O zaman şöle yapalım Bilal> hepsi :D
Printable View
O zaman şöle yapalım Bilal> hepsi :D
son şık ve tek şık mantıklı :D:D:D
özgür 1000 olduysa şu yağı atalım deviri az daha açıcam
ben yalovadaym kankalarım su an gelcem ama tayyarımıda alcam gelcem..bu arada cabrıo ya turbo kiti buldum ama almam da takmamda ona bi headers çhip devam yeter:d
yeni slogan: yersen iftar vakti tatlını seversin kusluk vaktı tokatlını(stlegol:) hahahahahah
bence şu devir kısma olayını hata yapıyosunuz ara ara devir çevirtmek lazım makineye sağır kalcak yoksa bak demedi demeyin. 1000km dir vtec açmamıs peh
merak etme hala vtec açmıycak ama yağı değişin
muştu duydun zilin sesini :D
hacı arada sırada 6000 7000 devir falan çevirtcenki önünü göresin ya 2000km rodaj yap 3000 yap. kesiciyi bi kaldırcaksın 8500 dönünce yatak sarcak bişi olcak sarcaksa şimdi sarsın bence ki bi 2000 daha rodaj beklemeyin :D varsa problemı cıkar ztn
balık baştan kokuyo yani :D
msn messenger oldu bura:D özgün yakında hepimize kökten çözüm ypaıcak finish him görücez:D geyik meyik:)
ya lütfen lütfen bakın şimdi haber aldım araç sanayiden çıktı yanıma geliyo aldıracaksınız bana makinanın canını :D
o değilde özgür yeni konu açsın walla daha hayırlı olur sadece geyik oldu konu temizlemesi sürer 1 ay bunu yeni bir konu fotolarla daha hayırlı olucak gibi.
bilal tamam bir ara fotoları duzenler yenıden project car bolumune açarım eğer kabul gorurse...:)