iddalı olarak e36 cabrio 3,2 turbomuz birde benim m5 projesi var vr6 da tb olacak ama çıtır spec![]()
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Saolasın Mustafa, şu sıralar pek keyfim yok ama başladık bir işe, gerisi getirelim diyoruz. Çam ağaçları dahil park gerçekten sorun oldu, geçen park ettim, 10 dk sokakta aşağı yukarı turladım daha güzel yer var mı diye
Swap ve turbo dahil gerçekten çok sıkı projeleriniz var. senin bwm beni biraz aşarGücümüze yetenleri merakla bekliyoruz
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Arkadaşlar tekrar teşekkür ederim hepinize. Dün çok güzel çekimler yaptık, yakında yayınlayacağız.
Sisleri ellemeye düşünmüyorum. Bir ara far olayına girebilirm ama şimdlik böyle kalacaklar. Sadece jantları krom yerleri dahil kirli beyaza boyatacağım. Bu arada jantlar ksk tolganın jantları değil, onlar hala satılık düşünen varsa![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
amann çoook süper olmuş biraz sabredin diyim...![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
hadi ekleyin şu dünkü fotoları41 kere maşallah çok güzel oldu car... boyacımız,fotocumuz,co pilotumuz-pilotumuz hepsinin maşallahı var
![]()
çok güzel olmuş artık neler sakladığını daha çok belli ediyor.eskiden ciddi ciddi sleeperdı dynoya gelinceye kadar 1.6ies sanıyordum acayip dumur olmuştum![]()
farlara ve sislere acilen el atmalısın bence böyle pek güzel durmuyorlar.. özellikler farlara.. cok taş bir aracın var abi allah kaza bela vermesin
maşallah örtmen valla tanıyamadım car'ı kesinlikle sanki kozasından çıkan kelebek gibi süpeeerrrr.....
hadi artık şuu yeni fotoları allaım yaaw
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)