Masallah Tugralım, 10 numara
Stop grubunu da bi yenile derim![]()
Masallah Tugralım, 10 numara
Stop grubunu da bi yenile derim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Abi stoplar acayip cirkin bi şekilde gözüme batıyor. Ama parada suyunu cekti iyice. Artık onu birisine yıkıcam![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Renk cok guzel olmus cok begendım bende, ayrıca stoplar hıcte fena durmuor![]()
KA Style
Çok güzel olmuş maşallh
ohaaaaaaaaa cok guzel olmus masallah jantlarda rg2 cok yakısmıs beyaza beyaz gule gule kullan
Eveet hemen hemen 1 ayı bulan bekleyisimin ardından arabanın dışını güzelce bitirdim. Stoplarım ve jantlarımın dısında pek bi eksigim kalmadı. Ama ben bunları yaparken saatlerce urastıgım iç temizlik emeğimin içine ettiler :S Şimdi elimde arap sabunu halı yıkama sampuanı göğüs temizleyici elektirikli süpürge , gırgır, (evet gırgırla girişicem bazı yerlere anasını sattıımın cam filmi parcaları cıkmıor bazen) bilimum aletlerle güzel temizlik yapıcam. Sonra yapıcaz bişeler işte . Baslıoruz efenim ufaktan zamanla gelicek foıtolar. Daha spoilerlerim takılmadı pazartesi onlar takılcak
----------------------------------------------
Günlerden bir gün gene boyacıyı sıkboğaz edip pimpirikli pimpirikli gezip arabaya aksesuarcıdan aldıgım birsürü gereksiz zmaazingoyu tutup "bu nası oldu" -"bunu taksakmı" - "bu sanaiyiye gider" gibi gereksiz espiriler ve sorular dolu günlerden birini yasamak için dükkana girdimki araba bembeyaz duruyor. Şeytan sanırım o an girdi bana (etkili bi yerden girdiği kesin) Dedim buna ataım apsta cilayı verniği tamamdır . Anlıycağınız aracın bu hali, son halinin cıkmasının tek nedenidir
--------------------------------------
Aracın bitti gel al dedikleri gün (parayıda getir demişlerdi orası cok koydu) Heyecanla gittik almaya. Ertesi günüde Kemer yolunda bu fotoyu cektik. Daha araca 2000 lik zımpara pasta cilası atılcak. Dıştaki temizlik yapılcak. Plastik kısımları takılıcak ama genede güzel oldu diye düşünüyorum
![]()
Ve işte yolda arkadan görünüşü. O stopları bu yüzden sevmiyorum sağ taraf kırık bişelerle yapıstırılmaya calısılmıs yememiş yediği kadarı tutsun demişler o da tutmamıs. Yani olmamıs diyebiliriz. Zamana bırakıyorum belki bi hayırsever ulan araban süper olmus al şu stobuda benden olsun der . (gülmeyin lan umut dünyası ) Bu arada biliyorum jantlar berbatDeğişcek efendim değişcek
![]()
![]()
arabanın rengi çok yakışmış ve ne biliyim sanki üstündeki jantlar okadar kötü durmamış gibi![]()
74 model sehpa...
[QUOTE=Tugral;679833]Ve işte yolda arkadan görünüşü. O stopları bu yüzden sevmiyorum sağ taraf kırık bişelerle yapıstırılmaya calısılmıs yememiş yediği kadarı tutsun demişler o da tutmamıs. Yani olmamıs diyebiliriz. Zamana bırakıyorum belki bi hayırsever ulan araban süper olmus al şu stobuda benden olsun der . (gülmeyin lan umut dünyası ) [QUOTE]
ahahhaa abı kopardın benı aksam aksam ne kdr abı ısteıdıgn stoplr para toplayıp alalım![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
naptın arbaya gitmiş lacivert renk abi.Neyse artık güle güle kazsız belasız kullanmak nasip olsun inşallah
www.egeturbo.com
Turbo asker
220 ytl![]()
camilerde dilenelim mendil açalım
ew ew dolaşalım ben kör genç bir modifiyeciyim sokak sokak gezerim,beni gören zenginlerden 180sx stobu isterim![]()
Yaptıklarımızı ve yapacaklarımız için inceleyebilirsiniz![]()
youtube.com/kaankara
www.instagram.com/tosi_mitology/
2 aya kadar degisirim onları bakalım spoilerlar nasıl durucak
Renk çok güzel olmuş maşallah![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)