Maşallah...Kazasız belasız.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
masallah kayserıde boyle araclar gormek guzel oluyor
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Nedemek abi gel yeter herşekilde bişeyler çeviririz benim projede bitmiş olursa daha iyi olur senin için 1.4 e motorda ne kadar yülenilebiliyo bizde görücez bakalım sende fikir sahibi olursun vtech ciler çok dışlıyo bizi yoksaTekrar yorum için ve eskilerden kalma Çok güzel bir alışveriş ahlakı için teşekkür ederim abi.
Teşekkür ederim kardesim senin maviyi yapmak için uğraştım hep ama olmadı kumarhanenın önünde sen anladın onuhasan abinin arabası bitane ya baksana şuna taş taşş
Teşekkür ederim Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.
Eyw. Kardesim nickten tanıyamadım ama ibo kıbrıs felan tahmin edebiliyorum tesekkur ederim eğer görürsen o ayıcığı slm söyle benden keli Ankarada bırakıp gitmişin kemirecek kafanı deHasaaaaaaaaaaaan aracın çok güzel ilk baktım dedim bu bizim hasanın araç resmi kim koymuş die ibo hasandır dedi
Teşekkür ederim Kayseride bu makinaları seviyorlar gerçekten ve en güzeli değerde veriyorlar Apachilerden uzak olmaları onları ayrı bi güzel yapıyor.masallah kayserıde boyle araclar gormek guzel oluyor
Teşekkür ederim cümlemize nasip eder inş.maşallah , kazasız belasız
Valla konuya proje yüzünden epeydir bakamıyordum herkese teşekkürler yorumlar için inş. daha güzel şeyler bizi bekliyo burda herkesle paylaşıcaz vtech jantlarım olmasada artık sac jantla hayal gücünü zorluycaz![]()
Valla konuya proje yüzünden epeydir bakamıyordum herkese teşekkürler yorumlar için inş. daha güzel şeyler bizi bekliyo burda herkesle paylaşıcaz vtech jantlarım olmasada artık sac jantla hayal gücünü zorluycaz[/QUOTE]
ALLAH KOLAYLIK VERSİN![]()
ya kardeşim bu MMpower dan çıkan arabalar nedir böyle yaa
tebrik ediyorum sadeliğin ve modifiyenin bukadar uyumu yapılır
tebikler Allah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)