matruşkanın kankasıda onlardaydı njp turuncu lada sonra benim arkım aldı yenibosnada öle oda heba oldu . ufuk hala yarışıyomu?
Rahmetli Gürol abim Nur içinde yatsın, çok güzel bir arabaydı.
Rahmetli Gürol Menderes bu araçla yarıştığı için kendisine Cenab-ı Rabb'imden rahmet dilemiştim. Başka bir niyetim yoktu , "nasıl yanı ??? ????" falan yazmanıza hiç gerek yoktu.
Evet Gürol abiyi 29 Aralık 2005'te kaybettik. Toprağı bol, ruhu şad, mekanı cennet olsun.
sarı lada caddede kızıltoprak tarafında rc araba ile ilgilenen bi dükkanın önünde duruyodu i, onların sanırım , bi ara satılıktı hatta ben bile almayı düşünmüştüm , şuan yine satılık galiba ama incelediğimde durumu baya kötüydü , diğer zıpzıp da fena duruyo , nedne bilmiyorum ama böyle araçları çok seviorm ben![]()
ne varsa eskılerde var![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ya ne kadr da hırpalansa bakkalda parçası olan bir araba durumunda bütün parçaları ciddi anlamda ucuz ben komple şanzıman yaptım satarken 300 tl tuttu.kaporta deseniz 100 kaput 40 çamurluk 200 ön taraf yani o nedenle ucuza alınırsa inanın çok aşırı zevk vericek araba ama sadece zevkine kullanım yapılabilir .
ucan teneke dıyebılrız![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)