User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: 1999 106 gti - junior

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim. Bu aracın jantı bunlarmış gerçekten. Diğer stoplar da duruyor zaman zaman değiştirerek kullanıyorum sıkıldıkça

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazasız belasız kardeşim oem candır
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben benim bindiğimdeki halini çok sevmiştim speedline jant ve (sanırsam) lucid stopla . Çata patası da çok sirindi beyini naptın oeme döndük mü?
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yoğunluktan ötürü uzak kaldım, bu arada araçla ilgili bayağı bir ilerleme katettim.

Beyin tertibatı orjinale döndü, yazılım ve timing ayarı yapıldı. Külbütör kaynaklı yağ kaçakları halloldu. Ufak tefek dokunuşlar harici pek bir işi kalmadı çok şükür

Kule gergisi, orijinal uzun bijon, inpro şeffaf sinyaller ve 30cm momo top power direksiyon eklemelerim oldu. Zamanla alıp kenara attığım malzemelerdi araca yakıştı. Direksiyonu yılların yorgunluğunu bir nebze de olsa atmak için ufak bir boya operasyonu sonrası takacağım.

Bunlar dışında araçla da yapacak çok bir şeyim kalmıyor kafamdaki her şeyi gerçekleştirdim diyebilirim. Ufak tefek birkaç iş kaldı.

Bu da gazlama gecelerinden, virajlarda bayağı fark yiyorum ama kaymak asfaltta elektronik hiçbir şey yokken çok risk alamıyorum hemen aracın arkası dönmek istiyor. Eve tek parça gitmek daha cazip

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güle güle binin.

Nasıl lanet bir arabaysa bu meret, 20 sene evvel alıp kullandım (citroen). Artık sağlıklı bir tanesine sahip olmanın, yürütmenin çok zor olduğunun farkındayım. Hâlâ görünce içim gidiyor

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 li yıllarda 1999 model mavi bir gtı ım vardı, zamanın heyecanı ve hissiyatındanmı , arabanın iyiliğinden mi bilmiyorum geçen zamanda bir sürü araç geldi geçti altımızdan bugün muhabbet arasında hangi aracı unutamadın diye sorduklarında 106 gtı diyorum. Çok güzel, benim için çok özel bir araç iyi günlerde kullanın yakın zamanda bu aracın hatrına i20N aldım ama herşey hızlı gitmesi,viraj yapması değil, gti ın hissiyatı çok farklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle binin.

Nasıl lanet bir arabaysa bu meret, 20 sene evvel alıp kullandım (citroen). Artık sağlıklı bir tanesine sahip olmanın, yürütmenin çok zor olduğunun farkındayım. Hâlâ görünce içim gidiyor
    Bulması yürütmesinden çok daha zor aslında, aman aman bir sıkıntı yaşamadım bazı ufak ihmallerin tedavilerini yapmam gerekti harici 2015 model bir araç alsam da çok farklı işler yapmayacaktım. Ancak heves olunca şu da olsun bu da olsun derken bütçeyi zorlayabiliyor. Biraz da dikkatli binince çok şükür pişmanlık yaşamadım.

Alıntı sportwagon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2000 li yıllarda 1999 model mavi bir gtı ım vardı, zamanın heyecanı ve hissiyatındanmı , arabanın iyiliğinden mi bilmiyorum geçen zamanda bir sürü araç geldi geçti altımızdan bugün muhabbet arasında hangi aracı unutamadın diye sorduklarında 106 gtı diyorum. Çok güzel, benim için çok özel bir araç iyi günlerde kullanın yakın zamanda bu aracın hatrına i20N aldım ama herşey hızlı gitmesi,viraj yapması değil, gti ın hissiyatı çok farklı
    Teşekkür ederim gerçekten değişik bir araç alışık olduktan sonra eldiven gibi geliyor aslında ergonomi açısından çok mesai harcanmış olduğunu sanmıyorum ama sürücünün her ihtiyacına net cevap veriyor. N çok yetenekli bir araç binince hayran olmamak elde değil ama eskinin de tadı ayrı sanırım. Gelin istediğiniz zaman buyrun bakın turlayın

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son hali müzelik, maşallah..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

ysn zkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah güzel günlerde binmeniz dileğiyle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler