User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
65 sonuçtan 58 ile 65 arası

Konu: BMW 5.20İ Special Edition Luxury Line

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir güncelleme yapalım.
    2 Depo yakıt aldım balata değiştikten sonra. Takribi 700-900 km arası yol yapmışım .(Taktığım gün bakmamıştım. araç kaç km de diye)

0-140 Km hız arasında titreme sorunumuz yok .Yumuşak balataya geçince titreşim derdimiz bitti . Balata değişimi sonrası otoban yolculuğu denk gelmedi. 140 + hızlara çıkamadım. 140 + hızlarda da titreme yapmazsa Zimmerman + Textar çifti benim için ideal fren kiti olmuş olacak.
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar 210 k km ye geldik sayılır. Motor kulaklarını ve şanzıman kulağını değiştireceğim. Lemförder almayı planlıyorum. Tavsiyelere açığım. V kayısı ve gergi değişecek. Antifriz değişimi yapılacak .Egzozda kaçak var, muhtemelen contasından kaçırıyor. Görünürde delik vs yok. Onunda contasını alacağım. İlerleyen zamanda 4 de amortisör alırım .

akko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S-works Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar 210 k km ye geldik sayılır. Motor kulaklarını ve şanzıman kulağını değiştireceğim. Lemförder almayı planlıyorum. Tavsiyelere açığım. V kayısı ve gergi değişecek. Antifriz değişimi yapılacak .Egzozda kaçak var, muhtemelen contasından kaçırıyor. Görünürde delik vs yok. Onunda contasını alacağım. İlerleyen zamanda 4 de amortisör alırım .
    Selamlar Bayram,
    Kulakları servisten almanı tavsiye ederim. Mercedes tarafında lemförder dahil bilinir marka takanlarda şikayetleri çok duydum, servis malıyla aynı olmadıklarını dile getiriyorlar.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha çabuk bozulduğunu söylediler. 2-3 yıl sonra yeniden alırım diye düşündüm. Bi araştırayım. Burada tecrübe edenler vardır diye yazmak istedim aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e39a iyiymiş Alman malı diye corteco aldım 4 ay sonra çok titreşim uğultu yaptı, çakması çok varmış sanırım, swag aldım baya memnunun titreşimi baya kesti...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Oguzhan.Ozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lemförder'i bayisinden aldığınız sürece bmw logolu ürün kadar performans alırsınız, v kayışı continental olsun, antifiriz olarak valvoline ve castrol nf kullandım + saf su , üst kapaktaki kaçak için direk külbürütör kapağı alabilirsiniz pahalı değil ille orjinal olmasına gerek yok.

4 Amortisör almak yerine Bluejom coilover almanızı tavsiye ederim, aracınızda yazılım varmı birde disklere ne kadar ödediniz..

birde dip not ferodo balatalar hem ötüyor hem titriyor 330 aracımda nefret ettirmişti beni.
    e46 '99 3.20i X, e36 '93 Coupe 3.0 X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci X, e46 '03 3.30ci X
    E46 2003 3.30Cİ X , e92 Coupe 3.20d 2012 X , 2014 F10 5.20i XX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oguzhan.Ozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lemförder'i bayisinden aldığınız sürece bmw logolu ürün kadar performans alırsınız, v kayışı continental olsun, antifiriz olarak valvoline ve castrol nf kullandım + saf su , üst kapaktaki kaçak için direk külbürütör kapağı alabilirsiniz pahalı değil ille orjinal olmasına gerek yok.

4 Amortisör almak yerine Bluejom coilover almanızı tavsiye ederim, aracınızda yazılım varmı birde disklere ne kadar ödediniz..

birde dip not ferodo balatalar hem ötüyor hem titriyor 330 aracımda nefret ettirmişti beni.
    Diskler yanlış hatırlamıyorsam 12-13 k arasıydı. Balatalar ile (Balata 2 sefer aldım ) 4 disk 8 balata 30 000 tutmuştu.

Araçta yazılım var. RSA da yaptırdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce motor kulakları ve şanzıman kulaklarını değiştim. Motor kulağının teki patlamıştı. Öteki de çökmüş. Lemförder aldım. 2 sene idare etse yeter benim için. Havalandırmanın sağ tarafı soğuk, sol tarafı sıcak üflüyordu. Musluk değişimini yaptık , antifrizi (Castrol nf ) yeniledim. Egzozda kaçak yokmuş Duman testi yapıldı. Bi sorun görülmedi. Turbo hortumunda kaçak varmış , onları yenilemem lazım. (Orjınal alacağım.) Yağ karterinde yağ kaçağı var, karter değişecek, Aluminyum olanı varmış, onu tavsiye ettiler.

Ön takımda acil olmayan eğri kol değişim zamanı yaklaşıyor. (Contaları/Kauçukları kötü olmaya başlamış. )

Turbo hortumu değişirken , turboya baktırmak istiyorum. Duruma göre hibrit vs bir şeyler yapılabilir. (Hortum değişmek için sökülmesi gerekiyormuş sanırım )

Yağ bakım zamanı geldi. Birazdan yağ bakımını da yapıp, acil sorunlarını bitirmiş olacağım. Araç 211 000 km oldu. Şimdilik büyük bir sorun açmadı. (Yapılanlar zaten yaş gereği yapılması gereken harcamalar, o yüzden arıza açmadı gözüyle bakıyorum )

Yağ bakımı için Lique molly yağ
    Mann filtre seti aldım.
    Bu bakımda ceratec de ekleyeceğim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler