masallah allah kaza bela vermesın
masallah allah kaza bela vermesın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
beyaz arabaya hiç sıcak bakmam ama tabularımı yıktırdı bu araba gelin gibi beyaz insanı cezbediyor maaşallah nazar değmesin muhteşemmmm
Bu denli temiz kullanılan,üzerine titrenen bi araç heleki e36 şuan eminim yok piyasada..Emeklerinizi tebrik ediyorum..Sizin de dediğiniz gibi umarım değerini bilecek biri alır
resimlere bakarken tam e36 motorsport jant istiyor kesinlikle başka da bişey yok resmen mükemmel demiştim ki, son hali diyip fotosunu koymuşsunbittim aracına kazasız belasız güle güle kullan inşallah. iç döşemelerin rengi mükemmel... gördüğüm en güzel e36 lardan biri maşallah...
olay budur
![]()
Hepinize cok tesekkur ediyorum. Bu araclarin kiymetini bilmek lazim. Temizi, bakimlisi cidden tutkuyla bagliyor sizi kendisine. Umarim alacak kisi benden daha buyuk bir tutkuyla muhafaza eder. En buyuk korkum okuzun barzonun birine gitmesi...
///Mürüvvette endaze olmaz.
Abi buyuk bas kabul etmiyoruz odeme konusundaErsin veciihisi istiyordu arabayi ama dedim sen parcalarsin
![]()
Baktıkca alası geliyor adamın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ben de her an cayabilirim zaten ama M3 icin bunu yapmam lazim. Ustelik daha buradayim... Cok zor ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)