Cok saolun araci gercekten uygun fiyata aldim bi arkadas sormustu fiyati solemim moral bozulmasin kimseninayrica cok para harcamak istemiorum cunku gt yada Saleen e gecmek istiorum acikcasi
)
Cok saolun araci gercekten uygun fiyata aldim bi arkadas sormustu fiyati solemim moral bozulmasin kimseninayrica cok para harcamak istemiorum cunku gt yada Saleen e gecmek istiorum acikcasi
)
benim mustang sevdam da çok kısa sürdü yahatta almadım bile, 96 model vardı bitane 3600mü ne motor olanlardan, sesini hiç sevmedim, gidip bi GMC 5700cc aldım , kendime geldim
![]()
![]()
-Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
yeni oldugu icin yukleniyorsundur highway'e girislerde falan,birde egzoz falan takarsan eyvahlar olsun,yaktigi kadar gitse yine koymaz zaten
benim ev arkadasimin 07 kirmizi mustang gt convertible vardi bi san diego'ya gidip geldim benzin parasindan gina gelmisti,sanzumanida deli eder adami..ilk gidince buyuk bi hevesle alinip sonra zamanla yerini almana japona birakiyolar arkadaslarimin hepsinde oyle oldu
jettalarin motorlari guzeldir tr'deki boralarla alakalari yok. rx8ler cok pahali degil dusunulebilir yada audi tt,e46 coupe eger genc adamim okulda farkedilelim diyorsan
neyse aracin konusunda boyle yazmayayim gayet guzel aracin var hele clio'dan sonra baya bi farkli geliyordurpulled oversiz gunlerde kullan ins.
![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
hayirli olsunzevkini al degistir direk derim
ugrasma mustang felan ha cobra alirsan orasi ayri
![]()
2 hafta sora hayırlısı ile aracıma ilk modifemi yapıorum
http://www.flowmastermufflers.com/pr...efb45ecf6a7f93
bu arada bugun bi burnout test yaptıkkısa zamanda video koyabilirim
![]()
kardesım selamlar ve hayırlı ugurlu olsn aracın...ayıptır sorması nekadara mal oldu sana?? 1 aya kadar bende boston da olacagım bi aksilik cıkmassa piyasasını ögrensem cok sevınırım![]()
www.craiglist.org
tr'deki sahibinden gibi
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)