İlk çıktığı günden beri hayalini kurduğum ve sıfırını alabilmek adına yıllardır çok telefon görüşmesi yaptığım bu arkadaşa Hyundai Genel Müdürlüğü'nün Haziran ayında bayilere ve bizlere yaptığı güzellik (Bol bol i20N çıkartmaları) sonucunda sahip olduk. Yeni baba olma arifesinde SW otomatik vites hybrid destekli bir aracı satarak bu arkadaş ile yollarımızı birleştirdik, etrafımdan çok tepki aldım ''satma SW arabayı 20N küçük gelecek'' diye ama gönül ferman dinlemedi.
Ben sahip olmadan çok kısa bir süre önce ikiz kardeşim @16 FR 549 'a bayilerin yok çekmesi üzerine Ankara'dan 24 model temiz bir araç aldık. Onunla 20N aşkımı bastırabilirdim belki ama olmadı o aşk daha çok arttı![]()
O kadar arttı ki aracı İlk Sivas bayisinde bulup kapora gönderdim bir heyecanla daha sonra Bursa İnallar Bayisi Satış Danışmanı İbrahim abi ile tanıştık ve gerekli tüm güzellikleri yaparak bize aracı teslim etti.
Bayiden gelen ilk fotoğrafları ile başlayalım.
Teslim almaya gidince hemen brandayı kaldırıp bir fotoğraf çekmeden duramadım.
Plakalı ilk fotoğrafı.
Bu da ikiz kardeşime ( @16 FR 549 ) 3-4 hafta kadar önce Ankara'dan aldığımız aracımız ile bayiden çıkınca.
Zaman buldukça devamını ekleyeceğim.![]()