User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
78 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Tekrardan E92 :)

TolgaKaraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu postu ve fotoğrafı görünce WhatsApp konuşmamızda ki profil bilgilerine de bakınca stopları benden aldığını anladım abi denk gelişe şaşırdım doğrusu Stoplar gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan kazasız, belasız.
    Teşekkür ederim. Yardımların için tekrardan buradan da teşekkürlerimi ileteyim sana
    Scirocco White Edition - F20 116D M-Sport - E92 320D M-Sport LCİ - E60 535D M-Sport
    E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan - E92 320D M-Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir güncelleme atalım dedim Bayram tatilini değerlendirip aracımla güzel bir kaç gün geçirdim uzun yollarda keyif sürdüm çok uzun zamandır kendim temizlemiyordum onuda yapmış oldum. Uzun zaman sonra tekrardan bir bağ kurdum açıkcası çok özlemişim arabayla uğraşmayı zaman geçirmeyi inanılmaz deşarj etti beni ve yeni projelere yenilikler katmaya bir adım daha heveslendim diyebilirim..

Saatlerce süren iç dış temizlikten sonra bir iki görsel paylaşıcam fakat o kadar çok kaptırmışım ki kendimi iç kısmını çekmeyi unutmuşum

Fakat temizlemeden sonra farkettim ki en kısa zamanda ama en kısa zamanda aldığım far camlarını değiştirmem gerekiyor. Çok kötü görünüyor. Tavsiye edeceğiniz yer varsa çok sevinirim bu arada
    Scirocco White Edition - F20 116D M-Sport - E92 320D M-Sport LCİ - E60 535D M-Sport
    E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan - E92 320D M-Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaKaraman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir güncelleme atalım dedim Bayram tatilini değerlendirip aracımla güzel bir kaç gün geçirdim uzun yollarda keyif sürdüm çok uzun zamandır kendim temizlemiyordum onuda yapmış oldum. Uzun zaman sonra tekrardan bir bağ kurdum açıkcası çok özlemişim arabayla uğraşmayı zaman geçirmeyi inanılmaz deşarj etti beni ve yeni projelere yenilikler katmaya bir adım daha heveslendim diyebilirim..

Saatlerce süren iç dış temizlikten sonra bir iki görsel paylaşıcam fakat o kadar çok kaptırmışım ki kendimi iç kısmını çekmeyi unutmuşum

Fakat temizlemeden sonra farkettim ki en kısa zamanda ama en kısa zamanda aldığım far camlarını değiştirmem gerekiyor. Çok kötü görünüyor. Tavsiye edeceğiniz yer varsa çok sevinirim bu arada
    Selam,Cem Sarı, İçerenköyde, far camımı değiştirdim, memnun kaldım
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam,Cem Sarı, İçerenköyde, far camımı değiştirdim, memnun kaldım
    Teşekkür ederim öneriniz için. Dükkan ismi falan var mıdır? Varsa rica edebilir miyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaKaraman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim öneriniz için. Dükkan ismi falan var mıdır? Varsa rica edebilir miyim?
    Cem Auto parts diye geçiyordu, gruplarda populer genç bi çocuk, Numarasını verıyım dırek, 553 524 9778 e90 325 de hatırlayabilir, kendi de far camı getiriyor buluyor bi şekilde.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem Auto parts diye geçiyordu, gruplarda populer genç bi çocuk, Numarasını verıyım dırek, 553 524 9778 e90 325 de hatırlayabilir, kendi de far camı getiriyor buluyor bi şekilde.
    Tamamdır. Teşekkür ederim.

AydinAkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok güzel araç renk kombinasyonu falan harika kazasız belasız inş .makyajlıdan ne gibi farkı var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AydinAkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok güzel araç renk kombinasyonu falan harika kazasız belasız inş .makyajlıdan ne gibi farkı var
    Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Motor farkı lci kasalar 184 hp güncel motora geçiyor. Far stop farkı var tahmin ediyorum ki ön tarafta tampon kaput vs ufakta olsa fark ediyordur diye çünkü lci önce ve lci sonrası farlar çok farklı boyut olarakta. Gözle görülür farklar bunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet sonunda çok istediğim yüksek göğüs CIC ekran montajını yaptırdım. Gerçekten ekransız 92'ye bir türlü alışamamıştım. Çok istediğim halde kendimi fazlasıyla frenlemiştim aslında gerçekten gerek var mı ihtiyaç mı istek mi diye çok düşündüm çünkü bu işin bir de maliyet tarafı vardı. Hem ihtiyaç hem de olmazsa olmaz olarak düşündüm kendimce ve sonunda maliyetini de göz önüne alarak yaptırma kararı aldım. Halk diliyle söylendiği gibi salon bir anda değişti ve küçük çocuk gibi mutlu oldum iyi ki yaptırmışım. Her şeyden önce sürüş keyfi fazlasıyla değişti hak verirsiniz ki. Buradan tekrardan Den's Work Deniz abiye teşekkürlerimi iletiyorum. İnanılmaz bir işçilik çok hassas ve dikkatli bir şekilde kusursuz halletti ellerine sağlık abi tekrardan.

