Kazasız belasız çok güzel
Aslinda bunlar eski motorsportlar yenilerinde polish var![]()
Motorsporttan baska bir jant aldim onu bekliyorum ama motorsportlardan vazgecmem kislik kullanacagim![]()
Yapicak cok sey var inanyine orjinal gorunume sagdik kalarak cok daha elit bir e36 olucak. Kibir gibi gormeyin ama planladiklarimla sanirim TR deki en nadide araclardan biri olur, en guzel e36 olur diye dusunuyorum. Motora ise maalesef km den dolayi kiyamiyorum
Sagol canim, seninki de oyleDaha guzel oluyor senin beyaz da Masallah!
Masallah cok cok güzel
Öteki jantların da cok güzel ama en güzeli Motorsport jantı ile![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Maşallah kazasız belasız ilk defa bi e36 hoşuma gitti![]()
Masallah cok guzel ve sade gozukuyor gercekten,Gule gule kullan..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Maçka'dan her geçişimde tekrar tekrar dönüp baktığım bir araç, çok başarılı. Maaşallah, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
Çağrı tanıtmışsın yavruyuKMsiyle temizliğiyle orijinalliğyle nadide e36lardan. Yapılacaklardan sonra gerçekten çok elit ve daha da nadide bir parça olacak emin olun... Yazı bekliyoruz
![]()
hakan pekerden almak icin cok cebellesti senin arkadasin satmiyodu yoksa yakinda inceledigim bir arac ama deri yoktu sanirim sonradan yapildi masallah tekrardan ciddi orjinal bir arac 44 binda hakan peker satti daha cokk yolu var
çoook güzel ben bayadır bu aracı biliorum zaten bir zamanlar eski sahibiyle görüşmüştüm yanlış hatırlamıosam beşiktaşta satılıyodu alıcaktık ama olmadı sana nasipmişharika bir aracın var allah kazadan beladan saklasın
Herkese tesekkurler, bu arabalari sevmeyene sevdirmisse bu yavru cidden guzel demektir.
Bro sagolasinInsallah senin de yardiminla cok guzel olacak.
Oyle mi dersin? O kadar da iddaali olmamak lazim yav
Aslinda o kilometreye kadar hakan peker'de degildi biraz karisik mazisi. Onceden yatti simdi ben aldim yine yatiyor kaderi bu arabanin sanirim
ZKW sifir sari sisler
Bosch orjinal sari lensli Alpina type farlar
M3 orjinal ayna ve krom kapi kollari
M3 orjinal arka tampon
Aldigim bu parcalari yaza monte edecegiz. Daha alincak cok sey var... Yapilcak cok is var![]()
en güzel e36 TRdeki maşallah.. msupra hariçeksik olarak sadece dijital klima we aynaların war bence, hagus çok göze batıyo..
bmw ve mercedeste amerikan versiyonlardaki tamponlar ayrı bir hava katıyor ya
maşallah gerçekten harika bir araç.
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)