rodaj ayarı bilem yapıldı kanka :)
Printable View
Dün gece gorduk ettik bindik beyendik :) maşallahhh :D
Abı hayırlı uğurlu olsun ağaız tadınca bın ınş. senıne ozel bı anlaşmamız var bııyorsun :)
Gazlıcaz sonrasıda ***** :)
Bi sankoya mı gıtsem acaba Cem abinin yanına :)
hadi artık bekliyoruz denemek için:D
yaw adamlar bi gecede bu yağmurda rodaj yaptılar cem abim bem ben özgür sabaha karsı ankaradan geldık...bizim tokatın gülü cem taşcı bi ayar yaptı arabaya böle cierli bi ayar görmedım ben 2 3 sara sara bitirimi bi b16a ya vay anasını dedım cem abi hoplattın bizi yaw...
oo hadi hayırlı olsun imoşcuğum:D muştu abi sen fazla gitme adamın üstüne zaten saçı yoktu hepten dökülmesin:D
yanlız bir şey var ben bu alemde cem abi kadar hızlı honda arızasından anlıyan adam görmedim adam daha sesini duydu makinanın çat çut yaptı eline sağlık abi cidden sırf senden dolayı honda alasım var abi seni seviyoruz abi :D
hepinize tesekkurler arkadaslar...:)
cem abi thank youu mööck..:)
muştu yalaka senı..:D:D
bu konu nie patlamıs böyle 52 sayfa :D allah kaza bela vermesin özgür abi görmek isteriz nasıl gittiginide bakalım :D
sen yap seninkinide patlatalım moruk :D
52 sayfa var, bi fotograf cek koy be adam dıstan :D
özgür bey cidden bikac resim cek ha cekemiyom diosan gel halledelim ;) :D canon eos power :D mustu aynı sey senin icinde gecerli ankaradan gelsin de patlatalım flash ları :D
Arabanin distan bi albenisi yok henuz. Cf kaput ve lipi takum sonra cekicem:D
Agagaha hedaye edersen olur. Bende direksiyon veririm anlasiriz:D
iki kanki yanyana dıştan foto çekmiştim
http://img193.imageshack.us/img193/323/09081050581.jpg
bahara doğru komple boya ve yenı far tamamdır.
Umut arabayı ilk aldığında yanıma gelmişti vay be ne zaman geçti.
Yaw arabanin ruhsatta fume yaxiyor ama araba siyah sanki:D cozemedim hala ne renk. Yaza dogru komple boyanicak kis boyle gecsin
Murat o zaman olsunda bakicaz artik:) suan kafamda rodaj , timing ve ayar isi var
Abi stoplar satıldımı?
evet arda satıldı.
ok abi hayırlı olsun :)
füme sedan bursa da var sanırım ilker diye bir arkadaşın çok hoş duruyor bence..
özgür durumu cnm benim arabanın şu an hala rodaj spec mi
hala rodajdayız mehmetcim , ufak tefek eksikliklerini gideriyoruz
o rodaj bitmezzzzzzzzz :D
özgür 2000km rodaj mı olur:D
gömleklerin honlandı mı? yoksa sadece piston mu değiştirdiniz?
daha 200 mü yaptınız ben 600de vermiştim kanka