Tabii ben bu kararı almadan önce her zaman olduğu gibi gün içinde 3-4 defa sarı siteden araba parçası bakıyorken denk geldim Soner arkadaşımızın parçasına. Msport kapı eşiği satıyordu. Kendisinde de tertemiz bir E92 var ve o da gözü gibi bakıyor sıfır almış, çıkan parçayı da ondan ben aldım. Çıkan parça da tertemizdi, kimseye yar edemezdim Buradan kendisine de teşekkür ederim parça konusunda bana sağladığı kolaylık için.

Sırada şimdi inşallah zaman bulursak @Oguzhan.Ozturk ile beraber far camlarımı değiştirmek var. Bayadır yapalım hadi yapalım diye konuşuyorduk fakat daha nasip olmadı, bakalım hayırlısıyla onu da çözeceğiz. Sonrasında sırayla Logic 7 - F1 - Anahtarsız giriş çıkış yaptırmak olacak, biraz daha zamana ihtiyaç var. Söylemeyi unuttum aynı zamanda CarPlay modül de eklendi. Güncel ekranlardan hiçbir farkı kalmadı artık.

Şimdi bugün yapılan işlemden birkaç tane resim paylaşacağım

Msport Kapı Eşiği

Konu TolgaKaraman tarafından (16-06-2026 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karakterlerin düzeltilmiş hali

Evet sonunda çok istediğim yüksek göğüs CIC ekran montajını yaptırdım. Gerçekten ekransız 92'ye bir türlü alışamamıştım. Çok istediğim halde kendimi fazlasıyla frenlemiştim aslında gerçekten gerek var mı ihtiyaç mı istek mi diye çok düşündüm çünkü bu işin bir de maliyet tarafı vardı. Hem ihtiyaç hem de olmazsa olmaz olarak düşündüm kendimce ve sonunda maliyetini de göz önüne alarak yaptırma kararı aldım. Halk diliyle söylendiği gibi salon bir anda değişti ve küçük çocuk gibi mutlu oldum iyi ki yaptırmışım. Her şeyden önce sürüş keyfi fazlasıyla değişti hak verirsiniz ki. Buradan tekrardan Den's Work Deniz abiye teşekkürlerimi iletiyorum. İnanılmaz bir işçilik çok hassas ve dikkatli bir şekilde kusursuz halletti ellerine sağlık abi tekrardan.
    Tabii ben bu kararı almadan önce her zaman olduğu gibi gün içinde 3-4 defa sarı siteden araba parçası bakıyorken denk geldim Soner arkadaşımızın parçasına. Msport kapı eşiği satıyordu. Kendisinde de tertemiz bir E92 var ve o da gözü gibi bakıyor sıfır almış, çıkan parçayı da ondan ben aldım. Çıkan parça da tertemizdi, kimseye yar edemezdim. Buradan kendisine de teşekkür ederim parça konusunda bana sağladığı kolaylık için.
    Sırada şimdi inşallah zaman bulursak @Oguzhan.Ozturk ile beraber far camlarımı değiştirmek var. Bayadır yapalım hadi yapalım diye konuşuyorduk fakat daha nasip olmadı, bakalım hayırlısıyla onu da çözeceğiz. Sonrasında sırayla Logic 7 - F1 - Anahtarsız giriş çıkış yaptırmak olacak, biraz daha zamana ihtiyaç var. Söylemeyi unuttum aynı zamanda CarPlay modül de eklendi. Güncel ekranlardan hiçbir farkı kalmadı artık.
    Şimdi bugün yapılan işlemden birkaç tane resim paylaşacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Deniz. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karakterlerin düzeltilmiş hali

Tabii ben bu kararı almadan önce her zaman olduğu gibi gün içinde 3-4 defa sarı siteden araba parçası bakıyorken denk geldim Soner arkadaşımızın parçasına. Msport kapı eşiği satıyordu. Kendisinde de tertemiz bir E92 var ve o da gözü gibi bakıyor sıfır almış, çıkan parçayı da ondan ben aldım. Çıkan parça da tertemizdi, kimseye yar edemezdim. Buradan kendisine de teşekkür ederim parça konusunda bana sağladığı kolaylık için.
    Şimdi bugün yapılan işlemden birkaç tane resim paylaşacağım.
    Sağolasın abi karakterler neden öyle oldu anlamadım da açıkcası düzelttiğin için teşekkürler

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Doğru adrese gitmişsin Deniz'in eline sağlık, senin de kesene bereket olsun.
    Aracı halen satmayı düşünüyor musun peki? İlandaydı diye hatırlıyorum Ablama bu aralar araç bakıyoruz, o nedenle soruyorum. Genelde birşeyler yaptırılırsa satmaktan vazgeçilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru adrese gitmişsin Deniz'in eline sağlık, senin de kesene bereket olsun.
    Aracı halen satmayı düşünüyor musun peki? İlandaydı diye hatırlıyorum Ablama bu aralar araç bakıyoruz, o nedenle soruyorum. Genelde birşeyler yaptırılırsa satmaktan vazgeçilir
    Kesinlikle doğru adres katılıyorum çok güzel işçiliği var deniz abinin. Evet aracım hala ilanda , 3 aylık bir ilan süresi aldım süresi bitene kadar devam edecek o süre içerisinde almayı düşünen olursa tabi ki satarım. Hayırlısı olsun diyelim Eğer öyle bir düşünceniz olursa konuşabiliriz değerini bilen alması beni de mutlu eğer açıkcası. Eğer ki satılmazsa da güzel güzel binerim daha yapacaklarım var çünkü zaman bulursam

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel durmuş güle güle kullanın..bu tip değişiklikler insanı arabasına yeniymiş gibi yeniden heveslendiriyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SkY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel durmuş güle güle kullanın..bu tip değişiklikler insanı arabasına yeniymiş gibi yeniden heveslendiriyor
    Teşekkürler düşünceniz için. Evet dediğinize katılıyorum yenilik yapınca arabayla bağ çok kuvvetleniyor.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar arkadaslar. Yenilik yapmaya zaman buldukça devam ediyorum. Ankara'dan bulduğum Style 269 M jantları hafta sonu gidip aldım kargoyla gelmesini istemedim basına birşey gelmesin diye Orijinal ve hiç bir sorunu yoktu jantların fiyatta anlaştık sağolsun güzel esnaftı kırmadı da beni. Yaklaşık 1 hafta sonra anca lastik alıp montajını yapabildim bugünde sıcak sıcağına sizlerle paylaşmak istedim. Lastikleri de jantmax cem abiden aldım Hankook Ventus S1 Evo 3 seri taktım gayette güzel tercih oldu tabi cem abinin burada ki payı çok yüksek Lastik ebatlarım 225/35/19 önler 265/30/19 arkalar. 2 cm arkalarda spacer var sanırsam çıkartmam gerekiyor çünkü hafifden sürtme yapıyor hissediyorum . Fakat hala kapı eşiğini (M sport ) takamadım onu da oğuzun kayseriden gelmesini bekliyorum sana yardımcı olurum dedi sağolsun.
    Konu TolgaKaraman tarafından (20-07-2026 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resimleri paylaşıyorum umarım sizlerin de hoşuna gider yorumlarınızı merakla bekliyorum .

Resimde de belli olduğu gibi bir an önce şu cam farlarını değiştirmem gerekiyor. Eminim arabanın kaderi asıl o zaman değişecek.[/QUOTE]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Veeeee evet sonunda değiştiricem değiştiricem deyip zaman ayırıp yapamadığım far camı değişimi yapıldı . @Oguzhan.Ozturk bu konuda bana resmen herşeyi verdi elleri dert görmesin kendi arabası gibi çaba gösterdi zaman harcadı buradan kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Çok fazla kolaylık sağladı bana iyi ki varsın dayıcım. Arabanın duruşu şaşırtıcı şekilde değişti ben gerçekten bu kadar fark edeceğini düşünmüyordum . Resmen gençleşti Sıfır far almışım gibi oldu. Aydınlatmam aslında iyiydi ki oğuzhan biliyor onu da beraber halletmiştik ooo diyordum tamam çok iyi oldu yeterli demiştim oysa ki şuan aydınlatmaya göre harbiden aydınlatma dediğim şuan yaşadığım gördüğüm durummuş aslında . İnanılmaz memnun kaldım keşke çok önceden zaman ayırıp yapsaydım çünkü şuana kadar yaptığım en önemli hamle oldu net. Tek eksiğim ppf kaplamamak oldu onu da en kısa zamanda sinan abinin yanına gidip (carbon dizayn) yaptırmak olacaktır. Umarım sizlerde beğenmişsinizdir. Çokta uzatmak istemiyorum resimleri paylaşacağım sizlerle. Fakat lastik ebatları yüzünden takamadığım daha doğrusu çıkartmak zorunda kaldığım 2 cm spacer nasıl takabilirim tekrardan önerilerinizi bekliyorum.

Eski hali

Yapım aşama ve son hali

Farları butil ile kapattık . Eski camları çıkardıktan sonra altında kalan silikonu temizlemek baya zaman aldı . İnce işçilik gerekiyordu zamanın çoğunu orada geçirdik . Ama tabi ki değdi ve sizlerle paylaştığım gibi arada ki farklar ortada

Oguzhan.Ozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kankam her zaman elimden geldiğince hallederiz biliyorsun.. güle güle kullan.
    e36 '93 Coupe 3.0 X, e36 '96 Coupe 3.20i X,
    e46 '99 3.20i X, e46 '01 3.30ci X, e46 '03 3.30ci X E46 '03 3.30Cİ X ,
    e92 Coupe 3.20d '12 X ,
    F10 '14 5.20i Güncel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler