maşallah 10 numara... yanlız bmw böbrekleri beyaz değilde siyaha boyansa daha mı güzel olur ne???
cok guzel duruo masallah. mal orjınal![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
eline sağlık çok güzel olmuş.
m3 marşpiyer güzel durur gibime geliyor![]()
Failure is not an option.
çok diri duruyor.BMW'nin zaten yüzü bence hala eskimedi, rakibi MERCEDES'in 94 model arabaları sanki dedemden kalmış gibiler (dizaynları) çok şık aracın,bence tek sorun Keskin Tuning jantların jant kapakları... Plakada hala Hakan Peker![]()
![]()
![]()
Maaşallah,kazasız, belasız...
aracın harika sen USA 'de yaşıosun sanırım bu araç yatıyorsa kaçırmak lazım bunu
diri çok e36 gordum ama bu kadar orjinali mükkemmel tek kelimeyle,
tek eksiği doşeme rengi gerisi harikaa maşallah.....
Mukemmel bir e36 maşallah.Bence motorsport jantlarla daha guzel duruyor birde beyaz sınyal takın derim..Nazar değmesin..
ne zaman 328 stroker yapılıorr![]()
maşallah nazar deymesin çoook güzel. turuncu sinyal yakışmış. benim gözümde tek eksi yanı ön böbrek rengi beyaz olması.
Yorum yapan herkese cok cok tesekkur ederim. Sagolun...
Su an keskinler yok, M3 jantlari varPlakayi degistirmedim boyle bilindi, boyle gitsin diye. Yarin bir gun satmam gerektiginde km'nin orjinal oldugunu ispatlamak cok zahmetli olucak... e bir cok insan da bu plakayla taniyor dogrusu
Yapicaklarim bitince guzel bir plaka almak da istemiyorum degil tabii
USA'de isim 1 seneye kadar bitecek memlekte donus yapiyorum sonra. Kaciracaksan elini cabuk tut
Baktim piyasada istedigim gibi M3 yok, o zaman yapiliyor![]()
Cok tesekkur ederim. Beyaz beyaz takiliyoruz iste hem eski WCCA araclarinda da beyazdi![]()
maşallah tek kelimeyle mükemmel kazasız belasız kullanın.
"I'm so JDM I sleep on the right side of my bed and i only dream about EK hatchies!!!"[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)