gayet şık maşallah..
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
blackk35alp Nickli Üyeden Alıntı allah kaza bela wermesın kardesım elınıze saglık sagolasin. allah hepimizden kazayi belayi uzak etsin insallah=) teşekkürler
mehzent Nickli Üyeden Alıntı gayet şık maşallah.. sagolasin kardeşim begenmene sevindim=)
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı takata green=)
Seviyorum Getz'imi Maşallah Kanka Saygılar..
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Seviyorum Getz'imi Maşallah Kanka Saygılar.. dip basili zafiram bnm=) şop'ta bnm arabaya vtec jantlari monte etsene bi ara=) deniyelim saygilar
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı dip basili zafiram bnm=) şop'ta bnm arabaya vtec jantlari monte etsene bi ara=) deniyelim saygilar Ben Anlamıyorum Kanka O Kadar.. Ben Sadece Renkleri Canlandırıyorum Biraz.. Kesme Biçme İşleri Beni Aşıyor.. Mustafa'ya Söyle, Bir Arkadaşı Var onun O İşlerde Uzman.. Hallediversin Sana.. Saygılar..
maşallah daha ayrıntılı fotoları sewıyoruz
naughty_tsi Nickli Üyeden Alıntı maşallah daha ayrıntılı fotoları sewıyoruz daha ayrintili fotograf ceken yok ama=) elimden bu kadari geliyor..) sagolasin , saygilar...
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı Heeeyy Maşallah beee.. Saygılar..
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Heeeyy Maşallah beee.. Saygılar.. haci tek bir soru soruyorum sna? açik ve net ol bna karşi.. 16'' rpf1 desem?? ne dersin=)
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı haci tek bir soru soruyorum sna? açik ve net ol bna karşi.. 16'' rpf1 desem?? ne dersin=) "Allah'ım Sana Geliyorum.." Derim Saygılar..
kış moduna döndük ve ufak bir facelift geçirdik..tenekelerimiz ve 3.5 cm'lik h&r yaylarimiz.. coilover , dışarı...
arabalar fena duruo yaa maşallah
Maşallah Çok Güzel , Jantların Markasını ve Kaç İnç Olduğunu Öğrenebilir miyim ?
ilk mesaj ilk hort ve ilk ban bir arada! 3 senelik konu be
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları