Scirocco White Edition - F20 116D M-Sport - E92 320D M-Sport LCİ - E60 535D M-Sport
E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan - E92 320D M-Sport
Bir güncelleme atalım dedimBayram tatilini değerlendirip aracımla güzel bir kaç gün geçirdim uzun yollarda keyif sürdüm çok uzun zamandır kendim temizlemiyordum onuda yapmış oldum. Uzun zaman sonra tekrardan bir bağ kurdum açıkcası çok özlemişim arabayla uğraşmayı zaman geçirmeyi inanılmaz deşarj etti beni ve yeni projelere yenilikler katmaya bir adım daha heveslendim diyebilirim..
Saatlerce süren iç dış temizlikten sonra bir iki görsel paylaşıcam fakat o kadar çok kaptırmışım ki kendimi iç kısmını çekmeyi unutmuşum
Fakat temizlemeden sonra farkettim ki en kısa zamanda ama en kısa zamanda aldığım far camlarını değiştirmem gerekiyor. Çok kötü görünüyor. Tavsiye edeceğiniz yer varsa çok sevinirim bu arada
Scirocco White Edition - F20 116D M-Sport - E92 320D M-Sport LCİ - E60 535D M-Sport
E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan - E92 320D M-Sport
Maşallah çok güzel araç renk kombinasyonu falan harika kazasız belasız inş .makyajlıdan ne gibi farkı var
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Motor farkı lci kasalar 184 hp güncel motora geçiyor. Far stop farkı var tahmin ediyorum ki ön tarafta tampon kaput vs ufakta olsa fark ediyordur diye çünkü lci önce ve lci sonrası farlar çok farklı boyut olarakta. Gözle görülür farklar bunlar
Evet sonunda çok istediğim yüksek göğüs CIC ekran montajını yaptırdım. Gerçekten ekransız 92'ye bir türlü alışamamıştım. Çok istediğim halde kendimi fazlasıyla frenlemiştim aslında gerçekten gerek var mı ihtiyaç mı istek mi diye çok düşündüm çünkü bu işin bir de maliyet tarafı vardı. Hem ihtiyaç hem de olmazsa olmaz olarak düşündüm kendimce ve sonunda maliyetini de göz önüne alarak yaptırma kararı aldım. Halk diliyle söylendiği gibi salon bir anda değişti ve küçük çocuk gibi mutlu oldum iyi ki yaptırmışım. Her şeyden önce sürüş keyfi fazlasıyla değişti hak verirsiniz ki. Buradan tekrardan Den's Work Deniz abiye teşekkürlerimi iletiyorum. İnanılmaz bir işçilik çok hassas ve dikkatli bir şekilde kusursuz halletti ellerine sağlık abi tekrardan.
Tabii ben bu kararı almadan önce her zaman olduğu gibi gün içinde 3-4 defa sarı siteden araba parçası bakıyorken denk geldim Soner arkadaşımızın parçasına. Msport kapı eşiği satıyordu. Kendisinde de tertemiz bir E92 var ve o da gözü gibi bakıyor sıfır almış, çıkan parçayı da ondan ben aldım. Çıkan parça da tertemizdi, kimseye yar edemezdimBuradan kendisine de teşekkür ederim parça konusunda bana sağladığı kolaylık için.
Sırada şimdi inşallah zaman bulursak @Oguzhan.Ozturk ile beraber far camlarımı değiştirmek var. Bayadır yapalım hadi yapalım diye konuşuyorduk fakat daha nasip olmadı, bakalım hayırlısıyla onu da çözeceğiz. Sonrasında sırayla Logic 7 - F1 - Anahtarsız giriş çıkış yaptırmak olacak, biraz daha zamana ihtiyaç var. Söylemeyi unuttum aynı zamanda CarPlay modül de eklendi. Güncel ekranlardan hiçbir farkı kalmadı artık.
Şimdi bugün yapılan işlemden birkaç tane resim paylaşacağım
Msport Kapı Eşiği
![]()
Konu TolgaKaraman tarafından (16-06-2026 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.
Karakterlerin düzeltilmiş hali
Evet sonunda çok istediğim yüksek göğüs CIC ekran montajını yaptırdım. Gerçekten ekransız 92'ye bir türlü alışamamıştım. Çok istediğim halde kendimi fazlasıyla frenlemiştim aslında gerçekten gerek var mı ihtiyaç mı istek mi diye çok düşündüm çünkü bu işin bir de maliyet tarafı vardı. Hem ihtiyaç hem de olmazsa olmaz olarak düşündüm kendimce ve sonunda maliyetini de göz önüne alarak yaptırma kararı aldım. Halk diliyle söylendiği gibi salon bir anda değişti ve küçük çocuk gibi mutlu oldum iyi ki yaptırmışım. Her şeyden önce sürüş keyfi fazlasıyla değişti hak verirsiniz ki. Buradan tekrardan Den's Work Deniz abiye teşekkürlerimi iletiyorum. İnanılmaz bir işçilik çok hassas ve dikkatli bir şekilde kusursuz halletti ellerine sağlık abi tekrardan.
Tabii ben bu kararı almadan önce her zaman olduğu gibi gün içinde 3-4 defa sarı siteden araba parçası bakıyorken denk geldim Soner arkadaşımızın parçasına. Msport kapı eşiği satıyordu. Kendisinde de tertemiz bir E92 var ve o da gözü gibi bakıyor sıfır almış, çıkan parçayı da ondan ben aldım. Çıkan parça da tertemizdi, kimseye yar edemezdim. Buradan kendisine de teşekkür ederim parça konusunda bana sağladığı kolaylık için.
Sırada şimdi inşallah zaman bulursak @Oguzhan.Ozturk ile beraber far camlarımı değiştirmek var. Bayadır yapalım hadi yapalım diye konuşuyorduk fakat daha nasip olmadı, bakalım hayırlısıyla onu da çözeceğiz. Sonrasında sırayla Logic 7 - F1 - Anahtarsız giriş çıkış yaptırmak olacak, biraz daha zamana ihtiyaç var. Söylemeyi unuttum aynı zamanda CarPlay modül de eklendi. Güncel ekranlardan hiçbir farkı kalmadı artık.
Şimdi bugün yapılan işlemden birkaç tane resim paylaşacağım.
Youtube kanalım
https://www.youtube.com/c/DensWorkshop
Instagram sayfam
https://www.instagram.com/dens_workshop
Doğru adrese gitmişsinDeniz'in eline sağlık, senin de kesene bereket olsun.
Aracı halen satmayı düşünüyor musun peki? İlandaydı diye hatırlıyorumAblama bu aralar araç bakıyoruz, o nedenle soruyorum. Genelde birşeyler yaptırılırsa satmaktan vazgeçilir
![]()
Kesinlikle doğru adres katılıyorum çok güzel işçiliği var deniz abinin. Evet aracım hala ilanda , 3 aylık bir ilan süresi aldım süresi bitene kadar devam edecek o süre içerisinde almayı düşünen olursa tabi ki satarım. Hayırlısı olsun diyelimEğer öyle bir düşünceniz olursa konuşabiliriz değerini bilen alması beni de mutlu eğer açıkcası. Eğer ki satılmazsa da güzel güzel binerim daha yapacaklarım var çünkü zaman bulursam
![]()
çok güzel durmuş güle güle kullanın..bu tip değişiklikler insanı arabasına yeniymiş gibi yeniden heveslendiriyor![]()
Merhabalar arkadaslar. Yenilik yapmaya zaman buldukça devam ediyorum. Ankara'dan bulduğum Style 269 M jantları hafta sonu gidip aldım kargoyla gelmesini istemedim basına birşey gelmesin diyeOrijinal ve hiç bir sorunu yoktu jantların fiyatta anlaştık sağolsun güzel esnaftı kırmadı da beni. Yaklaşık 1 hafta sonra anca lastik alıp montajını yapabildim bugünde sıcak sıcağına sizlerle paylaşmak istedim. Lastikleri de jantmax cem abiden aldım Hankook Ventus S1 Evo 3 seri taktım gayette güzel tercih oldu tabi cem abinin burada ki payı çok yüksek
Lastik ebatlarım 225/35/19 önler 265/30/19 arkalar. 2 cm arkalarda spacer var sanırsam çıkartmam gerekiyor çünkü hafifden sürtme yapıyor hissediyorum . Fakat hala kapı eşiğini (M sport ) takamadım onu da oğuzun kayseriden gelmesini bekliyorum sana yardımcı olurum dedi sağolsun.
Konu TolgaKaraman tarafından (20-07-2026 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.
Veeeee evet sonunda değiştiricem değiştiricem deyip zaman ayırıp yapamadığım far camı değişimi yapıldı . @Oguzhan.Ozturk bu konuda bana resmen herşeyi verdi elleri dert görmesin kendi arabası gibi çaba gösterdi zaman harcadı buradan kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Çok fazla kolaylık sağladı bana iyi ki varsın dayıcım. Arabanın duruşu şaşırtıcı şekilde değişti ben gerçekten bu kadar fark edeceğini düşünmüyordum . Resmen gençleştiSıfır far almışım gibi oldu. Aydınlatmam aslında iyiydi ki oğuzhan biliyor onu da beraber halletmiştik ooo diyordum tamam çok iyi oldu yeterli demiştim oysa ki şuan aydınlatmaya göre harbiden aydınlatma dediğim şuan yaşadığım gördüğüm durummuş aslında . İnanılmaz memnun kaldım keşke çok önceden zaman ayırıp yapsaydım çünkü şuana kadar yaptığım en önemli hamle oldu net. Tek eksiğim ppf kaplamamak oldu onu da en kısa zamanda sinan abinin yanına gidip (carbon dizayn) yaptırmak olacaktır. Umarım sizlerde beğenmişsinizdir. Çokta uzatmak istemiyorum resimleri paylaşacağım sizlerle. Fakat lastik ebatları yüzünden takamadığım daha doğrusu çıkartmak zorunda kaldığım 2 cm spacer nasıl takabilirim tekrardan önerilerinizi bekliyorum.
Eski hali
Yapım aşama ve son hali
Farları butil ile kapattık . Eski camları çıkardıktan sonra altında kalan silikonu temizlemek baya zaman aldı . İnce işçilik gerekiyordu zamanın çoğunu orada geçirdik . Ama tabi ki değdi ve sizlerle paylaştığım gibi arada ki farklar ortada![]()
Kankam her zaman elimden geldiğince hallederiz biliyorsun.. güle güle kullan.
e36 '93 Coupe 3.0 X, e36 '96 Coupe 3.20i X,
e46 '99 3.20i X, e46 '01 3.30ci X, e46 '03 3.30ci X E46 '03 3.30Cİ X ,
e92 Coupe 3.20d '12 X ,
F10 '14 5.20i Güncel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)