araba çok güzel ya, kazasız belasız![]()
restorasyon çok güzel olmuş.maşallah
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Maşallahbu jantları çok beğeniyorum
Arabanızın beygir gücü kadar,sizin onu kaç beygirlik kullandığınız da önemlidir
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kırmızı ışık yeni yandığında 72 lt alıyor o 72 lt ile de yaptığı yol 400-500 km arası, kullanıma bağlı değişiyor![]()
Maşallah Cetcel gibi
işte merso yaa adı yeterşu kasaya bak dana gibi, çok seviyorum ama bana yakışmıyor eheh
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
offf bayıldım walla
Araç gerçekten çok güzel toplanmış.
Tek kelime ile harika.
Yapılması gereken tek olay bence eski teyp yani orjinal olanı bulunabilirse mükemmel olur.
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için daha iyileri sizlerin olsun inşallah
Teyp konusunda haklısınız da bagajda 10lu dvd changer var teybi sökersem onları falan da sökmem lazım, böyle mutlu mesut idare ediyoruz![]()
kazasız belasız kullan maşallah diyelim harika aracn war....
roll night'larda boy gostermen dileği ile ,
aslında bunu manuel'e çewirmek lazım daha enteresan olurrr
gerckten cok güzell masallah..bende hastasıyım bunların..kac model bilmiyorum ama şu model aracın bile deri koltukları,koltuk ayarlarının kapılarda olması vs. muazzam bisey yaa...
bigün bana yolda denk geldi aynısından..alman plaka,cok fena offsetli bi jant vardı..yaşlı bi amca sürüyordu arabayı tıka basa valizlerle doldurmuş..yanımdan gazlayarak geçerken sesini duydugumda arabadan inip daha binmemek istemiştim resmen
allah kaza bela vermsin nazarlardan korusunMAŞALLAH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)