuk sensör cok canımı sıkıyor ama onu belki erteleyebilirim

Sanki arabaya kuyu suyu çekmişler cok kötüydü

LPG sistemi icin dediğinizi uygulayacağım dediğiniz ayrıntıyı unutmuşum

LPG yetismeme konusunda farklı ohm değerindeki LPG enjektörü de almak istemiyorum Çünkü daha sifir eger hata yapmissakta acaba nozzle i matkapla genişletmek mantıklı mi bilmiyorum bu konuda cok kararsızım

Hocam uğraşmak yormuyor ama bilgimin olmaması yoruyor iki dakikalık iş icin saatlerce video izliyorum tecrübeli kimseler yardımcı olmuyor izde ağır aksam uğraşıyoruz
    LPG de enjektör ohm değerinden ziyade nozul çapı ile alakalı bir sorun var sanırım. omaj ile işimiz yok çünkü elde çalışan enjektör var ve yeni. Omaj konusu kalite arttıkça değişen bir mevzu.

LPG yi montaj yapan firma araç gücüne göre uygun nozulları ve enjektörleri temin edip takmalıydı en başında, burada bir noksan var gibi duruyor.

Bu işler yaptıkça gelişecek benim ilk söküp takmaya başladığım zamanlardaki halim gibisin. Biraz gözü kara olup kurcalamaya devam edersen her yaptığın işten bir şeyler öğreneceksin.

Ben hala öğreniyorum yıllardır sök tak tamir et yapıyorum, dün mesela dediğin gibi 1 saat video izleyip 50cc motor ateşleme sistemini öğrendim.

Şanssızlığın araba çok kötü durumda, çok kurcalanmış. Bir yeri yapıyorsun diğer yer bozuluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler