Olmuş Olmuşbi ara denk gelirsek bi deneme sürüsü yaptir bana bizde bakiyiz bu sıralar bu mavi şeye
Tekrardan maşallah kazasız belasız
Olmuş Olmuşbi ara denk gelirsek bi deneme sürüsü yaptir bana bizde bakiyiz bu sıralar bu mavi şeye
Tekrardan maşallah kazasız belasız
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Maşallah içine brom![]()
![]()
Gelelim neden bu kadar geç kaldık jant işinde ona...
Jant olayının bu kadar uzun sürmesinin tek bir nedeni var o da ilk fotoğrafta yer alan BRAID BPC02 modeli jantı 3 haftaya getiririm diyen arkadaşın 4 ayda getirememesi ve en sonunda tamam getiririm ama jant başı 100 euro fazla almam gerekiyor demesi ile bu jantın siparişini iptal ettik ve arayışa girdik.
Çok geçmeden geçen yıl mayıs ayında fotoğrafları gelen BRAID Fullrace A modeli, i20N için özel olarak ürettirilmiş bu jantı güzel bir pazarlık ile aldık. Jantların pazarlığı bitince tabanı 8j ye çıkacağından lastik almam gerekiyordu orjinal ebat ile 8j jant kullanmak istemedim, onu da yıllar önce satışını yapmış olduğum Hankook'un Ventus S1 Evo3 modeli olarak tercih ettim. Bayrama kadar aracın üzerine takmayı planlıyorum umarım yapabilirim.
BPC02
Fullrace A
![]()
Jantlarımız geldi, hatta jantların seramik kaplaması bile yapıldı.
Seramik işi yapılırken sök-tak yapmayı hiç istemediğim lastik basınç sensörleri sıfır olarak denk geldi ve onları da aldık, geriye sadece bu arkadaşları bir araya getirip araca takmak kaldı.
Bir de göbek kapağı işimiz var tabi ama ona ayrı bir çalışma olarak Alüminyum + karbon karışımı bir şey yapacağız.
![]()
Bu jantlara birde paçalık lazım sanırım.Tam Rally spec durur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Jantların araç üzerindeki halini çok merak ediyorum. Sanırım aftermarket olarak en çok yakışacak model olacak.
Maşallah.
28 Mart'ta bakım randevumuzdan hemen sonra koştur koştur gidip jant ve lastikleri aracın üzerine taktık, sonra hemen servise geri dönüp sensör kodlama işini hallettik.
Bir ihtimal bütçe el verirse Forge Turbo İnlet Pipe almak istiyorum, paçalıkları da en kısa sürede montajlayıp bu aracın iyice keyfini sürmek istiyorum.
Jant lastik montajı sonrası son halimiz bu şekilde;
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)