User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: 1975 Tofaş Murat 124 - 11 AK 422

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rs6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet en geçerli sonucun bu olduğuna artık bende karar verdim.
    Bir ustada buldum direkt Tofaş grubu ile ilgilenen ayrıca, yarın bi' canlı şekilde değerlendirip nasipse başlayacağız.

Şimdi ki sorum ise; parça...
    Arka tampondaki krom parçanın mesela kesinlikle değişmesi lazım. Bazı çürümüş krom noktalar veya kapı fitilleri gibi noktaların kesinlikle değişmesi gerekiyor.
    Birkaç YouTube kanalı veya Instagram sayfalarında bunları direkt Opar olarak tedarik etmiş kişileri görüyorum. Ancak kaynak noktasını henüz keşfedemedim.
    bu gibi parçaları bulmak çok zor, ben de çok araştırmıştım tampon babalarını, bi arkadaşım hediye edene kadar da bulamadım. facebook vb. yerlerdeki gruplar bu konuda parça bulmak için iyi olabiliyor.

https://www.techturkey.com/forum/oto...24_limon_.html aracımı görebilirsiniz.

Rs6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dkaya87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gibi parçaları bulmak çok zor, ben de çok araştırmıştım tampon babalarını, bi arkadaşım hediye edene kadar da bulamadım. facebook vb. yerlerdeki gruplar bu konuda parça bulmak için iyi olabiliyor.

https://www.techturkey.com/forum/oto...24_limon_.html aracımı görebilirsiniz.
    Konunuzu okumaya başladım ve bayıldım !
    Hemen grupları ve diğer noktaları değerlendirmeye başlıyorum.

___

Torpidoya koymak ve okumak amaçlı bazı dökümanları da toplamaya başladım.
    Tofaş'ın 50 Yıllık Yolculuğu'nu da buldum o da kargoda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Projeyi sağlık sorunlarım ve vakitsizliğimden dolayı maalesef büyük bir üzüntü ile devam edemeyeceğim.
    Değerini bilen ve bu işe benden daha donanımlı birine gitmesi isteği ile satıyorum.

Just a moment... linkinden iletişim numaralarıma ulaşabilirsiniz.
    Gerekli bütün detaylar ise forumdaki konuda bulunmakta.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S3 ve Golf ile uğraşırken bir yandan çilemi çeken 124’ü sonunda çekici ile Bilecik’e getirdim. Bir yandan satmak ve kaporta noktasında nasıl ilerlerim diye düşünürken boş zamanlarımda daha önce aldığım parçaların montajını yapmaya başladım.

Sürekli aküsünün bitmesi üzere marş motorunda bir kaçak olduğunu fark etmemiz üzerine onun tamiri ile yeni akümüzden sonra; uzun süredir leş gibi bir halde dururken, minimum su teması ile çürüklere daha fazla yol açmadan bir yıkama seansı ardından gözüme inanılmaz batan kırık orta konsolumuzun değişimi ile başladım.

Ardından sürekli düşen ve yırtık güneşliklerimizin yerini de sıfır güneşlikler aldı. Fonksiyon olarak iş görse de renk seçimi olarak doğru bir karar verip vermediğime emin değilim.

Parke kaplı kapı döşemelerimiz hep gözüme batıyordu. Materyal olarak hem aracın hissiyatını tamamlamazken iç bölmedeki siyah yoğunluğuna bir karmaşa yaratıyordu. Onu da hemen siyah 124 kapı döşemeleri ile değiştirdim. Ayrıca daha önce bastırdığımız nostalji plaklarımız da araç üstünde yer aldı.

Bu sırada kapı ve cam açma kollarının Şahin’den çıkma olduğunu fark edip onları da sipariş verdik. Hem de bazen kitlenen bazen kitlenmeyen kapı kilitlerimizin de düzeltmelerini yapmaya bahanemiz oldu.
    Düz gitmenin imkânsız olduğu bu arabada rot başlarında bir problem olduğunu fark edip onları da değiştirmek adına aldığım orijinal 124 rot başlarını, rahmetli sahibi aracın direksiyon kutusu ve diğer aksamları Şahin ile değiştirildiğinde dolayı boşa almış olduk ve yine şahininki ile başları sıfırladık. Arkasından rot ve balansımızı da yaptırıp lineer bir sürüş elde ettik. Ee, hazır elimiz değişken de neden göçük tampondan kurtulmayalım dedik ve yepyeni bir tamponumuz ile en azından dışındaki değişim sonucu kurtulabilecek ve güvenliği sağlayacak değişmeleri sağladım.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dokunuşlar çok yerinde olmuş bence, güneşliğin rengini değiştirmek de büyük mesele değil. Dediğiniz gibi tavanla aynı renk olsa daha hoş olabilir.

Kesenize bereket, güle güle kullanın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dokunuşlar çok yerinde olmuş bence, güneşliğin rengini değiştirmek de büyük mesele değil. Dediğiniz gibi tavanla aynı renk olsa daha hoş olabilir.

Kesenize bereket, güle güle kullanın
    Çok teşekkür ederim. Renk noktasında çok seçenek yok açıkçası en güzel kurtaran ve uyumlunun siyah olacağını düşünüyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler