Muazzam duruyor maşallah..
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle. Her zaman aklımın bir köşesinde 159 binmek var bu arabayı bir kere kullanmak istiyorum gerçekten inanılmaz bir tasarım çok hoş hoş yakışıklı. Sarı sitede takibimdeydi bu aradaCesaretimi toplayamadım açık konuşmak gerekirse toplasaydım yüksek ihitmal 3-5 bakmak alırdım. Tam topladım baktım kalkmış size nasip olmuş. Çok güzel günler görün ve güzel günlerde kullanın aracın istanbula geldiğine sevindim belkide yolda denk gelirim size
Allah nazardan saklasın güzel dokunuşlarınızı bekliyorum takip edeceğim
![]()
Scirocco White Edition - F20 116D M-Sport - E92 320D M-Sport LCİ - E60 535D M-Sport
E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan - E92 320D M-Sport
Herkese merhaba
Uzun bir post olacak kusura bakmayın.
Biraz boşlamışız buralarıkonuya mesaj yazan, güzel temennilerde bulunan herkese teşekkkürler. Elimden geldiğince çıtasını yükseltmeye çalışacam bu arkadaşın
Yaklaşık 2 aylık süreçte neler yaptık. Bi kere bol bol km yaptık. 2.5 ayda 7000 km. İstanbul / Kayseri olsun, İstanbul / Ege turu olsun keyfini çıkardık. Arada ufak sıkıntılarımız da oldu
Bazı ufak eklemeler, bazı değerli eklemeler yaptık.
Kendim detaylı şekilde yıkadım. Zor toplayan kemerlere kemer spreyi sıkıp yağladım, jilet gibi topluyor artık. Tüm fitilleri temizleyip fitil bakım spreyi ile bakım yaptım. Kapı Menteşeleri/Kilitleri gibi tüm hareketli noktaları temizleyip beyaz gress uyguladım. Gevşek trimleri varmış, onları hallettik. Ufak dokunuşlar ama toplamda baya bi fark yarattı.
Cam düğme gruplarında sıkıntı vardı, komple söküp hem içini temizledim, kırık düğmeleri değiştirip eksik vidalar ila toplanmış kumanda grubunu tekrar tam topladım. Trim sesleri gitti, camlar sıkıntısız açılıp kapanıyor.
Kumanda kabı bulunmaz hint kumaşına dönmüş. Ama buldukÇiçek gibi oldu
Abd de stelvio sahibi bir arkadaşım alfasına şöyle bir kapı aydınlatma takmış. Çok beğendim, gelirken valizinde bi set de bana getirdi
Cam fitillerinde katmanlaşmış kir tabakası vardı. Hem camı çiziyor, hemde açılıp kapanırken camı tutup tutukluk yapıyordu. Fitilleri komple söküp detay fırçası ile iyice temizleyip geri taktım. Daha sessiz ve çiziksiz açılıp kapanıyorlar
Bayramda Kayseri’ye giderken Niğde otobanında biraz(!) yüklendiğim bir an da ani bir güç kaybı yaşadımturbo hortumumuz çıkmış.
Arefe günü günü akşam 8 de sanayide açık dükkan bulup hortumu usta ile beraber takıp devam ettik. İstanbul’a dönüşte zayıf kalan kelepçeyi değiştirdik. Bununla geçmiş olsun dedik.
Sonra güzel şeylere giriştiküzerinde ki 18 horseshoe jantları sattık. Bu jantlarla son foto
İstediğim jantlar gelene kadar sevdiğim bir abim limitli üretim 19” prodrive jantlarını bana ödünç verdiileride umarım bir set alabilirim.
Prodrive lar ile gezerken oem 19” ti jantlarımız boyandı, 2 gün salonda yine misafir ettik
Sıfır Falken Fk520 lastiklerimizi taktık.
Jantlar boyanırken ön takımda sağ/sol üst salıncaklar değişti. Yırtılmış aks körüğü vb gerekli değişimler yapıldı.
Ön takımı sıkıntısız hale getirdikten sonra her zamanki mekana, hunter rot Mahmut abiye gidip çok saçma açı/ölçülerde ki ayarlarımızı olması gereken haline getirdik. Ön tarafı St coilden 5 mm kadar yükselttik. Hem direksiyon hafifledi, hem daha sağlıklı bir ön takım haline geldi. Oem 19” ti lar ile tam tadı oldu.
Prodrive lar ile son foto
Jantlar pırıl pırıl olunca, kaliperler çok göze batmaya başladı. Onlara da bi el attım. Komple zımpara, yüzey hazırlığı, astar, boya ve verniği sırayla atıp alfa Romeo stickerlarını yapıştırdım.
Foto çekmeden duramıyorum, sürekli bir poz verme halindetatil sonrası temizlenip poz verdi
Abi kardeş takılmaca
Şimdilik bu kadar. Bir daha bu kadar ara vermeden paylaşım yaparım umarım![]()
147 İnsta: Kuti.147
çok iyi çok iyi çoook iyi![]()
Bu kadar yakışıklı oem araba ne kadar az bulunuyor, sw olarak sanırım bundan yakışıklısı da yokMaşallah.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)