bence hiç methanola girme gerek yok suan için..sana faydası olmayacaktır.. senkroları değiştir dahada keyifli olucaktır.
bence hiç methanola girme gerek yok suan için..sana faydası olmayacaktır.. senkroları değiştir dahada keyifli olucaktır.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
senkrolarda sende abi...asılamadım daha adam akıllıneyse ufak işimizi halledelim senle sonra onlara girişirz..
![]()
aynen o patinaj olayı çok acaip hadadadadadada... 3 atıosun hafif bi cıyaklama sonra Sapla saplayabildiğine![]()
![]()
![]()
![]()
hayırlı olsun özgür allah kaza bela vermesın artık euro floranın ordan gecerken vtec ini izleyeceğim![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Barışla Konustuk ikimizinde radyatörleri cocuk pipisi kadar![]()
![]()
...büyük radyatör takcaz arabalara ***** insan hızı değerinin üstünde seyrediorz
Eger alican isterse siz deneyin kanka merakin gitmis olurtesekkurler arkadaslar
Kanka şuan arabada okadar abuk bi mod varkı.
Orjinal filtre
Orjinal Header
51 lik komple düz boru 60 lık carbon egsoz.
Sanırım haftasonu orta susturucuyu takacağım.
Bide vtec jantlarını takıp konilere en alta almak istiyorum düşsün biraz.
Arabanın yürümesinin değiştiğini taki filtreyi sökünce anladım. Yavaşladı lan arabam bir süreliğine tabi![]()
cuflatma işi daha sonraya kaldı suan için onu dusunmuyorum hele bir arabam cıksın şöle biraz bineyimde![]()
Cenk'le en son görüşmemizde araca gidip durumuna bakıcaktı ama yazmamışSon durum nedir aracın? Turbo yada Atmosferik hangisi olacaksa Hayırlısı olur inşallah
![]()
atmosferik olarak devam ediyoruz..araca yarın baslanıcak parçaların toplarlanması biraz uzun surdu.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)