Tamponun o şekilde seni bekliyor olmasına tebessüm ettim.
Vallahi sevap işliyorsun şu arabayı hayata geri döndürmeye çalışarak kesene bereket.
Tamponun o şekilde seni bekliyor olmasına tebessüm ettim.
Vallahi sevap işliyorsun şu arabayı hayata geri döndürmeye çalışarak kesene bereket.
Kalabalık İçindeki Kimsesiz Tampon- bir Diyarbakır hikayesi..
Tekrardan kolaylıklar dilerim. İşiniz zor.
Allah yardımcın olsun, en azından yaptığın işçilikler kendini gösterecek. Yeni tampon da almışsın nacizane tavsiyem havalar sıcakken bütçe müsait olursa boya isteyen parçaları kendin hazırlayıp rica minnet boyatmaya çalışmayı düşünmelisin. Kolay gelsin yine bütçe olunca güzel ikinci el bir jant takımı da iyi olacaktır.
Koçtaşta etiket sökücü sprey var geçen hafta indirimdeydi. bir bak istersen..
abiler mümkün değil aslında size mantığını şöyle izah edeyim çeşitli kimyasallar kaplamanın reçinesi ile tepkimeye girip eritiyor koçtaştan tüm sıvıları aldım bir kaç çeşit vardı hatta balata spreyi alkol tiner herşeyi denedim ama nafile sebebi ise artık kaplama altındakı yapışkan yok olmuş o yapışkan dahi kurumuş kuvayi milliye zamanında yapılmış sanırım sadece yay çeliği gibi nesneler ile çıkarabiliyorum kimyasallar boş maalesef
Valla kendimden epey ödün verip arabaya harcıyorum ama insanlar pek önemsemıyor senın değer verdıgın seylere
kendimce fenerbahçe şampiyon olunca komple boyarım dedim ama bakalım artık kısmet çünkü şuan bütçem yok ne kadar geç o kadar iyi
umarım tüm işlerim otogardaki gibi hep olumlu sonuçlarınır yoksa kanser edecek benı durduk yere kemoterapi görecez
sevap olmasada Rabbim günahlarımızdan silse bile yeter![]()
![]()
ama sigaram touch white tan touch blue oldu en sonra uzun malboroya kadar vardım stres yapıyorum artık
başkan araç eğer ısınıp belli bir süre gittikten sonra seyir halinde stop ediyorsa ya da durduğun zaman tekrar çalışmıyorsa bir beyne baktır derim, benzinli corsa c aracımda bununla epey uğraşmıştım beyni tamir ettirince düzelmişti, çok ısınınca seyir halinde bile stop edip soğuyana kadar çalıştıramıyorduk aracı
[IMG][/IMG]
Arka koltukları eve çıkardım temizlemek için altında çıkan kablo yumağına bakın acaba orda kısa devre oldu da beyin korumaya mı aldı kendi
Beyin nasıl korumaya alır bilmiyorum çalışma prensibini ama bir defa olduğu için bunlara bağladım
Anlamıyorum insanları amfiyi söktün anladım e tamam da neden kabloları çıplak halde bırakıyorsun bantlayamadiysan da düzgünce kes bari
Akü tarafından gelen amfi güç kablosunun varsa sigortasını çıkarmak en hızlı çözüm olur.
Torpido altında çalışmak insanı yıpratır, ya ne olacak bi petek dersin ama sök tak ağlatır. Megane 3 de yağ soğutucu değişirken 10 defa söküp takmıştım bloğa giren bir plastik parça oturmadığı için. Neyseki montaj sonrası 20 ay araba göz önündeydi 1 damla su akıtmadı.
Kaput boyanacak başka çaresi yok. Bende de oldu aynısı neler denedim nafile. Güzel zımpara boya devam.
Baya işi var arabanın zamanla olur, eline sağlık ve kesene bereket.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Teşekkürler şuan koltuk kumaşlarina odaklandım onları söküp makineye atmak istiyorum sadece kol dayanağı olan kısımda tikandim
Amfi kablosunu mutlaka komple çıkartmayı düşünüyorum temiz iş olsun yorulsamda temiz iş olsun
Amfi içinde nereye konumlandiracagima karar veremedim
O kumaşı sökme, gereğinden çok meşakatli bir iş değmez pişman olursun gerçekten uğraşma ben yaptım. Dıştan güzel bir temizlik yap makineyle yeter.
Komple boyatma bence aracı sen biliyorsun da şu an komple kaporta boya rakamları bayağı sıkıntı, dediğim gibi hazırlığını yaparsın eti senin kemiği benim teslim edersin kafaladığın birine imkanın olursa. Hatta boya işini kendin bile yapabilirsin de gümüş gri yapması en cins renklerden biri. Bir de jant ayarlarsın lastiklere göre letgodan faceden, onları boyar takarsın tertemiz olur
Araç çok ilgisiz kalmış ama çizgileri sıkı bence güzel bir görüntü ortaya çıkacak. Tamponu da ayaklarını braketlerini değiştirmeyi düşünmüyorsan üstüne takar öyle boyatırsın maskelemesini iyi yapıp, sök tak boyayı bozar kesin. Aynı zamanda bu esnada plastikleri de plastik astar-mat siyah ile tazelersin araba 10 yıl gencesir
Konu kocamanadam tarafından (12-12-2024 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.
Artık çok geç arka koltuklar toplamda üç parçadan oluşuyor oturma yeri ve iki sırt kısmı şuan iki parçanın kumaşların söktüm sadece kol dayanağınin olduğu kısmın kumaşını sökemedim onu da kirarsam bulamam diye deneyenlerden fikir arıyorum umarım pişman olmam en sonda
Komple boya en en son olarak hedefledim ama uzun sürede de olsa arabayı bitirip kenarda tutmayı düşünüyorum
Tamponun boyası iyi aslında zaten aracımla aynı renkte de önce takip görmek istiyorum sonrasında Allah kerim
Elinize kolunuza sağlık valla uzun ve stresli bir yolculuğa çıkmışsınız umarım emeklerinizin karşılığınızı alabilirsiniz. Arabanın sonraki görsellerini heycanla bekliyorum.
Şuan tam bi muamma içindeyim herşey sökülüyor neye elimi atsam söküp eve çıkartıyorum balkonum dağınık bagaj allak bullak parça parça değil de tek parti halinde atmayı istiyordum ama minik bir fotoğraf ile dert yanmak istiyorum yav üç kat film ne demek Allah'ım şener şen misin bu kadar film çekiyorsun [IMG][/IMG]
Arka döşemeleri söktüm sökmez olaydım . Altından toz değil toprak çıktı zaten hava kara kış sürekli hava nemli silemiyorum ellerim kangren olacak gibi zaten yıkamaya uygun yer değil evin arkasındaki caddede arabayı çekip uğraşıyordum ama çok zahmetli süreçti bezlerle yapamayınca kendimde bulduğum yöntem kağıt havluydu yanıma sarı güç ve su koyduğum iki sprey aldim ve üç dört top kağıt havlu çamuru kağıt havlu ile silip çöp poşetine atıyordum
[IMG][/IMG]
Sonrasına arka döşeme altındaki yalıtımin kalıntıları çıkmıyordu alkol vs ile denedim bally çıkmıyordu 3d printer den spatula çıkarttım onunla kazıya kazıya tüm kabasini aldım tabi sanirim iki üç defa çıktı alman gerekti bally çok sertti iç kısım köreliyor temizleyemiyordu
[IMG][/IMG]
Konu 21dc963 tarafından (18-01-2025 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)