Yere basma işiyle çok uğraştım bütün arabalarım yaylıydı gına geldi takır tukurdan anca yay ve amortisör kit bulursam alıcam birazda konfor arıyorum artık ve eskişehirde yollar berbat binilcek gibi değil düşük arabaya artık. Bugun konyadaydık yollar mükemmeldi şehre hayran kaldık (tabi pistte yandık kavrulduk ama orası ayrı konu) bizim yollarımızda öyle olsa hiç düşünmeden düşürürdüm arabayı ama malesef
Sağol kardeş uğra tanışalım çayımı iç dükkanımı biliyosun demekki
Bundan önceki aracım Beyaz Vts ydi lakabıda beyaz topaç kalmıştı onur arkadaşımızda şimdi antalyada videolarda boy gösteriyo bu ara bol bol, bunada beyaz melek adını taktınız sağolun
Performansı ve yakıtı fena değil umduğumdan iyi çıktı gidişi fena değil özellikle 100 den sonrası BMW olduğunu hissettiriyor Daha İyileri sizlerin olsun inşallah
inş abi biliyorum önce ayıkamadım ama sonra çelik kapı dükkanını görünce jeton düştü
uğrarım abi inş rahatsıoz ederim bi ara![]()
Kazasız Belasız abi...Eskişehirde öğrenci olarak 2 senem geçti : ) Gerçi 2 senedirde hala sınavlara gidip geliyorum...Oradayken mavi ya da pembe bir bmw gözüme çarpıyordu...
yalan oldu o araba en son adana plaka görmüştüm mor gibi bi rengi vardı![]()
mor gibi değil halis mor du satıldı heralde bayadır kayıp
320 değil miydi o araç önce 06 plaka geldi 26 oldu bağlarda bi çoçuk biniyordu en son
Eskişehir'de modlu araç az da olsa göze çarpıyordu.Yunus Emre kampüsünde Subaru görüyordum arasıra.Öğretim görevlilerinden birinin sanırım : )
Allah kaza bela vermesin çok orijinal ve temiz bir arabanız var. Yaptıklarınızla daha da güzelleşiyor maaşallah. Fotoğraftaki e36daki bagaj üstü spoilerden var elimde isterseniz. Orijinal BMW damgalı ve ZENDER marka 3. stop lambalı. Çok temiz krıksız çatlaksız sadece boyanıp takılcak vaziyette.
http://www.techturkey.com/forum/show...333#post783333
Hayırlı olsun..M44B18 güzel sportif bir motordur...
İyi günlerde kullan...
Ben bir alt kasasını keyifle 5 yıla yakın kullanmıştım...(M42B18)
kardeşim bakıyorum bu sefer alman efsanesi olmuş (yetgin ben).Allah kaza bela vermesin m jantı takda makına m3 gorunum olsun . bu aracınıda satayım istersen))))))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)