honlandı bilal..:) fazla rodaj goz cıkarmaz.:D ben bana denileni yapıyorum:)
Printable View
honlandı bilal..:) fazla rodaj goz cıkarmaz.:D ben bana denileni yapıyorum:)
ya 2000 km rodaj derken honda arabası km yaptıkça açıldığı için öyle yoksa özel bir nedeni yok :D
gömlekler honlandı bu arada bilal
araba ankaradan geldiğinden beridir bende :D p28 koyduk 4,500 kesici var :D
vtec altı canını alıyorum onun :D şuan ön takımla ilgili ufak tefek işleri var onları hallediyorum 950 km civarı oldu hafta ortası yağı filtresi falan değişir komple çıtırdan biraz açılır en azından vtec açacak kadar :D
4500 de vites atarak denerım getirin hemen :D
hayırlı olsun göz çıkarmaz tabi doğru fazla km:)
Özgürüm ben geçtim bıraktım ya arkadaşı o yüzden nereye saldıracağını şaşırdı. Eray senin vekaletin varmı vekaletin :)
ayıp ediyon denerız yaw :D
oooo kanka doğrusun valla :D alayına go :D
onları sana rodaj yap diye verdik 3500 vti on 4000kesici günlerini unuttun anlaşılan :hahaha: araba senin mi benim mi benim içim gidiyo ayrıca muştu benim o arabayla 600km boyunca vtec açmayı bırak 3500ü geçmediğimi biliyo eğer vtec açarsa eke de kesici yok ona göre :hahaha::hahaha:
özgür abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sorunsuz şekilde binmek nasip olur inşh. Verdiğiniz emekler boşa çıkmaz Allahın izniyle.
şemsiye vtec
4500 de kesici :) kanser spec :) muştu kesiciyi oraya koyunca ben kullanmam diyo bunu :)
hobaaaa gideRR :D geliyom çık öyle paydosuda ztn aşşada denerız :D:D:D
benım tanıdıgım muştu 4500 devir çeviren vtecin bile selenoidlerini bozar ya neyse :D:D:D:D:D
otomatik arabayada kol cıkartmakta ustune yok adsjsdjsadjfklsfa
ya arkadaşlar o deilde cem abinin bu 4500 dd kesicisi bile bi fena ya rolantıden daha vtec acık 4500 dd kadar 1 2 3 4 5 hatta bosta bile makına sara sara gidiyo dedım benım tayyara yap böle bi ayar sana olmaz dio bu b16 şani serefi, yeter dio:DDDDDD
sulhi sen hala göç etmedinmi kanka :D
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
sulhi bırak tayyarı falan bro şu cabrioya turbo yapalım :D
etti etti yalovaya kaymakam gitti..:D:D
satılık m50 turbo kitiii :D:D 300hp garantili. 3000tl :D
eray senden fena gazcı yok olm..ahuaha sulhı bmw ye yazık etme kanka uyma bu eRRRRaya:D
hacı ne gazımı gördünüz :D yanlızca stock motora hondamı yürüyo bmw de yürüyo :D yüürümeyen bmw kalmasın kampanyası bu :d
şimdi
A - b>k dan
B - k>d den
C - M//>hepsi
C Şıkkı :hehe:
bilal birazdan hepimizi havaiye tatile gondericek:D