harika ya bayıldım vlla sanki yeni bantan inmiş gibi diri duruyo araç![]()
teşekkürlerşuan askerde olan kardeşim sağolsun çok uğraştı bu arabayla. biz aldığımızda tabanı fln çürümüştü, sağında solunda kabarmalar vardı. r11 lerin klasik "çamurluk içleri" çürümüştü, hepsini yaptırdı. şase boyasıyla arabanın altını, içini bi güzel boyadı. heryerine izolasyon yaptı...
iidi bee...
işte bi geri alabilsem sıpayıterazidere tarafında geziomuş sanırım. suat abi ve ekibine sormam lazım
![]()
Maşallah kazasız belasız
Yalnız donanım olarak bilmem de arkadaşımda bunun dizeli var coupe r11700.000 küsür km de
![]()
sunroof lu sanırımgökhan die bi arkadaşım almıştı onu karşıdan. hatta yine arkadaşımdan aldık
![]()
kazasız belasız diyemiyorum ben malesef... eğer tekrar geri alabilirsem olacak bişeylerr ama bulamıorum... adam sahibinden e ilanı koymuş bırakmış öle. pasifte duruo numarası gözükmüo...
Dizel coupe r11 den mi bahsediyorsunuz?
Evet kazası vardı sanırım, sunrooflu idi yanlış hatırlamıyorsam
Öylece yatıyor zaten kullanılmıyor.
Düşünüyorsanız ciddi alıcıysanız telini vereyim.
aynen. aslında yine de bi değerlendirilebilir. rud muydu neydi plakası sanırım. öle bişeydi.. halen balköpüğü olarak duruo mu
![]()
konu hakkında bi ara görüşelimvolvo t440 ların motoru birebir r11 in motoru. sadece volvoda turbo var ve enjeksiyonlu. standartı yanlış hatırlamıosam 120 hp idi 1700 cc motorun. bi projem wardı benm arabada. 200 lere kadar çıkabileceini düşünüorum. rud u değerlendirmeye alabiliriz belki
![]()
biliyorum biliyorumbulgaristanda 2bin liraya t440 lar var. bitane aldırcam ordan sanırım. rud ile ilgili bana dönüş yaparmısn. kazası belası olsun. 85 modeldi sanırım o araba. sunroofta var. güzelce toplandı mı cıncık gibi olur
![]()
ltfn. en azından bi bakarız adam olur mu diemuayene fln hallolmuşsa binerim ben ona walla.hem dizel hem 5 ileri hemde sunroof war
bide flashS kliması uydurabilirsem ne ala
![]()
Maşallah kazasız belasız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)